Top Social

Jesenska kolekcija MayaPraprot uhančkov

nedelja, 29. oktober 2017Ko listje spreminja barvo, ko dnevi postanejo krajši in noči v objemu najljubše odeje toplejše ter ob vonjih Yankee Candle svečk še bolj romantične. Ko narava prihrani še zadnje sončne in toplejše dneve, ki so popolni za sprehode in kafetkanje z našimi naljubšimi osebami. To je zame jesen, čudovita kot vsi ostali letni časi in kot uhančki izpod rok izjemne ustvarjalke Maje Praprotnik.

Z veseljem na blogu predstavim srčne ljudi, ki ustvarjajo unikatne izdelke in v svojem delu pustijo osebno noto. Predstavljam ti jesensko kolekcijo lesenih uhančkov, ki so narejeni z ljubeznijo in z ogromno mero truda. Obožujem unikatne izdelke in ti uhančki so super chic, elegantni, a hkrati igrivi, narejeni s srcem ter fantastični za popestritev vsakdanjega outfita. Na dom jih prejmeš skrbno zapakirane in zaščitene, na leseni palčki, ki je pika na i celotnemu izgledu. Leseni uhančki so odlična ideja za darilo, naj bo to za rojstni dan, materinski dan, za sestro, za prijateljico, sodelavko ali taščo. 
Ker so uhančki tako prisrčni in čudovita zamisel, sem sama prosila Majo, da meni in tebi predstavi njeno zgodbo.

''Z ustvarjanjem mini lesenih uhančkov sem začela ravno med pomladjo in poletjem, Takrat priznam, da še nisem razmišljala o svoji ''kolekciji''. Samo, da sem ustvarjala in barvala, ter da so bili moji izdelki nekomu všeč. Zelo rada ustvarjam. Mešanje, prelivanje in kombiniranje barv mi je bilo že od nekdaj zanimivo in všečno. Včasih, kadar eksperimentiram z barvami, dobim res super kombinacije, da sem še sama čisto navdušena nad njimi in komaj čakam, da jih lahko nekomu pokažem. Menim, da bolj kot so izdelki unikatni, težje jih je uporabiti pri spletni prodaji. In ker razmišljam tudi v tej smeri, imam ves čas v mislih kako bi lahko svoje uhančke razdelila v neke smiselne skupine. Razvrščanja sem se lotila z urejanjem glede na barvne skupine. Hkrati je nastala tudi ideja s palčkami in napisi, ki bi ustrezali določeni barvi. Med poletjem sva s prijateljico sedeli na kavi in mi je naenkrat rekla: ''Veš kako bi bilo dobro, da bi si ti svoje uhančke malo 'popredalčkala'. Zakaj na primer ne narediš kakšne svoje kolekcije? To bi bilo res super.'' Bam! In skozi misli so mi švigale ideje.''

''Jesen se zdi, kot da je svet prekrit z narastkom rjavega sladkorja in cimeta. Barve so v tem letnem času zelo živahne, vendar sem se odločila, da se pri jesenski kolekciji omejim in uporabi dva odtenka rjave, rumeno in zeleno barvo. Kolekcijo pa sem poimenovala malo igrivo, a čisto preprosto - FALLing.'' - Maja P.


V jesenski kolekciji Falling najdeš čudovite lisičke in jabolka z majhnim izrezanim srčkom za 7 €, ostale uhančke najdeš v obliki rožice in krogca v prelepih jesenskih barvah po ceni 5 € na par. Na MayaPraprot facebook strani in njenem instagram profilu MayaPraprot si lahko ogledaš še ostale čudovite kolekcije. 


Uhančke že pridno nosim in so mi luštna popestritev za vsakdan. Kaj pa ti? So ti všeč?
4 komentarji on "Jesenska kolekcija MayaPraprot uhančkov"
 1. Vanja čudovita si in hvala ti iz srca, ker podpiraš naše, majhne ustvarjalce, ki si res zaslužijo podporo. *

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Monika. :* Tako lušno idejo je treba podpreti in naše slovenske ustvarjalce. :)

   Izbriši
 2. Vanja, res hvala iz srca!

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature