Top Social

Viseart | Nevtralna paletka mat senčil

torek, 21. februar 2017


Ne pišem rada objav o samo enem izdelku, ampak Viseart paletka si resnično zasluži čisto svojo. Na izbiro imaš več paletk, jaz sem se odločila za nevtralno. Viseart paletke prihajajo iz Pariza, kjer jih je ustvarila Anastasia z ogromno truda in s poštenostjo. To so profesionalni izdelki, ki jih uporablja ogromno vizažistov po svetu, na njih prisegajo tudi Kevin James Bennet, Jasna Oklešen, Martina Borščak in Empera Atrizz. 

Kaj me je prepričalo v nakup paletke (ki ni ravno najbolj poceni) in njeni plusi? 

Všeč mi je, ker ima paletka vse nevtralne odtenke senčil v enem, od svetlejših do temnejših. Paletka ni prevelika, ima prozorno pokrivalo, kar omogoča, da se barve takoj vidijo. Sama pigmentacija in neškodljive ter kvalitetne sestavine opravičijo ceno. Senčila so bogata in mehka, odlično pigmentirana, zabrisovanje je zelo enostavno in zelo malo se tudi sipajo iz čopiča. Velika pozitivna lastnost je, da so Viseart izdelki 'cruelty free'. Ustvariš lahko močno zadimljene oči ali pa preprost in nežen videz. S senčili je zelo enostavno graditi makeup look oziroma želeno intenzivnost barve.

Minus?

Embalaža ni ravno najlepša, je sicer praktična, ampak bi lahko bila malo boljša. Paletka tudi nima ogledala, ampak, ker redko kdaj uporabljam ogledalo iz paletke, zame to ni največji minus, mogoče pa bi za katero bil. Za potovanje ni najbolj primerna, saj vsebuje le mat senčila in s sabo potrebuješ še kakšno svetlečo senčko. Če potrebuješ le mat senčila, potem je to zgolj plus.
Minus zna biti cena 73,90 €, kar res ni malo. Ampak če razmisliš, da dobiš v paletki 12 senčil in vsaka senčka stane 6,2 €, potem se ne sliši več tako grozno. :)

Komu jo priporočam? 

Predvsem makeup artistom, saj je ta paletka osnova, ki bi morala biti v vsakem profesionalnem kovčku. Priporočam jo tudi vsem, ki obožujete mat senčila in iščete nevtralne odtenke. Tisti, ki želite nadgraditi svojo makeup zbirko in si privoščiti kvalitetno paletko senčil. 

Nagledane imam tudi paletke s šestimi senčili (tri mat in tri svetleče) - Theory palette 02 Minx. Mogoče je ta paletka še bolj primerna za vse, ki imate radi mešane paletke. Kar se mi zdi tudi velik plus za potovanja.


Pri nas jih dobiš na allu-makeup uradni strani.

4 komentarji on "Viseart | Nevtralna paletka mat senčil"
 1. ful je lepa, samo za tako ceno bi ji skoraj lahko dodali ogledalo in malo boljši dizajn. jaz sem se preveč razvadila, da imajo palete ogledala :). So pa odtenki čudoviti, taki za vsak dan, pa še cruelty free so.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Res je, ampak ker je profesionalna paletka, so več vložili v sestavine kot sam dizajn, zato nekako razumem, zakaj ni ogledala. Dejansko je makeup artistom zelo priročna, saj takoj vidijo katere barve so notri v paletki in ne rabijo vsake posebej odpirat. :)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature