Top Social

Jesensko ličenje z BeYu izdelki iz nove kolekcije #BeOutstanding

četrtek, 02. november 2017''Don't be so shy, be outstanding!''

V jesenskem času najraje nosim šminke v temnejših odtenkih, na veke pa nanesem senčila v zemeljskih barvah. Nova kolekcija #BeOutstanding znamke BeYu prinaša drzne barve in čudovit dizajn, primeren za jesenski letni čas. Čeprav nisem ljubiteljica zelene barve na očeh, me je paletka 2. Spice Me Up tako pritegnila, da sem se tokrat odločila narediti izjemo. 

Kaj me je pri novi kolekciji #BeOutstanding navdušilo? 

Zagotovo odlična izbira barv. Paletki senčil sta odeti v čudovito kovinsko embalažo, 1. Purple Me On nudi super izbiro vijoličnih odtenkov, medtem ko mi je 2. Spice Me Up barvno veliko bližja in v njej najdeš lep izbor zemeljskih barv. Štirje odtenki Cashmere lip color matt dolgo obstojnih šmink so primerni za jesenski/zimski čas. Vsaki barvi mat šminke pa pripada tudi barvno usklajen svinčnik za obrobo ustnic, ki se lahko uporablja tudi na očeh. 

Plusi in minusi izdelkov?

Mat lip glosi so dolgo obstojni, na ustnicah zdržijo več kot polovico dneva in njihova formula ni ena izmed bolj izsušujočih. Čeprav mat šminke moje ustnice še bolj izsušijo in to tudi hitro občutim, pa pri BeYu Cashmere matt šminkah tega nisem hitro zaznala, šele ob koncu dneva, ko sem šminko odstranila. Barve se na ustnicah posušijo v mat efekt, vendar pa moraš biti pri nanosu previdna, da ustnic med tem ne premikaš, saj se bo neposušena šminka sproti brisala. Po nekaj urah (vmes sem jedla in pila) se mi je mat lip glos izbrisal le na notranji strani ustnic, pri vijoličnemu odtenku sem zasledila, da pusti za seboj roza pigment in ga za celodnevne dogodke odsvetujem. Prav tako se vijoličen odtenek nanaša neenakomerno in zagotovo ti bo tukaj prav prišel svinčnik za ustnice v enakem odtenku, saj ti bo olajšal sam nanos šminke. Svinčniki za ustnice so kremni, dolgo obstojni, mehki in enostavni za uporabo. Šminka in svinčnik sta skupaj popolna kombinacija, vendar bosta suhe ustnice še dodatno izsušila, a spet ne toliko kot katere druge.

Paletki senčil sta srednje pigmentirani, dovolj, da lahko ustvariš lep makeup look. Senčila sem v večini mogla nanesti večkrat, da sem dobila želeno intenzivnost barve, zato sem porabila več časa, kot če bi uporabila bolj pigmentirana senčila. Pri nanosu moraš biti previdna, saj se prašijo. Svetleče odtenke boš najlažje nanesla s prsti oziroma s priloženih aplikatorjem v paletki. Izbira barv in njihova mehka tekstura (ni suha in trda kot znajo biti nekatera senčila) sta mi zelo všeč, prav tako tudi priloženo ogledalo. Na zadnji strani paletke najdeš navodila za ličenje, ki pridejo prav vsem začetnicam v ličenju. Za 6 senčil se mi zdi cena malce visoka, ampak trenutno v Dm drogerijah potekajo popusti in paletko lahko dobiš znižano za 30 %.  

Jesenski makeup look

Uporabila sem paletko senčil 2. Spice Me Up in Cashmere lip color matt v odtenku 157 New Era ter svinčnik za ustnice v odtenku 530. Na trepalnice sem nanesla eno izmed mojih najljubših maskar BeYu Beauty Queen, ki moje trepalnice poudari, jih podaljša in jim doda volumen. 

Kako se ti zdi jesenki makeup look? Te mikajo BeYu mat šminke? Vijoličen odtenek je res poseben in divji, ampak dejansko izpade na ustnicah super, če si za odbite barve! 
5 komentarjev on "Jesensko ličenje z BeYu izdelki iz nove kolekcije #BeOutstanding"
 1. Čudovit look si ustvarila :) Meni so tekoče šminke super, edino odtenke bi malo spremenila. Pri paletah pa se strinjam, da so slabše pigmentirane, kar je škoda glede na lep izbor odtenkov

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Valentina. <3 Odtenki niso ravno za vsak dan, kar mi je škoda, ker v službi bi me vsi čudno gledali, so mi pa drugače lepi in ravno pravi za jesen. :) Si želim, da bi bila senčila bolj obstojna in pigmentirana, sam izgled paletke je čudovit. :)

   Izbriši
 2. New Era ti res paše :) <3. Na meni izgleda nekam čudno. Imam verjetno pretoplo polt za take odtenke, čeprav mi je res zanimiv.

  Se strinjam z napisanim, samo senčila so se meni zdela precej suha. Vsaj večina, sploh v vijola paleti so me res razočarala. Sem bolj pristaš kremastih tekstur.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. <3
   Meni se niso zdela tako zelo suha, so mi že katere druge drogerijske paletke bile veliko slabše in res suhe. :) Se pa strinjam, da je New Era malce boljša. :) So pa od Viseart, Tarte, senčila veliko boljša in kvalitetnejša. :)

   Izbriši
 3. Great post! You have a nice blog!

  Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!

  Have a great day!

  http://elenabienvenido.blogspot.com.es/

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature