Top Social

Občutki po konferenci lepotnih blogerk in vlogerk #BBMU

nedelja, 19. november 2017

Beautiful Blogers Meet Up je konferenca, ki me vsako leto znova preseneti, očara in mi pusti ogromno lepih spominov. Vsa pozitivna energija je ostala še do danes in naslednje leto bom z veseljem kupila že četrto vstopnico zapored (če ne bo prisotna višja sila).

Čeprav je od dogodka preteklo že nekaj dni, so še vedno prisotni pozitivni občutki in moja motivacija je usmerjena v pisanje novih objav. Konferenca lepotnih blogerk in vlogerk je dogodek, ki ga ne želim izpustiti, in je priložnost, da se naučim ogromno novih stvari. Kot vsako leto sem tudi tokrat izvedela nove in uporabne informacije, spoznala čudovite ljudi, se družila z znanimi obrazi in sponzorji, ki vsako leto prijazno podprejo lepotni dogodek leta. Pozitiven občutek in motivacija, ki mi ju prinese BBMU, mi dajeta zagon, da se še naprej trudim in nadaljujem z svojim delom. Kadar sem obkrožena s puncami, s katerimi si delimo isto strast in razpravljamo o vsem kar nam pade na pamet, je zame super preživet dan. Prav ljubezen do kozmetike me je pripeljala do tiste točke, da sem odprla svoj blog, prenehala razmišljati kaj si bodo drugi ljudje mislili o meni in sem naredila velik korak naprej. Mogoče bom počasi zbrala pogum tudi za video posnetke in svoj YouTube kanal.

ODGOVORNOST in POZITIVNOST, dve močni besedi, ki sta ostali v moji glavi in bili tema dveh predavanj. Že od samega začetka sem bila odločena, da bo blog iskren in pozitiven. Moja želja oziroma vodilo je še vedno enako. Mogoče se do okrogle mize o odgovornosti še nisem dobro zavedala kakšen vpliv lahko imamo blogerke na sledilke, ampak moramo se zavedati vpliva socialnih omrežij. Tudi name kdaj vplivajo, še najbolj nerealistični standardi o idealni postavi. Moje življenje ni popolno, ampak želim širiti pozitivno energijo in misli, ker mi to pomaga in lažje prebrodim vse negativne stvari. Želim pomagati tudi tebi, kadar imaš slab dan, da ga s pozitivnimi mislimi odženeva vstran. Lani me je popolnoma povozilo, ko sta se moja starša uradno ločila. Večina, ki ima ločene starše, ve, da to ne pride iz danes na jutri in si ves ta čas zunanji opazovalec. Želiš pomagati, ampak dejansko ne moreš. Velikokrat se počutiš nemočnega in to te počasi razjeda. Spremeniš se, ker kljub svoji starosti, se ideja o popolni družini pred tabo počasi podira. Ni tvoja stvar, ampak hkrati je, in mene je to prizadelo bolj kot sem se zavedala. O teh stvareh govorim danes, ker želim, da veš, da moje življenje niso samo ličila, ampak sem se tudi velikokrat borila s svojimi mislimi in delala na tem, da ostanem pozitivna oseba in ohranim iskrico v očeh. Ravno pisanje bloga, lepe misli in ljudje, s katerimi sem se obkrožila, so mi pomagali, da sem prišla tako daleč. Za skoraj vsako popolno fotografijo obstaja neko poglavje in vsak človek ima svojo zgodbo, ampak ti moreš pisati svojo. Obljubim ti, da bosta moj prvotni namen objav še vedno ostala iskrenost in ljubezen do lepotnih izdelkov, ličenja in ustvarjanja. Na koncu ni pomembno ali imamo visoko čelo, obline, kožo z nepravilnosti, na koncu je pomembna notranja lepota. Podpora, spodbujanje, ljubezen, prijazne besede in pozitivna energija, vse to nas lahko pripelje do notranjega zadovoljstva in polnega življenja. :)

Ker je veliko punc že pokazalo kaj vse smo prejele v darilih in so tudi napisale objave o celotnem poteku dneva ali pa so celo posnele video, ti priporočam da pokukaš na naslednje bloge:
Sugarlove blog Monika je izpostavila 5 lepotnih izdelkov, ki jih bo z veseljem uporabljala
Mad About Red Ana je povzela 10 pomembnih stvari, ki smo jih slišale na konferenci
Chery Colors Tamara je predstavila utrinke konference in razkrila kaj se je skrivalo v paketkih
Low Maintenance Beauty Maša je odlično opisala in predstavila lepotno konferenco
Sunshine Café blog Ivona je brez dlake na jeziku povedala kaj ji je bilo všeč na predavanjih in kaj ne
Ajda's blog Ajda je posnela zanimiv video/vlog in prav tako razkrila kaj se skriva v darilih
Mrha Ana je predstavila izdelke iz BBMU, ki jih bo vključila v svojo nego kože
Bunnyechoes Nina je razkrila kaj jo je na konferenci lepotnih blogerk in vlogerk navdušilo
Vesnaenviolet Vesna je prav tako napisala super objavo o samem dogodku
Lacquered Bits Metka je v angleščini lepo povzela osebno rast in vpliv influencerjev na sledilce
Lana Talks Lana je v svojo objavo vključila ogromno fotografij

Letos je naziv blogerske osebnosti prejela Gabi (Parokeets), ki je posnela čudovit, zanimiv in dolg (skuhaj si kavico in si pripravi kakšen dober posladek, ne pozabi se udobno namestit :P) video. Klikni tukaj. Gabi, iskrene čestitke, v mojih očeh si nasmejana in pozitivna oseba. :)

Nika (Beautyfull blog), tisočkrat hvala ti. Hvala, ker nam dviguješ in vračaš motivacijo, nas izobražuješ in ustvariš noro zanimiv dogodek s popolnim ambientom. Vsako leto znova me prijetno in pozitivno presenetiš, zato mi je vsaka konferenca do danes ostala v čudovitem spominu.

Hvala tudi sponzorjem, ki so se nam prijazno predstavili, nas obdarili in podprli izjemen dogodek: Aikon Akademija, Ars Florae Gardenia, Afrodita Kozmetika, Avon, Alterna haircare, Catrice, Caudalie, Fidimed, Honor, L'Occitane, Lotique, Medex, Melvita, Makeup Revolution, Nelipot, Olaplex, Philips, RauchFresh, S.Oliver, Sisi-nger 21, Smile concept store, The Body Shop, Vichy, Yankee Candle in Cosmopolitan.


http://beautybloggers.si/
Fotografije: Marko Delbello Ocepek

8 komentarjev on "Občutki po konferenci lepotnih blogerk in vlogerk #BBMU"
 1. Odličen zapis! Kot bi ga jaz napisala. Že ves teden oblikujem besedilo v svoji glavi in vse, kar slišim je "ODGOVORNOST". Vse kar želim pisati, je o odgovornosti. In o čustvih, pozitivni energiji.
  Res je, noben ni popoln in čisto vsak ima svoje težave. Za mano (in pred mano) je grozno naporno in težko obdobje, a nekako guramo ... zaenkrat ... in blog je varen in pozitiven kotiček. Brez tega bi bilo še mnogo težje.
  Lepo te je bilo videti. Naslednjič morava malo več poklepetati. ;) <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. <3
   Upam, da to grozno obdobje čimprej mine. <3 Za vsakim dežjem posije sonce, tako da se bo tudi to enkrat zaključilo in bo potem prišlo lepše obdobje. :))))
   Enako, naslednjič morava res več poklepetati. :* Lep dan. <3

   Izbriši
 2. Hvala Vanja, da si delila link do mojega videa. Zopet ena čudovita objava, na vseh fotkah si res pravi srček! In ja, odgovornost in pozitivnost sta zagotovo dve besedi, ki najbolj v glavi odmevata tudi meni. Cmok!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ajda, z veseljem. <3 Video je super in tako fajn te je poslušati. :) Hvala za tvoj lep komentar. :*

   Izbriši
 3. Zelo dobro si povzela bistvo. <3
  Sem hotela komentirati, da sem imela deja vu ob tvojih besedah. Pa vidim, da me je Maja prehitela. :D

  Hvala, draga Vanja! En velik objem od nekoga, ki prav tako vidi blog kot vir pozitivne energije in nadomestila za psihoterapijo. :-*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Gabi, hvala. <3 Res je super slišati, da mislimo enako.
   Itak, pozitiva do konca. <3 In blog naj še vedno ostane naš pozitiven kotiček, ko odmislimo vse slabe stvari. :)
   Pošiljam objem nazaj. :*

   Izbriši
 4. Mislim, da vse uživamo v svojih pozitivnih kotičkih spleta, je pa prav tudi da kdaj povemo, da ni vse tako v rožicah kot lahko izgleda. Vse imamo prav tako težave, ampak jih pač nismo pripravljene deliti še na blogu, kjer tako lepo skrbimo za pozitivo. ;)
  Tebi pa pošiljam en objem <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Včasih je lažje, kadar poveš svoj problem na glas in si želiš olajšati dušo. :) Ampak s pozitivnim mišljenjem lahko naredimo ogromno. :) Predvsem je pomembno, da ostanemo realne in ne dajemo bralkam vtisa kot da smo nekaj več, ker smo navsezadnje vsi ljudje. Dvomim, da kdo na svetu živi popolno življenje, vsak ima dobre in slabe dneve, je pa v večini od vsakega odvisno kaj bo naredil, da bo lepih dni več kot slabih. :)
   Ana, hvala. <3 Pošiljam ti medvedji objem nazaj. :*

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature