Top Social

BLOGMAS 7. dan | Colourpop nakup - katere izdelke bom testirala?

nedelja, 16. december 2018
Telepathy, Cheris, Acorn, Lunch Money

Colourpop izdelke uporabljam zelo pogosto in o njih sem že večkrat pisala na blogu. V zadnjem času sem oddala dva ali tri naročila in kar nekaj izdelkov čaka na testiranje. Sedaj, ko se bodo stvari pomirile, bom imela več časa, da izdelke dobro preizkusim in napišem oceno.

Zakaj obožujem Colourpop izdelke?

* pestra izbira čudovitih odtenkov
* odlična pigmentacija (pri določenih zelo dobra, pri nekaterih malo slabša)
* ugodne cene (ampak pazi: veliko izdelkov je v manjši količini, zato so posledično nizke tudi cene)
* ne testirajo na živalih
* neprestano širijo ponudbo izdelkov in predstavljajo novosti
* vsi izdelki so na pogled zelo privlačni in mamljivi, embalaže in dizajni so čudoviti

Čeprav obožujem njihove izdelke, ne morem trditi, da so najbolj kvalitetni in najboljši na svetu. Seveda imajo svoje plus in minuse, ampak saj jih ima skoraj vsak izdelek. Kot drugo pa še nisem preizkusila vseh kozmetičnih znamk, da bi kaj takšnega lahko trdila. Kljub temu me je znamka očarala in je ena izmed mojih najljubših, za osebno rabo so izdelki fantastični.

Testirala bom...

No Filter Foundation Stix v odtenku LW50, s srednjo prekrivnostjo in naravnim videzom kože. Odtenek mislim, da mi bo ustrezal, poleti bo zagotovo presvetel.
No Filter Sheer Pressed Powder v odtenku light mi je všeč, ker ima priročno ogledalce, zato bo odličen za na pot. Zanima me kako dolgo bo matiral moj T predel. 
No Filter Concealer v odtenku light 10 naj bi bil visoko prekriven, z mat učinkom. Upam, da se ne bo zažiral v gubice in bo lepo prekril moje podočnjake.
Super Shock Shadows v odtenku Telepathy, Acorn, Cherish, ker obožujem te enojne senčke, sem kupila še te tri odtenke. Telepathy je zelo zanimiv in komaj čakam, da ga preizkusim na očeh.
Super Shock Cheek osvetljevalec v odtenku Lunch Money je čudovit, zaradi mehke in kremaste teksture ga najraje nanesem kar s prsti. Na obrazu sem ga nosila že nekajkrat, izgleda bolj naravno in naredi zelo lep sijaj. 
Supernova Shadow tekoče senčilo v čudovitem šampanjec-roza odtenku Constellation vsebuje bleščice in daje metalik videz. Senčilo sem preizkusila samo na roki in opazila, da odpadajo bleščice potem ko se posuši. 
Ultra Blotted Lips v odtenku Soda Pop sem kupila zato, ker mi je odtenek Zuma zelo všeč. Šminke s to formulo so precej dolgo obstojne in mi ne izsušijo preveč ustnic.
Creme Lux Lipstick v odtenku Lay Over sem kupila iz radovednosti in zaradi samega izgleda šminke. 
The Zodiac paletka senčil, ki je nastala v sodelovanju s Kathleenlights me je očarala zaradi samega izbora odtenkov in čudovitega dizajna. Kathleen je moja najljubša lepotna vlogerka in njeni izdelki v sodelovanju s Colourpop so vedno odlični.


Dela imam kar nekaj in z veseljem bom svoje mnenje o izdelki delila tukaj na blogu. Tako se boš naslednjič, ko bodo imeli brezplačno mednarodno poštnino, lažje odločila, kaj bi rada tudi sama preizkusila.


Kaj ti meniš o Colourpop izdelkih? Si jih že preizkusila?


1 komentar on "BLOGMAS 7. dan | Colourpop nakup - katere izdelke bom testirala?"
  1. ColourPop ma kar luštne zadeve, sem si pa za enkrat samo šminke privoščila haha. Tale paletka je mamljiva videti, zanimivi odtenki!

    Lepe fotke!

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature