Top Social

Moji načrti v mesecu septembru

nedelja, 10. september 2017


Končno sem se spravila k stvari in začela pisati objave za blog. Potrebovala sem konkreten oddih, saj sem enostavno morala odklopit vse stvari, drugače bi se mi zmešalo. Čeprav obožujem moj blog, si velikokrat sama ustvarim pritisk in navsezadnje lahko nekaj, kar delaš z veseljem, postane breme na tvojih ramenih. Spoznala sem (oziroma sem vedela že prej), da je moja velika šibka točka organizacija, prav tako tudi to, da se po navadi ne držim določenih stvari. Po resnici povedano si lahko napišem ogromno dnevnih ali tedenskih planov in opravil, na koncu jih najverjetneje ne bom izpolnila ali opravila. Ampak vedno je čas za spremembe, vsak dan je nov dan, ki ga lahko izboljšaš od prejšnjega, zato se bom v mesecu septembru maksimalno potrudila, da izpeljem moj super načrt.

#UREDI SVOJ MAKEUP KOTIČEK
Tolikokrat sem si že rekla, da si moram uredit moj prostor z ličili. Moj predal z ličili je dokaj lepo urejen, večina izdelkov, ki jih največkrat uporabljam, pa je razmetana na omari in po moji mizi. I confess, sometimes I'm messy! Obvezno moram kupiti še kakšen organizator ličil, tudi za kopalnico, saj se zjutrah ličim ravno tam. Urejena ličila, urejeno življenje... ali tako nekako. :D Šalo na stran, veliko izdelkov me čaka, da jih stestiram in verjamem, da te bodo nove objave zanimale.

#GIBANJE
Sem že tečna s tem? Itak, da ne. Če si mogoče bolj lene vrste, tako kot jaz, te lahko moj zapis mogoče motivira. Če zmorem jaz, zmoreš tudi ti, in obratno. Na morju sem veliko prehodila, plavala kot ribica in se celo 3x odpravila na jutranji tek - vstala sem ob 6:00 zjutraj (sem mislila, da se to ne bo kdaj zgodilo). Kje je sedaj moja motivacija za naprej, saj sem po morju ponovno zapadla v isto rutino. No, edino enkrat sva s fantom šla na tek po moji popoldanski službi in sicer ob 22:50. Služba zagotovo ne sme biti izgovor, zato mi bo kot dodatna motivacija služilo tudi potovanje v Barcelono konec septembra. Torej moj plan je, da se bom gibala čimveč, naj bo to tek, 21 day fix telovadba ali pa trenažer, ki sem ga dobila za rojstni dan. Moj popoln načrt je, da bi telovadila vsak dan, ampak koga tukaj vlečem za nos (sebe najbolj :D), če bom telovadila štirikrat na teden bom ponosna nase.

#OSVOJI ORGANIZACIJO
Ali je ne ves čas omenjam in se nič ne spremeni? Včasih, bi se lahko poslala v tri krasne, če je to sploh lahko mogoče. Ta mesec bom veliko brskala in iskala najbolj primerne načine in trike, ki mi bodo pomagali, da postanem bolj organiziran in produktiven človek. Predvsem morajo biti takšni, da se jih bom držala v neskončnost, ne samo nekaj dni. Misija sprejeta! Gremo v akcijo.

#UREDI GARDEROBNO OMARO
V ospredje moram dati jesenska oblačila in poletna počasi pospraviti, saj so hladnejši dnevi že tukaj. Zagotovo bom morala jesensko garderobo malce dopolniti z novimi in svežimi kosi, zato upam, da v kratkem pade šoping V Avstriji. Pred tem pa moram dobro pregledati kaj sploh manjka v moji omari. 

#POBEG V BARCELONO
Najbolj veselim se zadnjih dnevov v septembru. S sestro sva že naredili okviren načrt kaj si sploh želiva ogledati v Barceloni. Za vse tri dni planirava ogromno ogledov, upam, da sva si potovanje dobro zamislili in bova uspeli obiskati vse večje znamenitosti. Jaz sem nad izletom že sedaj navdušena, najverjetneje bom tam našla tudi dodaten navdih za nove zapise na blogu.


Kakšni so tvoji načrti v mesecu septembru? 


1 komentar on "Moji načrti v mesecu septembru"
  1. Your whole blog is about lifestyle, but it would be good if you try to post your blogs in english langyage, becayse it is easier to understand.

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature