Top Social

Na lepotno razvajanje obraza v Mojo Lepotilnico

torek, 05. junij 2018


Rezultat na mojemu obrazu: sijoča, čista in pomirjena koža ter velik nasmešek

Si že slišala za čudovit, butični in najbolj prisrčen lepotni salon v središču Ljubljane? Naj ti danes predstavim Mojo Lepotilnico in izjemno kozmetičarko Bojano Doma Marinšek, saj je ravno ona srce njenega prikupnega salona.  

Ob vstopu v Mojo Lepotilnico me je najprej očaral že sam ambient, minimalistično opremljena in z ''vintage'' pridihom. Čeprav je salonček manjši, a ravno dovolj velik, se v njem počutiš domače in sproščeno. Menim, da je ravno njegova velikost velika prednost, da začutiš intimo, ustvariš zaupanje in odmisliš svoje skrbi.

Bojanino vodilo je, da se vsaki ženski popolnoma posveti, ji nameni svoj čas in zasebnost, da lahko svoj poklic opravi profesionalno. In to pri njej spoštujem, zato sem se počutila neverjetno sproščeno in odlično. Topel in prisrčen pozdrav iz njene strani, je samo dokaz, da svoje delo opravlja z ljubeznijo in zelo predano. 

Višja lepotilna nega s profesionalno kozmetiko Babor

Bojani sem hitro potožila o vseh problemih, ki jih imam zadnje čase okrog moje kože na obrazu. Zelo všeč mi je bil njen pristop, saj sva se veliko pogovarjali in mi je dala nekaj dobrih nasvetov glede nege moje kože. Ker je vsaka koža unikatna, je tudi vsaka nega obraza prilagojena glede na tip kože. Bojana mi je najprej očistila kožo, nato mi je naredila analizo stanja kože. Res se mi je nasmejalo, da bom glede na moj tip kože verjetno dobila gubice kasneje. :) Sledilo je globinsko čiščenje s pripravo kože z vapozonom (ozon učinkuje protibakterijsko in protivnetno na površino kože), nato je sledilo mehansko čiščenje. Najbolj prijeten del nege je bila masaža obraza, dekolteja in vratu, ob kateri sem skoraj zaspala tako lepo mi je bilo. Sledil je nanos maske za pomiritev in med čakanjem mi je Bojana še prijazno zmasirala stopala. Kot zadnji korak mi je nanesla vlažilno ampulo s hialuronom in zaščitno kremo.

Rezultat? Moja koža je bila neverjetno mehka, gladka in sijoča, pore so bile manj vidne, prav tako se je pomirila tudi rdečica. Vau! Nad rezultatom sem bila noro pozitivno presenečena in kar nisem mogla verjet, da je po dolgem času koža na obrazu izgledala čudovito. :)

Lepotilna nega obraza je bila vrhunska! Boljše storitve si ne bi mogla želeti, saj sem 90 min neskončno uživala, bila sproščena in pozabila kaj je to sploh stres. Škoda, ker Bojana ni bližje mojemu domu oziroma jaz nisem bližje Ljubljani, kakorkoli, zagotovo ni bil to moj zadnji obisk salona. In takšno nego bi si morala vsaka privoščiti vsaj dvakrat na leto, za svojo dušo in srce.

Na lepotilnem meniju lahko najdeš kar nekaj storitev in prepričana sem, da boš našla vsaj eno, ki ti bo ustrezala in se boš lahko popolnoma prepustila Bojaninim rokam. Cenim njeno ljubezen do dela, ki ga opravlja, njeno iskrenost, sproščenost in njen čas, ki si ga vzame za vsako stranko posebej, saj pri njej ne boš nikoli le številka. :)


Pokukaj na Facebook stran Moja Lepotilnica, preberi si kaj več o salonu in ponudbi na uradni spletni strani Moja Lepotilnica. Veseli bova, če ji boš namenila kakšen všeček in podprla njene sanje, ki jih uresničuje. Najbolj vesela bo pa tvojega obiska, zato jo pokliči, da se dogovorita za termin in verjemi mi, da boš iz salona odšla z največjim nasmeškom na obrazu.

1 komentar on "Na lepotno razvajanje obraza v Mojo Lepotilnico"

Auto Post Signature

Auto Post  Signature