Top Social

Zgodba o čebelah in ekološki, naravni kozmetiki Melvita

sreda, 29. november 2017
Melvita, ekološka organska kozmetika, L'Or Bio Melvita, hygge

Melvita, ekološka organska kozmetika, L'Or Bio Melvita, hygge

Melvita, ekološka organska kozmetika, L'Or Bio Melvita, hygge

Melvita, ekološka organska kozmetika, L'Or Bio Melvita, hygge

Ko ljubezen do čebelarstva in čebel preraste v nekaj več, se iz nje razvije nova srčna zgodba o naravni in ekološki kozmetiki Melvita. Za znamko stojijo čudoviti, pristni in srčni ljudje, ki s svojim ekološkim pristopom prispevajo k ohranjanju okolja in čebelarstva. 

Testirala sem nekaj izdelkov, ki so mi prirasli k srcu ...

Pomirjajoča krema za roke Nectar de Miels iz timijanovega medu je zagotovo eden izmed mojih najljubših izdelkov od Melvite. Čeprav ni moj najljubši vonj, je bila koža na mojih rokah nahranjena in mehka. Arganova krema za žametne roke me ni toliko navdušila kot prva, se pa hitro vpije in kožo na rokah neguje. Cvetna vodica Damaščanske vrtnice je moja vsakodnevna spremljevalka v torbici, odlično vlaži kožo, najraje jo uporabljam za osvežitev čez dan in po nanosu ličil, saj jih lepo poveže v celoto in ustvari bolj naraven videz. Rožni nektar uporabljam za nego ustnic in suhih predelov na telesu. Nectar de Roses vlažilno dnevno kremo in Pulpe de Rose vlažilno kremo za vitalno kožo sem omenjala med svojimi favoriti, obe kremi sta bili odlični, nežni, vlažilni in nista mašili por. Več o njih si preberi v starejših objavah tukaj.

Trenutno testiram ...

Na blogerski konferenci sem prejela dva čudovita izdelka, L'Or Bio izjemno kremo za roke, ki vsebuje 5 dragocenih ekoloških olj, in L'Or Bio izjemno suho olje, ki se lahko uporablja za obraz, telo in lase. 

Melvitina filozofija

*Vsi izdelki so v skladu z Ecocertovimi smernicami ekološke in organske kozmetike. 
*Sestavine so naravne, pridobljene z ekološkim poljedelstvom in nabrane na način, ki nima negativnega vpliva na okolje. 
*Ne podpirajo testiranja na živalih.
*Embalaže izdelkov se lahko reciklirajo.
*Ohranjajo biološko raznolikost, okoljsko ravnovesje in naravne lepote.
*Glavna vodila pri snovanju izdelkov so užitek ob uporabi, visoka učinkovitost in privlačnost.
*Melvitini izdelki SO BREZ parafina in silikona, PEG in PPG, etoksiliranih produktov, parabenov in fenoksietanola, formaldehida ali derivatov klora, sintetičnih dišav in barvil, dietil ftalata ali nitromošusa.


Melvita je znamka, ki menim, da bi jo morala preizkusiti in podpreti njihov pristen namen ter ljubezen do okolja in čebel. V naslednjem letu bom njihovim izdelkov namenila še več časa in preizkusila kaj novega.


www.melvita.si
Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature