Top Social

Najljubše šminke | Colourpop Lippie Stix

nedelja, 09. april 2017Sem nora na te šminke? Ja! Obsedena? Totalno! Jih potrebujem še več? Seveda, ne. Ampak zagotovo si bom z največjim veseljem naročila še kakšen odtenek. Naslednjič bom naročila kakšno rdečo ali temno vijolično, ker trenutno imam večinoma samo 'nude' in rjavkaste odtenke. 

Zakaj obožujem Colourpop Lippie Stix-e? 

Obstojnost: odlična, kar nekaj ur mi zdrži na ustnicah oziroma dokler ne začnem jesti. Pa še po jedi ostane na ustnicah, le malo jo moram popravit.

Prekrivnost: sama pigmentacija je zelo dobra, potrebuješ le en nanos šminke, mogoče dva, in tvoje ustnice so enakomerno obarvane.

Enostaven nanos: šminke so tanjše, brez problema jih lahko naneseš brez črtala in kljub temu boš natančna pri nanosu (mogoče pri temnejših odtenkih vseeno raje uporabi svinčnik). 

Manjša količina produkta: v eni šminki je 1 g produkta in stane 5 $, če primerjam s šminko od Mac-a, ki stane 17 $ za 3 g produkta, lahko hitro ugotovimo, da Colourpop šminke cenovno niso najbolj tako ugodne kot se zdijo na prvi pogled. Mi je pa všeč, ker vem, da bom šminko najverjetneje uporabila do konca, preden se mi pokvari. Za ceno ene Mac šminke si lahko kupim 3 Colourpop šminke v različnih barvah, kar je meni osebno prednost, saj mi ni potrebno za 3 barve odšteti preveč denarja.

Velika izbira odtenkov: kar težko sem se odločila katere naj izberem. Všeč mi je izbira 'nude' odtenkov in prav tako rjavkastih, tudi ostali odtenki so čudoviti. Izbiraš lahko med 4 zaključnimi efekti: Matte, Satin, Creme in Matte X. Sama imam trenutno samo Matte in Matte X lippie stix-e. Matte X je res mat šminka in sama formula mi nekoliko izsuši ustnice, medtem ko Matte formula na ustnicah ni popolnoma mat in na ustnicah pusti rahel sijaj.

Ali vidim kakšen minus? 

Zagotovo je velik minus dostopnost. Izdelke lahko naročiš le na uradni strani www.colourpop.com, čeprav je brezplačna poštnina po svetu nad 50 $, pa boš morala dodatno plačati še DDV. 
Pri odtenkih She Bad in Cookie sem opazila neenakomeren nanos in slabšo prekrivnost. She Bad odtenek se res slabše nanaša in se ne ujame z mojimi ustnicami, saj poudari moje razpoke, zato ta odtenek večino časa sameva in ga tudi ne priporočam. Odtenek Poppin' mi najbolj izsuši ustnice, ampak vse to opravičim, ker je barva čudovita.

Colourpop Lippie Stix - odtenki

Trenutno imam 8 odtenkov - 4 iz Matte X linije: She Bad, Poppin', Pillow Talk, Cami, in 4 iz Matte linije: Tootsi, Coockie, Brink, Lumiere

She Bad - svetla 'nude' barva
Coockie - topla rjavkasta 'nude' barva
Tootsi - topla siva barva s pridihom roza
Pillow Talk - topla sivo-rjava barva
Cami - hladna 'mauve' barva
Lumiere - 'mauve'-roza barva
Brink - barva terakote z roza pridihom
Poppin' - živahna barva maline

Na sliki lahko vidiš tudi 'swatche', ki so v obratnem vrstnem redu kot zgoraj opisani. Odtenki so malenkost drugačni kot v resnici in tudi na vsakem računalniku se barve lahko nekoliko razlikujejo.


Zagotovo si bom ob priložnosti ponovno kupila kakšen odtenek. Cena se mi zdi dobra in mi je res škoda, da znamka v Evropi ni bolj dostopna.


5 komentarjev on "Najljubše šminke | Colourpop Lippie Stix"
  1. Hudo, morm naročit par odtenkov. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsi odtenki razen zadnjega swatchanega so mi všeč. Res rabim kakšnega <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaah, čudovite so! 😻 Js sam čakam, da bojo meli spet brezplačno poštnino haha, mam že kr dolgo wishlisto 😂

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature