Top Social

Mesečni favoriti | September

nedelja, 06. oktober 2019

Mesec je ponovno naokrog in zopet lahko pišem o svojih najljubših izdelkih, o tistih, ki so bili največkrat uporabljeni.

Koko čistilni tonik za obraz - pomaga povrniti pH koži, vlaži, očisti, je izredno nežen in ne vsebuje alkohola. Koko naravna kozmetika

Derma E čistilo s pycnogenolom za občutljivo kožo - svilnat in kremast gel, izredno nežen, maskare mi ne odstrani popolnoma, zato je odličen kot drugi korak pri večernem čiščenju, kožo naredi mehko. 

Derma E Anti-Wrinkle krema za okoli oči z vitaminom A - predel okrog oči je po uporabi navlažen, mehkejši, ampak ker še nimam težav z gubicami, večjega efekta nisem opazila, mi pa odlično služi kot preventiva. 

Caudalie Vinoperfect serum za korekcijo barve polti - serum kože ne izsuši, ji doda sijaj in hkrati pomaga pri zmanjševanju pigmentnih madežev, ki se mi zdijo po uporabi manj vidni. 

Nars Sheer Glow Foundation v odtenku Deauville - lahkotna do srednje prekrivna podlaga, ki naredi čudovit naraven ('satin') videz, lepo se nanaša, je dolgoobstojna, ker se začnem na T predelu precej hitro svetiti, moram čez dan nekajkrat nanesti puder v prahu. Edini minus je, da je puder brez pumpice, ki jo moreš kupiti posebej.

Becca Skin Love Brighten & Blur primer - me je zaenkrat pozitivno presenetil, obrazu da rahel sijaj, pore malenkost zapolni, hkrati pa kožo vlaži in omogoča lep nanos pudra. Ga bom še pridno uporabljala naprej in poročam, zaenkrat so to le moji prvi vtisi.

Colourpop Super Shock Shadow v odtenku Cherish - odlična pigmentacija, dobra obstojnost, vsebuje bleščiče in mi je odtenek kljub temu zelo všeč za čez dan.

L'Occitane karitejeva krema za roke - vedno znova se vračam h L'Occitanovim kremam za roke, zaradi vonja obožujem mandljevo, ampak glede na učinkovitost in nego pa zmaga krema s karitejem.


Tokrat so moji mesečni favoriti opisani z nekaj besedami, saj imam za večino izdelkov v planu objave, kjer jih bom bolj podrobno predstavila.


Post Comment
Objava komentarja

Auto Post Signature

Auto Post  Signature