Top Social

Pet pomladnih zapovedi

ponedeljek, 6. marec 2017

V mesecu marcu sem se odločila, da sama sebi postavim izziv. Pet zapovedi, ki jih želim uresničiti.

#GIBANJE

Odkar sva se s fantom preselila sem postala glede telovadbe precej neresna. Ker se bliža poletje, želim te mesece maksimalno izkoristiti. Ne, da se bom trpinčila, ampak v svoj vsak dan želim vključiti čimveč gibanja. Včeraj sva šla na hiter sprehod in svež zrak mi je zelo dobro del. Zvečer pa sem 15 min potelovadila na trenažerju. Počasi se daleč pride in ta mesec se bom maksimalno potrudila, da se čimveč gibam in delam različne vaje. Seveda, želim gibanje prenesti tudi v april in v vsak naslednji mesec. Ampak ne bom prehitevala, 'baby steps' bi temu rekla. 3x ali 4x na teden bo zaenkrat čisto dovolj. :) 

#PREHRANA

Več sveže in zdrave hrane, manj sladkarij in bele moke. Prekiniti s poznimi večerjami. Priprava zdravih malic za v službo. Vse te stvari želim vpeljati v svoj način življenja. In v mesecu marcu se bom definitivno potrudila, da si uredim prehrano. Na spletu bom pobrskala za zdravimi recepti in si jih zapisala v beležko. Poznaš mogoče kakšno stran z dobrimi recepti? 

#INTERNET

Manj Facebooka in manj zabušavanja na spletu. Ne želim si izvedeti realne ocene koliko časa sem na internetu, ker bi me verjetno številka šokirala. Obožujem Instagram, kateremu se zaenkrat ne želim najbolj odpovedati, ampak Facebook je stvar zase. Včasih je toliko nepotrebnih informacij in včasih sem si veliko strani označila, da se mi prikazujejo med obvestili. Tukaj bom naredila tudi čistko in pustila zgolj tiste, ki me res zanimajo in kjer najdem zanimive informacije. Predvsem se nagibam v tej smeri, da raje namenim čas gibanju in druženju, kot visenju na internetu. 

#BLOG

Mesec februar mi je bil v velik ponos, saj sem zelo pridno objavljala. Tudi ta mesec se bom potrudila, da bosta na blogu vsaj dve objavi na teden. Vesela sem, da so dnevi daljši in svetloba popoldan veliko boljša. Res sem presrečna, da bom vedno manj omejena s tem problemom, kajti slike nastanejo veliko lepše pod dnevno svetlobo, ki mora biti dovolj svetla in intenzivna. Nekaj idej že imam kaj bom pisala v mesecu marcu, druge ideje se bodo našle sproti. Ta mesec ali naslednji pa imam v mislih en manjši projekt, ki mi bo res v zabavo in z veseljem bom to idejo podelila na blogu. 

#KNJIGE

Toliko novih knjig imam, ampak si ne vzamem dovolj časa, da jih preberem. Če me spremljaš preko Instagram profila @vanjazorman, potem veš, da sem si kupila kar nekaj knjig v angleščini. Za rojstni dan sem dobila še od sestre knjigo od Nicholasa Sparksa - to si bom mogoče prihranila za poletni dopust. Malo me skrbi, da mi bo ta zapoved slabo uspevala, ampak se bom potrudila po najboljših močeh. Upam, da preberem vsaj dve knjigi in zapišem svoje mnenje tudi na blogu.


To je mojih pet zapovedi, moj pomladni izzvi, ki ga želim izpeljati do konca. Kako ti je všeč? Bi se mi tudi ti pridružila in imamo skupni hashtag #pomladniizziv? Katere bi bile oziroma so tvoje zapovedi?


''Wake up with determination. Go to bed with satisfaction.''


8 komentarjev on "Pet pomladnih zapovedi"
 1. OMG, pa sva res usklajeni. Great minds think alike. Al kako že gre. Super cilje oz. zapovedi sva si zadali! Zdrave malce za v službo-tudi jaz morem ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, kot da bi se zmenili. :D Točno to! ;) Sej bova pridni in se bova maksimalno potrudili. :) **

   Izbriši
 2. Glej, da se jih boš držala kot pribito:=))))

  OdgovoriIzbriši
 3. Bejba, mislim da se ti bom pridružila!* Super si napisala.:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Imam iste zapovedi že nekaj časa, pa mi nikakor se jih uspe držat, čeprav sem trenutno najbolj pridna pri knjigah ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Začetek je! ;) Potrudi se in uspelo ti bo. <3

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature