Top Social

5 misli. 5 trenutkov. | Naporen ali uspešen teden?

nedelja, 21. maj 2017

Po dolgem času končno sedim pred računalnikom in tipkam. Ta teden je bil resnično pester. Po eni strani sem komaj čakala, da se konča, po drugi pa sem vesela, ker je bil zelo produktiven in uspešen. Ker želim s teboj podeliti celotno dogajanje, sem se odločila, da obnovim rubriko 5 misli. 5 trenutkov. (5 thoughts. 5 moments.). Lani se je večini moji bralk zdela dobra ideja in ne vem zakaj sem zadevo sploh opustila. Čas je, da rubrika ponovno ugleda svojo luč in jo začnem redno pisati.

LIČENJE

Ta teden bi skorajda lahko poimenovala teden ličenja. V torek sem z bodočo nevesto (danes že oženjeno) imela probno ličenje. Imela sem se odlično, spoznala sem njene želje, podala sem ji moje predloge in skupaj sva ustvarili čudovit makeup videz. Tako sem včeraj točno vedela kakšne so želje in kaj ustvariti. Rezultat je bil čudovita in zadovoljna nevesta. Prav tako sem zjutraj ličila še na drugi poroki mamo, pričo in nevesto. Danes pa je bila na vrsti moja teta. Pestro je, ampak mi na koncu nasmešek na obrazu pomeni ogromno in sem presrečna. :)

GIBANJE

Prejšnji vikend sem obiskala sestro v Ljubljani in odločili sva se za pohod na Šmarno Goro. Groza, da v treh letih mojega študija nikoli nisem bila na vrhu. Ampak pravijo, da nikoli ni prepozno. Priznam, bile so muke in to hude! Na približno polovici poti sem s svojo slabo kondicijo skoraj obupala, počutila sem se zanič. Vendar sem se premagala in nisem obupala, bila sem dovolj trmasta, da sem želela pridi do vrha in počutila sem se več kot odlično! Ja, ponosna sem bila nase. Poleg podviga na goro pa se trudim čim večkrat na teden telovaditi. Ne vem od kod moja motivacija (prosim ne zapusti me in ostani!!), ampak z veseljem si vzamem 30 min za intenzivno vadbo. Moje počutje se izboljšuje in prav tako moram delati še na prehrani - sladoled je v poletju moja šibka točka.

ŽELIM SI...

Želim si teden dni dopusta, ki bi ga lahko ob enem izkoristila za pisanje bloga. Moji možgani in telo rabijo odklop. Pogrešam mesec dni oddiha kot v študijskih letih. Saj vem, to je del življenja in potrebno je izkoristiti vse trenutke, kadar nisi v službi. Vendar bi mi dopust še kako prav prišel. Za blog imam kar nekaj idej, ki trenutno zaradi pomanjkanja časa ne pridejo v ospredje. Ker že dva vikenda zapored nisem veliko doma, delam večinoma zjutraj (problem nastane pri dnevni svetlobi za fotografije), upam, da moje ideje kmalu spravim na blog. Želim si tudi, da bi končno osvojila organizacijo časa, saj bi verjetno naredila več stvari kot jih dejansko. Ah, najverjetneje bo to ostalo zgolj pri želji. :)

ALL ABOUT VANJA

All About Vanja je ''po novem'' tudi ime moje Facebook strani. Počutim se veliko bolj svobodno in manj omejeno glede objavljanja. Mislim, da sem ta korak morala narediti, posledično sem zato tudi srečnejša. Upam, da je tudi tebi všeč in mi boš še vedno z veseljem sledila. Včasih potrebuješ spremembo oziroma klik v glavi in stvari bodo šle na boljše. Pomembno je, da ustvarjaš s srcem in ostaneš zvesta sebi.

TESTIRANJE NOVIH IZDELKOV

Kupila in prejela sem nekaj zanimivih, odličnih in čudovitih izdelkov. Nekaj izdelkov že pridno testiram in uporabljam, določeni še čakajo na test (Avon, Caudalie, Flow, BeYu,...), ampak zagotovo bom mnenja podelila s teboj. Naj kar na hitro omenim, da sem kupila Stila paletko kremnih rdečil za lica in Zoevino paletko za obraz. Nakupila sem tudi nekaj Colourpop izdelkov, saj je bila brezplačna mednarodna poštnina. Zdaj čakam še na Tarte, da tudi oni ponudijo brezplačno poštnino, ker bi rada preizkusila kar nekaj izdelkov. V tem tednu bom tudi objavila na blogu prve vtise o določenih izdelkih, jaz se že veselim. Pa ti? ;)


P.s. ta slika je lep zaključek tedna. Čeprav se moj fant vedno brani fotografiranja, mi je ta slika kljub temu zelo všeč. Na Instagramu  mi lahko slediš pod imenom @vanjazorman., kjer se trudim redno objavljati in te vključiti v moje trenutke.
2 komentarja on "5 misli. 5 trenutkov. | Naporen ali uspešen teden?"
  1. Oh, Vanja ta čas tako hitro beži, ta tempo je nor. Meni se zdi, da ima dan premalo ur. Organizacija se pri meni obrestuje, upam, da se bo tudi pri tebi. :)* p.s vidva pa itak taka srčka,

    OdgovoriIzbriši
  2. To objavo sem pa res z veseljem prebrala! <3 Pa super luštna slika na koncu objave :)

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature