Top Social

Oktober in mesečne namere

četrtek, 10. oktober 2019Mesečne namere so postale moj osebni izziv. 

Se spomniš zapisa o septembrskih namerah? Zagotovo sem naredila velik korak naprej, malenkost zmanjšala uporabo telefona, vsaj eno uro prej sem v postelji in se trudim uresničevati svoje ideje. Prehrana in gibanje mi trenutno delata največ problemov, ampak bom v tem mesecu tudi temu namenila svoj čas. Septembrske namere ostajajo in priključila jim bom še oktobrske.

1. GOOGLE KOLEDAR 

Ali bo to moja rešitev za boljšo organizacijo časa? Bomo videli. Ta mesec sem si zadala, da ga bom pridno uporabljala in si zapisala vanj vsa opravila, vse opravke, čas za kosilo in druženje, praktično vse, tudi spanje.  Idejo mi je dala prijateljica Ana, videla sem pa tudi pri Amy Landino (obvezno počekiraj njen YouTube). 

2. PREHRANA IN GIBANJE

Namen namer je, da jih postopoma uvajaš v svoj življenjski stil in da v tvoji rutini tudi ostanejo. Ker sem prehrani in gibanju pretekli mesec namenila najmanj časa, ju ta mesec zagotovo morem čimprej izboljšati.  

3. PREBERI DVE KNJIGI

V google koledarju si bom rezervirala čas za branje, ki ga obožujem. Poleg ljubezenskih romanov rada berem motivacijske knjige. Kar nekaj novih knjig me čaka doma, da jih vzamem v roke in ta mesec sem si zadala cilj, da preberem vsaj dve.

4. NAJDI ČAS ZASE

Nedelje naj bodo za razvajanje. Privoščila si bom masko za obraz, pogledala kakšen film ali del serije na Netflixu, delala stvari, ki me osrečujejo. 

5. OBJAVE O LIČILIH

Moj blog je nastal zaradi strasti do ličenja, to je bil prvoten namen. Vem, da premalo pišem o tem in to želim izboljšati. Kot vizažistka se nenehno učim in izboljšujem, ne vem vsega in verjamem, da mi bodo izkušnje prinesle še veliko znanja. Mogoče zato včasih kar malo zmrznem, ker sem sama svoj največji kritik. Obljubim, da na blogu posvetim ličilom več zapisov. Ker kmalu pričakujem nove izdelke iz Amerike, ti zagotavljam, da boš do konca leta na blogu brala kar nekaj ocen o novostih. Si že videla nove Huda Beauty 'nude' paletke? Božanske so in na moji nakupovalni listi.Imaš tudi mesečne namere ali si raje zastaviš letne cilje?
1 komentar on "Oktober in mesečne namere"
  1. Same super stvari si si zadala, jaz berem redno pred spanjem in me res pomiri :)

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature