Top Social

Last minute ideje za praznična darila nad 10 €

nedelja, 17. december 2017
Še vedno nimaš ideje za vsa praznična darila? Pokukaj med moje predloge, mogoče pa najdeš popolno darilo za svoje najdražje.

The Body Shop darilni paketi: Sadni tris krem za roke (12,90 €), Darilna košarica Vanilla Chai (omejena izdaja prazničnega vonja - 10,90 €), Darilna torbica Karite (14,90 €), ... Cene darilnih paketov se gibljejo od 7 € naprej. Priporočam izdelke iz treh prazničnih linij, ki so omejena izdaja. 

Melvita: Peneči čistilni žele 200 ml za 17,30 €, Izjemno zlato olje 50 ml za 20 € in njihovi darilni paketi od 10 € naprej. Zakaj izbrati Melvito?, preberi si tukaj.

Caudalie: Vineactiv antioksidativni serum proti gubam 30 ml za 38 € in Beauty Elixir 100 ml za 30,10 €. 

L'Occitane: Eau de parfum Terre de Lumiere gurmansko-aromatična dišava, vonj bergamotke, sivkinega medu, čebeljega voska in mešanice belih cvetlic in belega maska. Cena za 50 ml je 66,10 €. Pokukaj na njihovo stran, saj imajo čudovita mala darila nad 10 €. 

Knjigarna Felix: Knjigo Hygge umetnost dobrega življenja bi priporočala v branje vsem tistih, ki iščete pozitivno energijo, srečno in umirjeno življenje ter tudi tistim, ki jih takšne knjige zanimajo. Danci veljajo za najsrečnejši narod na svetu. Glavni razlog je ravno njihov način življenja oziroma hygge, ki ga pisatelj opisuje v knjigi. Romani Nicholasa Sparksa so sladki, strastni in klasični za vse romantične duše. Dobra knjiga je vedno čudovito darilo. :)

Naravni in ekološki izdelki Flow (preberi si objave tukaj) na spletni strani Kozmetix in Oliv' na Izberi Zeleno.

Če nimaš časa hoditi po trgovinah oziroma v mojem primeru, ker prihajam iz Koroške, se moram za takšna darila peljati v Maribor, Celje ali Velenje, potem oddaj naročilo kar preko spletnih strani. Ampak pohiti, da bodo darila prišla do tebe pravočasno. 

Ta teden pričakuj na blogu še praznično zavijanje daril in nekaj slastnih idej za praznično peko. :)


1 komentar on "Last minute ideje za praznična darila nad 10 €"
  1. Krasna darilca. Stinjam se s tabo, da je dobra knjiga vedno super izbira. Tvoj izbor je tak tudi čisto zame. Se veselim novih objav. :)*

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature