Top Social

Jesenske lepotne novosti na testu

nedelja, 29. september 2019


Zadnje čase želim najti pravo mero pri nakupovanju kozmetike. Na trgu je ogromno izbire, znamke nam ves čas predstavljajo novosti in pri določenih hitro začutiš le masovno prodajo. Včasih se mi zdi, da smo preveč zasičeni z informacijami in mislijo, da moramo določene izdelke nujno imeti doma. Na blogu ti ne želim prodajati, želim ti podati osebno mnenje, s pomočjo katerega se boš lahko odločila ali je določen izdelek primeren zate in ti bo ustrezal. 

Trudim se izbirati in podpirati znamke, ki imajo zgodbo in s svojo filozofijo gradijo boljši jutri. V današnjem zapisu ti predstavljam novosti, ki jih bom testirala in jim v naslednjih nekaj tednih namenila več besed.

JANE SCRIVNER VEČKRAT NAGRAJENA NARAVNA, EKOLOŠKA LINIJA

Naj ti zaupam, da se resnično veselim testiranja tega paketka. 5 na dan komplet vsebuje pet testerjev najbolj prodajanih izdelkov, v katerih je zadostna količina za uspešno testiranje in spoznavanje same znamke. Več o samih izdelkih najdeš v spletni trgovini Orca.

Vsebuje: hranljivi čistilni balm, skinfoliate z AHA/BHA kislinami, Bioluronic buzz s hialuronsko kislino, eliksir za kožo in OO kremo, ki kožo ščiti, vlaži in matira. 
NATURA SIBERICA V BOJU PROTI IZPADANJU LAS

Zadnje leto in več se soočam s prekomernim izpadanjem las. Sicer sem problem omilila, ampak gostota las se mi še ni povrnila. Še vedno iščem vzrok, ki bi mi navsezadnje pomagal najti ustrezno rešitev. Problem trenutno poskušam rešiti z vnosom želela in vitaminov, prav tako, pa iščem tudi ustrezno nego. Natura Siberica je na trg pripeljala nov šampon proti izpadanju las s hidrolatom limonnika, biotinom in ekološkim izvlečkom gingsena. V mesecu oktobru bosta na testu šampon in balzam za lase, ki resnično upam, da mi bosta ustrezala.
Preveri: druga novost je šampon za mastno lasišče z meto, brezo in retinolom. Lepa z naravo


EKO ZAVEZA Z MELVITO

V mesecu septembru je Melvita sprožila čudovit izzv - moja eko zaveza. V znak podpore sem na njihovi spletni strani opravila nakup. Moj najljubši peneči čistilni žele, ki sem ga resnično pogrešala, nov ekološki olji gel za čiščenje obraza, pralne čistilne blazinice in pomirjajočo kremo za roke, ki je že moja tretja ali četrta. Melvita


Moja eko zaveza je, da bom v svojo nego vključila še več ekoloških izdelkov. Bombažne vatne blazinice za enkratno uporabo bom zamenjala za pralne čistilne blazinice. Pri čiščenju že uporabljam veliko ekoloških čistil, moja zaveza je, da bom uporabljala samo ekološka. Navadne palčke za ušesa želim zamenjati z biorazgradljivimi, upam, da bodo vedno bolj dostopne v drogerijah in trgovinah. V živilsko trgovino s sabo vedno vzamem bombažne nakupovalne vrečke in od danes naprej se zavezujem, da v ostalih trgovinah ne bom več kupila plastične vrečke.
Kaj pa je tvoja eko zaveza? 


1 komentar on "Jesenske lepotne novosti na testu"
  1. Super objava, Vanja! Mislim da je ekološka ozaveščenost na vseh področjih nujno potrebna in to TAKOJ! :)

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature