Top Social

Odpiram novo poglavje, pišem svojo zgodbo

torek, 28. marec 2017


Obožujem spremembe, sploh tiste, ki v tebi prebudijo boljšo stran. Tiste, ki te napolnijo s srečo in motivacijo, tiste, ki ti po tvoji poti posujejo polno pozitivnih misli in dobre volje. Spremembe so super in zdrave, velikokrat zelo potrebne. 

V dveh letih, odkar sem ustvarila blog, sem se veliko naučila in veliko pridobila. Blog me je dopolnil, z njim sem postala bolj vztrajna, pogumna, srečnejša in svojo ustvarjalnost lahko z njim ves čas izražam. Če bi me kdo vprašal zakaj sploh pišem blog, bi rekla zato, ker me dopolnjuje in je del mene. Ker si ne predstavljam, da bi vso življenje samo spala, jedla in hodila v službo. Jaz rabim več in življenje ti je podarjeno samo eno. Jaz ga želim izkoristiti do maksimuma. Imam sanje in imam želje za prihodnost, ki naj ostanejo zaenkrat še skrite. Ampak eno željo sem končno uresničila - spremenila sem ime bloga. Že nekaj časa sem razmišljala, da me to ime ne predstavlja več najbolje in je predolgo. Verjamem, da si ga marsikatera ni takoj zapomnila. Zdi se mi, da se z njim nisem najbolj povezala, želela sem nekaj enostavnejšega, nekaj kar bo predstavljalo mene, nekaj kar bo enostavno in zapomljivo. Preden sem našla nekaj predlogov za novo ime, sem morala kar pošteno vključiti možgančke. Kaj pa ALL ABOUT VANJA? Zakaj ne bi vključila svoje ime, ki me predstavlja. To sem jaz, Vanja, in ta blog je del mene. O imenu sem se posvetovala tudi z Moniko, ki ustvarja Sugarlove blog, in njeno mnenje mi resnično ogromno pomeni. Ja, All About Vanja, všeč mi je. Vedno bolj. In na tem imenu bom naprej gradila svojo prihodnost, delila mnenje, pisala o stvareh, ki me veselijo in zanimajo. Novo ime mi je vlilo še več motivacije in še več volje. Upam, da je všeč tudi tebi in si ga boš hitro zapomnila. 


Kako je pa tebi všeč novo ime bloga? 


''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.'' - H. Jackson Brown Jr., P.S. I love you

9 komentarjev on "Odpiram novo poglavje, pišem svojo zgodbo"
 1. Ja super je! In pozitivne spremembe so vedno dobrodošle. Jaz se tudi ne najdem več v Mad about red in čakam na dan, ko spremenim ime :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ana, jaz verjamem, da ko boš res iskala, boš hitro našla ime, ki te bo predstavljalo in ti ustrezalo. :) Dejansko smo z blogom odraščale in itak se je naše razmišljanje tekom časa spremenilo. :)

   Izbriši
 2. Tudi jaz razmišljam malo v tej smeri, novo ime, nov začetek. :) Predvsem ker iščem nekaj za ličenje tudi, pa se v Nina in the Spring ne najdem več tako zelo. Ugh, ta imena. :D Kako težko je najti nekaj, kar je primerno in da ima del tebe in te lahko spremlja za vedno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, meni je enako delalo probleme. Ampak dokler res nisem napela možgančkov, nisem našla pravega. :D Je pa res težko, pa včasih se niti nočeš ponavljati za drugimi. :)

   Izbriši
 3. Dragica moja, presrečna sem, ker si ti srečna, zadovoljna in polna novega zagona, motivacije, vsega lepega. Želim ti, da te nova energija ponese daleč, da uživaš v vsem kar ustvarjaš in da bo tvoja motivacija vedno na višku. Se veselim novih objav pod novim imenom, izgledom. Poljubčki**

  OdgovoriIzbriši
 4. Vanja, čestitke! Simple but cute. Všeč mi je tvoj nov naslov bloga!

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala za pozitivne besede. :* Veliko boljše kot prej in sem tudi sama zadovoljna. :D

   Izbriši
 5. Meni je všeč, osebni blogi so najboljši blogi.

  Le tako naprej :* <3

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature