Top Social

Pomladno testiranje novih pridobitev

petek, 10. marec 2017
V mesecu februarju sem kupila nekaj novih izdelkov in kakšnega tudi prejela v test. Nekaj jih bom predstavila v današnji objavi, saj že komaj čakam, da jih stestiram. Ostale bom prihranila za naslednjič.

Katere izdelke bom v prihajajočih dnevih zagotovo testirala?

H&M Glitter Dust v odtenkih Break The Ice, Miror Ball in Shooting Star. Naredila sem celo raziskavo, kje naj kupim bleščice za oči in odkrila sem jih v H&M trgovini za 5,99 €. Kupila sem jih zato, ker želim ustvariti bolj drzen in bleščeč makeup look. Zanima me kako bodo izgledale na vekah.

NYX Glitter Primer sem naročila iz Asosa. Če imam bleščice, seveda potrebujem tudi primer, da se bodo le te dobro prijele na veko. Jutri ličim mojo prijateljico in po vsej verjetnosti bova nanesli bleščice. Cena okrog 10 €.

Colourpop Lippie Stix-i so me navdušili zaradi obstojnosti in formule. Moji novi štirje odtenki so Brink, Cookie, Lumiere in Tootsi. Čeprav sem te dobila že v mesecu decembru, sem nekako čakala, da jih prej poslikam. Sicer sem enega ali dva že uporabila, ampak zagotovo moram dobro preizkusiti vse barve. Ker jih imam že osem, bi bila to odlična objava na blogu, ki bi vključevala 'swatche'. Cena okrog 5 €.
P.s. naj poudarim, da si jih želim imeti še več!

BeYu Nutri Power tekoča podlaga za obraz v odtenku 020, mi bo najverjetneje trenutno pretemna. Kljub temu me zanimata tekstura in obstojnost, ker sem slišala kar nekaj pohval.

Rimmel Kate Sculpting paletko sem kupila iz same radovednosti. Na videz se mi zdi čudovita in priročna, saj vsebuje osvetljevalec, rdečilo za lička in bronzer. Imam odtenek 001 Golden Sands. Kupila sem jo z DM kupončkom in za njo odštela manj kot 5 €. 

Colourpop Super Shock Shadow v odtenku La la, je čudovito svetleče roza-zlato senčilo za oči. Nisem ga še uspela uporabiti in sedaj je že res čas, da to naredim. 

Magix Face Primer Avon sem prejela na eventu v Ljubljani, kjer so nam predstavili novo znamko Mark. Čeprav primerje redko uporabljam, se veselim testiranja. Me zanima ali bo moji makeup rutini prinesel pozitivne stvari in lepši končen rezultat. 

Loreal Infallible Scult paletko sem imela nagledano že od samega začetka. S kremnimi konturami lahko ustvarimo še bolj naraven look. Zanimajo me tekstura, obstojnost, pigmentacija in izgled na obrazu. Mogoče mi bo ta paletka dovolj in ne bom iskala dražjih kremnih produktov za senčenje obraza. Cena okrog 12 €. Poglej si še DM kupončke, mislim, da je paletka - 30% za 10 pik ta mesec.


Omenila sem le nekaj izdelkov, kar nekaj pa jih še imam v moji košarici za testiranje. Tako da marec in april bosta prestra. Katere izdelke pa boš ti testirala? 


''Without change, there would be no butterflies.''
Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature