Top Social

BLOGMAS 4. dan | Najlepši trenutki v letu 2018

četrtek, 13. december 2018

Leto 2018 je bilo zame prelomno leto. Zgodilo se je ogromno čudovitih stvari, nekaj slabih in poučnih, bilo je stresno, zelo pestro, zanimivo, a kljub vsemu se mi bo leto vtisnilo v lep spomin. 

Pomembni so majhni, iskreni in srčni trenutki, pomembna je ljubezen, ki jo čutiš do sebe in do drugih. Mislim, da se stvari v življenju odvijajo tako kot se morejo, z njimi rasteš kot oseba in te pripeljejo do trenutka, ko se ozreš nazaj in si hvaležna za vsak trenutek, ki ti je bil namenjen. Če želiš kaj spremeniti, stori to danes, ker nikoli ni prepozno. Predvsem pa ne pozabi, da je smeh poln zdravja, bodi dobra do drugih in ostani sonček, saj boš tako lahko dan polepšala tudi vsem ostalim.  

april

Za rojstni dan sem dobila bon za masažo z aromatičnimi olji v hotelu Korošica. Takšno razvajanje za dušo bi si mogla privoščiti vsaka ženska vsaj enkrat na leto. Tako sproščeno se že dolgo nisem počutila. Upam, da kaj podobnega čimprej ponovim.

Koncert mojega najljubšega banda Imagine Dragons na Dunaju je bil eden izmed najlepših trenutkov mojega življenja. Na tako dobrem koncertu že dolgo nisem bila, pevec Dan poje z največjo strastjo in celoten band je na odru pričaral neverjetno pozitivno energijo. Koncert je bil vreden vsakega centa, četudi sva z Alenom sedela na avtobusu narazen, ker sva prispela zadnje minute (oops), mi nič ni moglo pokvariti počutja na tisti dan. Sama sreča. Še ves teden sva si oba vrtela samo njihove pesmi v avtu in doma.

maj

Ker znanja nikoli ni preveč in se vedno lahko naučimo kaj novega, sem se udeležile poročne delavnice ličenja z Empero v Carpus makeup centru. Empera je makeup biblija, mojster ličenja, tako prijazen, srčen človek, da bi ga lahko poslušala ves teden. Opazovale smo ga kako ustvarja in si pridno zapisovale vse trike in nasvete. Odlična delavnica, ki mi je dala ogromno novih informacij.

V mesecu maju sem se razvajala v čudovitem in najbolj prisrčnem salonu Moja Lepotilnica. Bojana je izjemna kozmetičarka, zelo prijazna in profesionalna. Po celotni negi obraza je bila moja koža čudovita, samo razvajanje pa je bilo vrhunsko in osebno. Priporočam, ker pri Bojani nisi samo stranka, ampak boš izpod njenih rok prišla prerojena. Več o moji izkušnji in samemu razvajanju si lahko prebereš tukaj.

junij - julij - avgust

Za mano je še ena uspešna sezona ličenja nevest. Hvaležna sem za vse, ki se odločijo zame in mi zaupajo. Z veseljem se bom naprej izobraževala, izboljševala, da bom vsako poročno sezono še boljša. V naslednjem letu se obeta tudi nekaj novosti, zaenkrat pa bom ideje zadržala zase. :)

Nekaj dni pred odhodom na dopust, sva bila na ogledu hiše. Odločitev, ki sva jo mogla sprejeti v zelo, zelo kratkem času, se je izkazala za nekaj najboljšega. Kljub vsem dvomom, sva srečna, da so se stvari odvile v pravo smer. Točno ta trenutek pišem ta zapis v čisto najinem domu (dajmo malce zamižat skozi eno oko, da bova 20 let plačevala kredit :D). 

Dopust v manjšem mestu Brodarica blizu Šibenika naju je napolnil z energijo. Kadar imaš ob sebi osebo, ki ti pomeni največ na svetu, ne potrebuješ veliko, da uživaš in si srečen. Spočila sva si misli, ves čas načrtovala kako bova prenovila hiško, veliko plavala v morju, poležavala na plaži, raziskovala sva ozke ulice Šibenika in se vsak večer odpravila na dolg sprehod ob sončnem zahodu. Nisem potrebovala več, zame je bil to popoln dopust.

Ne smem pozabiti tudi na moj osebni uspeh in sicer uspelo mi je zgubiti 10 kg. Nekaj, kar si v začetku letu nisem predstavljala, da je sploh mogoče. Čeprav trenutno zaradi hiše nisem imela časa kuhati zdravo in telovaditi, pa bom z novim letom to zagotovo spremenila. 

september

September je bil prelomen mesec. Končno sem dobila v laboratoriju službo za nedoločen čas in 13-tega v mesecu sva uradno postala ponosna lastnika hiše. Kaj je sledilo takoj za tem? Trdo delo, do začetka decembra sva hodila v službo, delala na hiši in v stanovanje hodila spat. Oktobra sva se izselila iz najemniškega stanovanja, zatem pa ves mesec živela vsak pri svojih. Ampak vse to je bilo vredno, ker je najin dom čudovit. :)

december

Magičen mesec, poln radosti, topline in ljubezni. Za naju letos zelo poseben, saj sva se 9. decembra končno vselila v hišo. Dokončati morava še kopalnico, shrambo in hodnik, v mansardni imam še nekaj škatel, ki čakajo, da jih razpakiram, potem pa bo sledil vsaj en mesec počitka. :) 
V tako kratkem času smo naredili ogromno in hvaležna sem vsem, ki so nama na kakršen koli način pomagali.

Veselim se še preostalih dni v decembru, ki verjamem, da bodo čudoviti.Komaj čakam kaj bo prineslo novo leto. Bring it on! :)


1 komentar on "BLOGMAS 4. dan | Najlepši trenutki v letu 2018"
  1. Vsi tvoji trenutki so bili posebni, čarobni in jaz sem ponosna, da so bili del tebe, tvoje zgodbe :).

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature