Top Social

Najboljša prijateljica | Tarteist Pro To Go paletka senčil

četrtek, 20. april 2017


Verjetno me boš počasi začela kregati, ker pišem o izdelkih, ki so nam težko dosegljivi. Ampak verjemi mi, ta paletka senčil je vredna omembe in nakupa! Čeprav sem jo dobila za darilo od Monike, ki ustvarja Sugarlove blog, bi jo z veseljem kupila tudi sama. Prisežem, da bo objava kratka, da ti ne naredim prevelikih lušt.


Majhna popolnost v zlato-črni elegantni paletki!


Če pogledam mojo celotno zbirko paletk, je Tarteist 'Pro to go' najbolj priročna za potovanje - majhna, s čudovitih izborom odtenkov in zelo dobrim ogledalom. Ustvarim lahko dnevni in večerni videz. Perfekcija v 6 barvah! Senčila se lepo zabrisujejo, z zanemarljivim prašenjem pod očmi (paziti moram pri temnejših barvah), so odlično pigmentirana in nanos svetlečih senčil je še boljši, če uporabim prst. Všeč mi je, ker so vsi odtenki poimenovani, Crisp je noro lep odtenek in je moj najljubši (ostali mu hitro sledijo!). Med vsemi šestimi barvami pogrešam en svetlejši odtenek, ki bi ga lahko nanesla pod obrvi. Ta problem lahko na potovanju hitro rešiš z osvetljevalcem, doma pa s katero drugo senčko. To je pa tudi edini minus, ki bi ga dala Tarteist paletki senčil, no ja, poleg dosegljivosti. Poštnina na Tarte strani je precej zasoljena in se splača počakati na brezplačno poštnino po svetu. Paletka tudi prijetno diši!

Odtenki od zgoraj navzdol: dominate, crisp, hype, boss, stylin, drivePaletko senčil ti srčno priporočam. Ta bo zagotovo šla poleti z mano na morje. Upam, da bo Tarte imel kmalu brezplačno poštnino, ker si želim preizkusiti še kakšen izdelek. 
Monika, hvala ti za čudovito darilo. 


''Beauty is attractive power of perfection.''

6 komentarjev on "Najboljša prijateljica | Tarteist Pro To Go paletka senčil"
 1. Ooooh, sanjska je! 😻 Kljub kratki objavi si nardila lušte 😛💛

  OdgovoriIzbriši
 2. Tako popolna, tako tvojih odtenkov, tako ti. Čudovita je. Ena tistih, zaradi katere hočeš še vse druge:). Jaz samo za Tarte še čakam na free poštnino. :):)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kot, da bi mene v to paletko dali. Mislim, če bi mene izbrali, da naredimo eno super paletko, bi bile itak podobne barve. <3 Jaz tudi čakam na Tarte, da ima spet brezplačno poštnino. :)) **

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature