Top Social

Prazničen vodič 2 | Ideje za praznična darila 2019

petek, 13. december 2019
Da ne bomo govorile samo o lepotnih izdelkih, sem ti pripravila vodič za praznična darila, ki bodo prav prišla vsem ljubiteljem kave, telovadbe, knjig in še drugih lepi stvari.

Ker vedno rada podprem slovenske ustvarjalce, sem jih tudi tokrat z veseljem vključila v nov zapis. Včasih se mi zdi, da je medsebojne podpore premalo. In resnično si v novem letu želim, da bi si med seboj pomagali, se podpirali in privoščili drugim uspeh. :)

OWN Candles - veganske dišeče svečke in voski iz pod rok slovenske ustvarjalke ne vsebujejo parfumov in niso testirani na živalih. Ti pa zagotavljam, da bodo odlično darilce za vse ljubiteljice svečk.

Koko Moko - mlada podjetnika, ki s prikupnimi emajliranimi lončki in džezvami širita pozitivno energijo. Pokukaj v spletno trgovino, kjer te čaka tudi prikupen darilni paket z lončkom in scrunchijem.

Knjigarna Felix - knjiga je po mojemu mnenju eno izmed najlepših daril. Knjiga ostane za vedno, lahko te spravi v smeh ali jok, te ogromno nauči, lahko te motivira tako močno, da spremeniš svoje življenje na boljše, lahko pa te preprosto sprosti pred spanjem. V knjigarni Felix boš zagotovo našla odlične motivacijske knjige, dve novejši sta Lagom (švedska skrivnost dobrega življenja) in Vabi Sabi (japonska modrost za popolnoma nepopolno življenje).

Hiška želja - koroška ustvarjalka Zala izdeluje čudovite ročne in unikatne izdelke. Pri njej najdeš obeske, copate, toaletke, drobižnice in še veliko drugih čudovitih izdelkov.

Peach Booty Plan - če poznaš osebo, ki veš čas govori, da potrebuje motivacijo za telovadbo, potem jo bo ta elastika zagotovo motivirala. Izdelek je slovenski in ga zagotovo podpiram, kapo dol Eva in Nik.

Studio Avd - že razmišljaš o letu 2020? Ta planer bo pomagal vsaki osebi, da si bo organizirala svoj vsakdan in si vanj zapisovala vse pomembne dogodke. Sam koncept planerja je odlično zasnovan, z dovolj prostora, s prikupnim dizajnom in krasnimi detajli. Priporočam. Jaz že komaj čakam, da bom lahko začela uporabljati svojega.1 komentar on "Prazničen vodič 2 | Ideje za praznična darila 2019"
  1. Dobrodošli v podjetju Atlas Financial. Delavnim podjetjem zagotavljamo finančno pomoč, da hitro dobijo denar, ki ga potrebujejo za posamezna podjetja s 3-odstotno obrestno mero. Imamo fleksibilno kreditno sposobnost, ki ji zaupajo milijoni, uveljavite se v nekaj minutah. Naše zmogljivosti; Hitra prijava, takojšnja odločitev, hitro financiranje, namenska podpora.

    Kontaktna pisarna: Atlasloanfirm@outlook.com

    Telefon / whatsapp: +1 443 345-9339

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature