Top Social

Mesečni favoriti | November

ponedeljek, 02. december 2019


Dobrodošel december, jaz sem te že nestrpno pričakovala.

S prvim dnem v čarobnem decembru, je po daljši pavzi zaživel tudi moj blog. Lahko bi naštevala razloge zakaj nisem pisala, ampak ne bom, ker v tem ne vidim smisla. Slabi trenutki pridejo in slej kot prej minejo. Osredotočam se na prihodnje objave in nov mesec, ki bo odet v praznično vzdušje. Veselim se pisanja vodičev za božična darila in o izdelkih, ki ti jih želim že nekaj časa predstaviti. 

Danes ti predstavljam moje najljubše izdelke, ki sem jih uporabljala v preteklih dveh mesecih.


Jane Scrivner ''OO'' krema za obraz je odlična za jutranjo nego, kožo navlaži in hkrati matira. Lepo se ujame z ostalimi izdelki v moji rutini, kadar jo vključim v večerno rutino, pa pred tem nanesem še olje za obraz. Bioluronic Buzz serum s hialuronsko kislino se hitro vpije, navlaži in rahlo napne kožo. Po nanosu ga je potrebno 'zakleniti' s kremo, jaz v tem primeru uporabim "OO" kremo, moja koža pa je izjemno zadovoljna. Več o Jane Scrivner kozmetiki tukaj.


Ta dva izdelka, sta edina, ki sem jih preizkusila od ekološke kozmetike Madare, ampak sta me navdušila. O kremi za predel okrog oči iz linije Smart Antioxidants sem že pisala. Kremice imam verjetno še samo za eno uporabo, opazila sem bolj gladko, mehkejšo in napeto kožo. Ni mi naredila čudežev, ker večjih gubic še nimam, ampak je bila zelo prijetna za uporabo. Po prebranemu obsežnem zapisu o naravnih dezodorantih pri Moniki, Sugarlove blog (resnično priporočam branje), sem se odločila, da bom uporabljala le naravne in ekološke. Madarin zeliščni dezodorant ne vsebuje sode bikarbone, ima nežen zeliščen vonj, za uporabo je prijeten, ne draži kože, vendar mi ob prekomernem potenju še vedno ni dovolj, da bi v celoti prekril vonj skozi ves dan. Mi je pa kljub temu zelo všeč in dovolj efektiven za uporabo.


Melvitina pomirjajoča krema za roke, obogatena z ekološkim timijanovim medom za zelo suho in občutljivo kožo, je v zimskem času moj s.o.s. pripomoček. Ker delam v zdravstvu, mi ob hladnejših dnevih koža na rokah še hitreje razpoka, ampak Melvitina krema je res zelo dobra in hranilna. Kožo lepo neguje, jo naredi bolj gladko in mehkejš ter se hitro vpije. 


Derma E serum z DMAE, alfa lipoično kislino in vitaminom C mi kožo s svojimi sestavinami navlaži in nahrani. Sicer nisem opazila ogromnega učinka, je pa moja koža ob uporabi vidno mehkejša. DMAE je močan antioksidant, ki se uporablja pri anti-agu, saj naj bi pomagal preprečevati nastanek gub. Alfa lipoična kislina ščiti celične strukture pred prostimi radikali, C-ester pa spodbuja proizvodnjo kolagena. 


Lush Candy Rain balzam za lase mi je priporočila blogerska prijateljica Cindy, ki je velika oboževalka Lush izdelkov. Vsebuje vlažilne brazilske oreščke, makadamijo in mehčalno kokosovo kremo, ki poskrbijo za mehkobo. Mene je balzam popolnoma navdušil s svojim vonjem, ki je še lepši, ko se lasje posušijo, in s svojim efektom, ki ga pusti na laseh. Po uporabi so lasje mehki, gladki, dišeči in sijoči. 


Kateri pa so tvoji mesečni favoriti? Si že katerega od zgoraj naštetih preizkusila?


Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature