Top Social

Lepotni nakup iz Sephore v Barceloni

petek, 27. oktober 2017
 
Že res, da sem bila presrečna, ko sva s sestro rezervirali let do Barcelone, ampak veselila sem se tudi mojega prvega obiska večje Sephore. Pred izletom v Katalonijo sem si preko spleta ogledovala izdelke, ki jih ponuja španska Sephora, in si postavila tudi 'budget' za mojo listo želj. Dobra taktika, kajti ko prideš v ogromno Sephoro, niti ne veš kam bi se prvo obrnil. Omejena sem bila tudi na tekoče izdelke, ker nisem smela preseči količine v ročni prtljagi. Naj ti predstavim izdelke, ki so pristali v moji nakupovalni košari, verjamem, da te že zanima.

BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR

'Full size' osvetljevalec je bil že dolgo v mojih mislih in končno sem se odločila, da si ga privoščim. Odtenek Opal v majhni potovalni različici me je navdušil in je eden izmed mojih najljubših osvetljevalcev, zato sem si tokrat kupila izmed vseh najbolj opevan Champagne Pop. Zlat osvetljevalec s toplim podtonom breskve na obrazu pričara čudovit, glamurozen, a hkrati dovolj naraven sijaj na ličnih kosteh, ki me je zasvojil. Cena za osvetljevalec je precej visoka 38 €. Zagotovo ga še moram dobro preizkusiti, da se prepričan ali je vreden svoje cene, ampak so prvi vtisi več kot odlični in bo težka odločitev.

TOO FACED HANGOVER REPLENISHING FACE PRIMER

Čeprav primer ni bil v prvotnem planu za nakup, sem se odločila, da preizkusim potovalno različico. V večini primerov izdelke v manjši različici preplačaš, a se mi zdijo kljub temu dober nakup. Če želim izdelek preizkusiti in je iz cenovno višjega ranga, raje kupim manjšo embalažo, saj kljub temu plačam manj v primeru, da mi izdelek ne bi odgovarjal. Če izdelek porabim do konca, vem, da je vreden svojega denarja in si bom naslednjič kupila 'full size' izdelek. Primer obljublja po nanosu bolj gladko, sijočo, navlaženo in spočito kožo. Če si dan pred tem bila na zabavi ali si pozno v noč delala in se nisi dovolj naspala, naj bi primer pomagal, da bo tvoja koža naslednji dan po uporabi delovala spočito. Ravno to potrebujem, saj mi zadnje čase primanjkuje spanca. :) Poročam kako se bo obnesel. Za 20 ml sem odštela 15 €. 

BENEFIT BRONZED 'N' SCULPTED

Paket v potovalni različici s popularnim Hoola bronzerjem, ki vsebuje še dva manjša kremna izdelka, in sicer Hoola izdelek za senčenje (1,4 g) ter Watt's Up! osvetljevalec (2,5 g). V mini Hoola bronzerju prejmeš še manjše ogledalo in čopič za nanos. Ogledalo se mi zdi čisto nepotrebno, saj je tako majhno, da ga boš zelo težko uporabila. Paketek se mi je zdel odlična priložnost, da preizkusim izdelke, ki so v njem. Cena je 19,90 €, sam mini bronzer stane 17 €, zato ostala dva izdelka dobiš zraven skoraj brezplačno.

SEPHORA BRUSH CLEANING SPONGE

Žal ta izdelek ni izhod, da bi prenehala čistiti čopiče z milom. Je pa odličen pripomoček kadar želiš na hitro očistiti barvo s čopiča in ga ponovno uporabiti za drugo barvo. Tako npr. ne boš potrebovala 6 čopičev, ampak samo 3. Pri ustvarjanju očesnega makeupa mi bo ta gobica prišla še kako prav. Cena je 4,95 €.

SEPHORA SHEA LIP MASK & ALMOND FOOT MASK

Mogoče me je v nakup prepričala prikupna embalaža, ali pa zgolj firbec kako se bosta ti dve maski odrezali. Maska za stopala se bere zanimivo in upam, da bo učinkovita, saj imam na tem predelu probleme s trdo in razpokano kožo. Prav tako tudi moje ustnice potrebujejo dodatno nego in upam, da jih bo maska zmehčala ter nahranila. Cena za masko za stopala je 3,95 € in za ustnice 2,50 €.

SEPHORA CREAM LIP STAIN 

Eno že imam doma v odtenku 05 Infinite Rose in pristaja vsem tipom kože. Kupila sem odtenek 06 Pink Souffle. Šminka je dolgo obstojna in ustnic ne izsuši preveč, posuši se v čudovit satin-mat efekt. Cena šminke je 12,50 €.


Barcelonska Sephora se niti malo ne more primerjati z tisto v Veroni, spomnim se, da sem bila takrat nad njo razočarana. Ponudba izdelkov je bila v Barceloni ogromna, vendar pri znamkah še vedno ne najdeš tako široke ponudbe kot v Ameriki. Priznam, da me Fenty Beauty izdelki niso pritegnili, mogoče zaradi same cene, mogoče zato, ker me ocene od YouTube vlogerk niso najbolj prepričale v nakup. Žal mi je, da Benefit izdelkov nisem raje kupila na letališču, saj so bile tam cene malo nižje. Ker imam doma ogromno lepotnih izdelkov, se mi ni bilo težko držati mojega 'nakupovalnega lista'. Z nakupom sem zadovoljna in o izdelkih ti bom zagotovo poročala, ko jih dobro preizkusim. 

Katere izdelke bi si ti privoščila v Sephori? 


2 komentarja on "Lepotni nakup iz Sephore v Barceloni"
  1. Super nakup Vanja, tak za dušo. Sam mislim, da boma kmal rabli imet eno pavzo od šopingov:):):)

    OdgovoriIzbriši
  2. You have got the best beauty products and makeup. I want you to post your stuff in the English language for us, it will be a great help for all of us. Thank you!

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature