Top Social

BLOGMAS 1. dan | Najljubši izdelki za dekoracijo doma

ponedeljek, 10. december 2018Uživam v opremljanju najine hiške, na Instagramu najdem polno inspiracije in moj explorer page je poln fotografij o opremi doma. Nekoč je to bila moja sanjska služba in še vedno tako mislim. Mogoče se v drugem življenju odločim za poklic notranje oblikovalke. Danes ti bom predlagala nekaj kosov, ki se mi zdijo nepogrešljiv dodatek v domu. Svoj dom lahko hitro opremiš z malo denarja in bo izgledal kot iz revije.

Umetno jagnječje usnje ali ovčka je bila odličen ulov, v trgovini Jysk sem jo dobila znižano na 10 €. Ker je tako mehka in topla, me takoj spomni na hygge in odlično se bo podala v dnevno sobo. Žametna okrogla blazina v umazano roza barvi iz Jyska bo razbila vse sive in bele tone ter vnesla v prostor malce barve. 

Čupasto prevleko za blazino prav tako v roza barvi sem kupila v trgovini Pepco in zanjo odštela manj kot 5 €. Priznam, nora sem na te 'fluffy' dodatke. 

Po naključju, ko sva v Dipotu naročala dodatne elemente za kuhinjo, sem našla čudovite trendi skodelice za približno 3 € na kos, najdeš jih v štirih barvah: zeleni, modri, sivo-rjavi in roza. 

Dišeče Yankee Candle svečke enostavno potrebuješ, vsaj eno, ker so čudovit dodatek in še tako prijeten vonj v domu ustvarijo. Pokukaj h Katji na blog, kjer je predstavila božično kolekcijo 2018. Letos morem pisati Božičku, da mi prinese eno večjo. :)

V Lesnini nisem imela dovolj časa, da bi si lahko vse ogledala, vedno naju je lovil čas ali pa so trgovino zapirali. Mogoče na mojo srečo, na Alenovo sigurno, ker poka od veselja, da nisem utegnila kupiti kaj več. Ampak kljub temu, sem našla odejo v sivi barvi, ki se bo odlično podala na sedežno. Čeprav ni preveč topla, bo odlična za pomlad in jesen - tudi med zimo zna biti v uporabi, ker imam čudno navado, da četudi mi je toplo, moram biti pokrita. Za vhodna vrata pa sem našla prelep venček v obliki zvezde, ki že ob vstopu v dom pričara praznično vzdušje.


Da ne pokažem vseh stvari danes, jih bom nekaj prihranila za naslednjič. Na mojem instagram profilu @vanjazorman večkrat objavim kakšen 'sneak peek'. 2 komentarja on "BLOGMAS 1. dan | Najljubši izdelki za dekoracijo doma"
  1. Vanja tvoja hiška...ah, čudovita je. Tako v tvojem stilu. Obožujem in komaj čakam blogmas #2 :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Šalčke so fuuuul luštne <3

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature