Top Social

Odpiram novo poglavje v življenju... dobrodošlo leto 2018

sreda, 10. januar 2018

Ob vstopu v novo leto, se mi vedno zdi, da v preteklem letu nisem osvojila in naredila nič. Vendar, ko se dobro ozrem nazaj, vidim, da je bilo leto (kljub vsem slabim stvarem) lepo.

Novoletnih zaobljub lani nisem pisala. Moje glavno vodilo v življenju še vedno ostaja enako - pozitivne misli in energija, prijaznost, srčnost, iskrenost ter ogromna mera ljubezni. Hvaležna sem za družino, prijatelje in čudovitega fanta, ki mi stojijo ob strani na moji poti, in so ob meni v tistih trenutkih, ko jih najbolj potrebujem. Leto 2017 je bilo polno smeha, solz, lepih in tudi slabih trenutkov, stresno, delovno in čudovito. Vzponi in padci so vedno prisotni, brez njih ne bi mogla rasti kot oseba, zato sem hvaležna tudi za njih. Vesela sem za vsa sodelovanja, ki so se zgodila v lanskem letu in upam, da bo novo leto prineslo nove priložnosti. Hvaležna sem za tvoje komentarje, podporo in za tvoj čas, ki ga nameniš mojemu blogu ter zaupaš mojim zapisom.

Moji utrinki v letu 2017

- morje na Viru s prijatelji
- obisk Barcelone v septembru (toliko lepih spominov <3)
- moj prvi zeliščni vrt na balkonu, majhen, a vzgojen z ljubeznijo (to leto ga izboljšam)
- 1. obletnica vselitve v stanovanje, obožujem ga
- 5. obletnica odkar sva skupaj z Alenom (na kavču sva pogledala film, ker je zunaj močno deževalo in sva se kljub temu imela lepo ... toliko o tem :D ) 
- prvič na Šmarni Gori (bila sem dovolj trmasta, da sem prišla do vrha... nikoli ne smeš obupati na polovoici, niti tik pred ciljem)
- udeležitev SummerMBeauty dogodka, 3. blogerske konference
- eksperimentiranje z L’Oreal Colorista barvami, moji lasje so prvič bili roza
- mnogo dobrih in zanimivih 'čvekov' ob kavici ali dobri hrani s prijateljicam, ki so vedno čudovita družba
- ogromno lepih trenutkov z Alenom, odločitev za skupno bivanje je najin odnos še okrepila in izboljšala
- sodelovanje z BeYu, Kozmetix.si, Medexom, Izberi Zeleno, Dr. Organic Slovenija, Melvito, Avonom, ... Vesela sem, ker znamke in ljudje cenijo moj trud in opazijo moje delo. Hvala vam za zaupanje.
- ličila sem čudovite neveste in sem jim prav tako hvaležna za zaupanje

Kratek ‘TO DO’ LIST v letu 2018

* obisk kmetije Dreisiebner (Srce med vinogradi)
* obisk kozmetičarke, ker moja koža nujno potrebuje dobro čiščenje
* izlet v Logarsko Dolino, saj že dolgo nisem bila tam
* masaža!, že dolgo govorim, da bi se rada malo razvajala
* potovanje; mogoče na Malto, Malorko, Grand Canario ali v Valencijo... upam, da uspem prepričati Alena. :) Če ne bo uspelo kaj od tega, pa bo zagotovo padel dopust na Hrvaškem.
* jesti več zelenjave
* v svoje življenje vključiti čim več ekoloških izdelkov
* delati na tem, da spremenim svoje slabe navade v dobre (prej hoditi spat, živeti bolj zdravo, ker zdravje pomeni največ)

Veselim se novega leta, verjamem, da bo čarobno, zanimivo, težko na trenutke in mi bo postavilo mnogo novih izzivov iz katerih se bom lahko veliko naučila. Delala bom napake in sprejemala napačne odločitve, pa tudi prave. To je del življenja, ampak dokler bom vedela, da sem na pravi poti, bom zadovoljna. Še naprej se bom trudila širiti pozitivno energijo in z veseljem bom ustvarjala, testirala in delila svoje mnenje na blogu. Zagotovo pa se moram naučit zmanjšati stres glede službe, ki name zelo pogosto vpliva, mi vzame vso voljo in sem včasih zaradi tega precej nesrečna. Ravno to je bil vzrok za mojo popolno blokado med poletjem, moja glava je bila prazna, in ko sem se končno usedla pred računalnik, so misli bile povsod drugod in besede niso tekle. Včasih sem jezna na sebe, da si sploh dovolim priti do te kritične točke. Vendar sem le človek, ki v določenih trenutkih ne znam več naprej in ne najdem takoj tiste prave poti. Večkrat bi morala ponovno prebrati moj zapis Ne skrbi, v redu je, če se ne počutiš v redu. In po tem se zgodi, da za slabimi dnevi pridejo dobri, za vsakim dežjem posije sonce, tvoje misli se zberejo, tvoja glava se postavi pokonci in vse slabo enkrat mine. Leto 2018 bo še bolj čudovito, ker bom vztrajnejša, polna upanja in se toliko bolj trudila, da ustvarim prelepe spomine. Pa tudi kakšna brca v rit v pravem trenutku bo dobrodošla, da bom delala več in imela manj izgovorov. :)


Bring it on 2018, I'm ready! :)


2 komentarja on "Odpiram novo poglavje v življenju... dobrodošlo leto 2018"
 1. Bring it on 2018. Naj bo tvoje najboljše leto do sedaj:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Super zapis Vanja. Tvoje objave res vedno z veseljem berem. Mi je pa všeč tvoj to-do list <3 Imava kar nekaj podobnih točk.

  Veliko uspehov, sreče in lepih trenutkov v letu 2018!

  xx

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature