Top Social

Naredi sama | Adventni venček #2

četrtek, 29. november 2018

Se že veseliš romantičnih lučk, ki bodo okraševala mesta in domove, peke medenjakov ob poslušanju božičnih pesmi in prižiganja svečk vsako adventno nedeljo? 

Mesec december ima svoj čar, zato se ga vsako leto vedno znova razveselim. Prva adventna nedelja je tik pred vrati in letos bo ta čas za naju z Alenom zelo poseben, saj bova preživela prvi božič v najini hiški. Iskreno povedano še vedno nisem popolnoma dojela, da sva kupila hiško, ampak ko se bova vselila, verjamem, da bo tapravi občutek hitro prišel. Kljub temu, da sva zelo zaposlena in se z delom bližava h koncu za letošnje leto, sem si vzela čas in sama izdelala adventni venček, ker v trgovinah nikoli ne najdem tistega pravega. 

Naslednje leto moram zagotovo prej v lov za idejami in nakupom praznične dekoracije. Trgovine so že zdaj precej izropane, ampak še vedno lahko najdeš nekaj čudovitih okraskov za izdelavo venčka. Pripomočke boš našla v trgovinah Tedi, Kik, Merkur in Merkator, pri idejah pa ti bosta Instagram in Pinterest v odlično pomoč. Moj lanski adventni venček je bil na blogu zelo dobro bran; namig: iste pladnje v obliki zvezde sem ponovno zasledila v Kiku. Če ga želiš letos izdelati sama, upam, da sem ti pomagala z idejo. 


Ti je všeč moj adventni venček? Kakšnega boš ti ustvarila?


1 komentar on "Naredi sama | Adventni venček #2"

Auto Post Signature

Auto Post  Signature