Top Social

Najljubša rdečila za lička: Tarte Cheek Charmers

nedelja, 20. maj 2018
Tarte Cheek Charmers Deluxe set, Tarte Exposed highlighter, Tarte Amazonian clay 12-hour  blush

Tarte Cheek Charmers Deluxe set, Tarte Exposed highlighter, Tarte Amazonian clay 12-hour  blush

Tarte Cheek Charmers Deluxe set, Tarte Exposed highlighter, Tarte Amazonian clay 12-hour  blush

Tarte Cheek Charmers Deluxe set, Tarte Exposed highlighter, Tarte Amazonian clay 12-hour  blush

Že dolgo sem si želela preizkusiti Tarte Amazonian clay 12-hour rdečila za lica in konec lanskega leta sem se odločila za nakup prazničnega seta Cheek Charmers Deluxe v omejeni kolekciji. Zadnje čase sem navdušena nad manjšimi pakiranji ('mini size', 'travel size'). Zakaj? Ker lahko izdelek nekaj časa uporabljam in preizkusim teksturo, odtenek, formulo, ter se šele potem odločim ali mi je tako všeč, da bom kupila normalno velikost, pri tem pa imam dober občutek, da bom manjši izdelek res porabila do konca. 

Zakaj jih obožujem in kaj mi pri njih ni všeč? 

Najprej bom izpostavila slabost oziroma kaj mene osebno moti. Embalaža z Maroškim pridihom je čudovita in ti že nakazuje kakšen odtenek se bo v njej skrival, ampak raje bi imela paletko rdečil, kjer lahko vidim vse barve naenkrat in jih med sabo po želji mešam. Odkrito povedano zjutraj pred službo rada dlje poležim in ličenju ne namenim veliko časa, zato mi je odpiranje vsakega rdečila posebej popolnoma odveč. Najraje posežem kar po odtenku Traveled, ki je najbolj nevtralen. Ko sem kupila prazničen set, so imeli na voljo tudi paletko, ki je ravno tisti trenutek ni bilo na zalogi. Ker pa je Tarte imel na spletni strani brezplačno mednarodno poštnina in sem končno želela preizkusit njihova rdečila, sem brez oklevanja naročila ta set.
(Ta problem lahko hitro rešim tako, da rdečila dobim iz embalaže in jih vstavim v magnetno paletko, vendar potem ne bi bila več tako priročna za potovanje, poleg tega bi še tvegala, da katerega poškodujem.)

Sedaj pa k dobrim stvarem. Čeprav so si nekateri odtenki med seboj podobni, so mi zelo všeč in me to sploh ne moti. Če bi lahko sama izbirala odtenke, bi verjetno katerega zamenjala, ampak kljub temu se mi zdijo čudoviti in nosljivi za vsakdan. Moji toplejši polti zelo pristajajo in po njih največkrat posežem. Set vsebuje 5 odtenkov: journey (mat), splendor (svetleč), majesty (mat), traveled (mat) in flair (svetleč). Pigmentacija je dobra, rdečila se lepo zabrisujejo in intenzivnost barve lahko postopoma gradiš. Čeprav rdečila velikokrat uporabim, pa se to na njih skoraj ne pozna, zato verjamem, da jih bom imela v svoji zbirki še dolgo. Vsekakor priporočam nakup vsaj enega Amazonian clay 12-hour rdečila za lice, izberi nevtralen odtenek, po katerem boš z veseljem posegla. Še bolje je počakati na prazničen december ali spremljati kdaj bodo ponovno ustvarili set prisrčnih rdečil za lica v manjši velikosti.

Exposed osvetljevalec

Ker ravno pišem o prikupnih majhnih rdečilih, sem želela omeniti še njihov osvetljevalec v odtenku Exposed, ki ga imam prav tako v 'mini' različici. Zagotovo ne bo všeč tistim, ki imate raje nežne in subtilne osvetljevalce, ker je ta precej intenziven in ga je potrebno nanesti s previdno roko. Čeprav me to ne moti, sem pa nanj hitro pozabila in ga ne uporabljam veliko, ker so mi drugi osvetljevalci boljši. Bom ga še uporabljala in si mogoče premislim, ampak zaenkrat me ni najbolj navdušil. Ni pa slab in ima odlično pigmentacijo.


Si tudi ti želiš preizkusiti Tarte rdečila? Ali imaš mogoče katerega doma?


1 komentar on "Najljubša rdečila za lička: Tarte Cheek Charmers"
  1. Meni so zelo všeč taki odtenki rdečil za lica, ki so malo bolj muted, nimam rada tistih zelo živahnih odtenkov. Tako da so mi itak vsi ti odtenki všeč. Najbolj zagotovo Traveled. Bi kakšnega preizkusila, ko bo priložnost :).

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature