Top Social

New Year 2017. Hello to more love, motivation and new opportunities.

ponedeljek, 2. januar 2017

Če združim vseh 366 dni skupaj, lahko rečem, da je bilo leto 2016 čudovito. Letos ne bom pisala zaobljub kot so shujšati za 5 kg, napisati vsaj 3 bloge na teden, itd., ker se tako dobro poznam, da jih najverjetneje ne bom izpolnila. V organizaciji življenja nisem bila nikoli uspešna, mogoče bo lepo 2017 boljše. :) Želim pa delati na svoji osebnosti in mislih, želim se izboljšati in postati bolj pozitivna oseba. 

VSAK DAN MISLI POZITIVNO! Večkrat sem opazila, da ko se zbudim slabe volje, moj dan ne poteka najbolje. Ob dnevih, ko sem naravnana pozitivno, je vse veliko bolj sproščujoče in manj obremenjeno. Poskusila bom napisati najljubše misli in reke, ter jih okviriti in si postaviti na vidna mesta. Preko BookDepository sem si naročila motivacijske knjige, ki jih bom z veseljem prebrala.

DELAJ NA MOTIVACIJI! Motivacija pri meni ne pade iz neba, za njo se moram potruditi. Večkrat mi je zmanjka, zato pozabim na vse stvari, ki jih rada delam. Posledično pride do slabe volje in manjše produktivnosti. V takšnih trenutkih je zelo pomembno, da se naučim premagati samo sebe. Tisti ''push'' mora priti od mene, ne od drugih, na tem bom delala.

NE OBREMENJUJ SE TOLIKO! Na koncu se vse reši. Ja, dejansko sem včasih mojster sekiranja. V novem letu moram resno spremeniti to navado. Probleme in prigode iz službe moram pustit tam in doma zadihati. Ni vredno, vse slabo slej kot prej mine. Bolje ohraniti pozitivne misli, se spomniti na lepe stvari in včasih res vse poslati v tri krasne ter se ne ozirati nazaj. ;) 

OBDAJ SE S PRAVIMI LJUDMI! Tistimi, ki te ne obremenjujejo, ne spravljajo v slabo voljo in pozitivno vplivajo nate. To sem naredila. Obdala sem se s pozitivnimi ljudmi, ki me motivirajo in mi narišejo nasmeh na obrazu. Ne bojim se reči besede ''NE''. Kdor me ima rad, me bo razumel in mi ne bo zameril. 

SMEJ SE! Smeh je poln zdravja in nalezljiv. Vpliva na moje počutje, moj dan, motivacijo, dejansko na vse. Več se smejim, srečnejša sem. Začela sem podarjati nasmeh na obrazu neznancem in vrnjen nasmeh, me navda s pozitivno energijo. Naj se širi nasmeh in življenje bo lepše.

GOVORI O DOBRIH, POZITIVNIH IN LEPIH STVAREH! Čeprav večkrat pomaga, da se slabe stvari in problemi povedo naglas, pa neprestano ponavljanje o eni in isti stvari ne pripelje nikamor. Raje se pogovarjam o dobrih stvareh, se nasmejim in tisti problem tudi prej izgine, ker zaradi vseh lepih misli, pozabim na slabe. 

Če se bom vseh teh mojih ugotovitev in napotkov držala, verjamem, da lahko postanem še boljša oseba in svojo pozitivno energijo delim naprej. Želim, da bo moje leto 2017 še bolj pozitivno, srečnejše in lepše, posledično tudi bolj uspešno. :) Komaj čakam nove dneve, nove priložnosti, nove uspehe, dogodivščine, spoznavanje novih ljudi in vsega kar bo prišlo na mojo pot. ''Just go with the flow.''


Želim izpostaviti nekaj čudovitih dejstev in dogodkov, ki so se mi zgodili v preteklem letu.

1. Ličenje maturantk in nevestic. Hvala za zaupanje. <3
2. Pripravništvo v bolnišnici Slovenj Gradec, opravljen strokovni izpit in podaljšanje pogodbe.
3. Udeležila sem se Melvitinega eventa, SummerMBeauty eventa, Blogerske konference in dogodka #lepotno2017. Nekaj dogodkov sem zaradi službe morala odpovedati. :(
4. Kupila sem svoj prvi avto. Moja Megica. :)
5. S fantom sva v septembru odpotovala na Tenerife. Še vedno imam čudovite spomine, bil je res popoln teden. Preberi si tukaj.
6. V mesecu novembru je prišlo do nepričakovanega preobrata. S fantom sva našla popolno stanovanje in se preselila. Vse je bilo zelo na hitro. Še danes nisem utegnila vseh stvari preselit od doma. :D Nekaj dela me še čaka. Preberi si objavo tukaj.
7. Prvi Božič in božična jelka v novem stanovanju.
8. Sodelovanje z Lily Lolo Slovenija, podjetjem Afrodita, AlpStories, Avonom, Stilmarkom (Melvita, L'Occitane in Le Couvent des Minimes). Hvala vam za zaupanje. <3

Da je bilo leto 2016 čudovito, imajo veliko zaslug ljudje, ki me obdajajo. Hvala družini in hvala moji sestri. Hvala mojemu fantu, ker me dopolnjuje, osrečuje in vedno nasmeji. Alen, veš, da mi pomeniš ogromno in te imam najraje. Hvala tudi moji dragi prijateljici in soblogerki Moniki (Sugarlove blog), s katero sva se neverjetno povezali. Verjamem, da ljudje pridejo z razlogom v naša življenja in nas osrečijo, in ti si moje leto 2016 spremenila na boljše in lepše. Si oseba, ki me vedno spraviš v dobro voljo in smeh, s tabo je vedno super klepetati in se zabavati. Kavice s tabo res prehitro minejo. :) Hvala tudi mojim dolgoletnim prijateljicam Tjaši, Klari in Urši, ker si lahko vse zaupamo, se zabavamo, nasmejimo in klepetamo v nedogled. Ana (Mrha bloga), hvala tudi tebi. Hvala tudi vam drage bralke, čeprav ne pišem redno, pa sem do vas vedno iskrena, vesela vaših obiskov na blogu in vsakega komentarja.

Hvaležna sem za leto 2016, ki mi je pustilo veliko lepih spominov. Komaj čakam, da vidim, kaj bo leto 2017 prineslo. 
Tebi pa želim srčno, veselo, uspešno in pozitivno novo leto. Izkoristi čim več novih priložnosti in pusti si biti svobodna. Bodi srečna. :)
8 komentarjev on "New Year 2017. Hello to more love, motivation and new opportunities."
 1. Zelo lepo napisano; imava kar nekaj skupnih "ciljev" v novem letu, tudi jaz sem pred časom začela delati na bolj pozitivnem pristopu do življenja/vsakdana in verjameš ali ne, prvi rezultati so odlični. Potrebno je vložiti kar nekaj energije in volje, vendar se na koncu izplača. Želim ti predvsem veliko sreče in zdravja ter uspehov, tako na življenjski kot blogerski poti. xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. ♡ Se strinjam, trud moraš vložiti v nekaj, če hočeš videt rezultate. :)
   Enako, da bo v letu 2017 še več objav. :P **

   Izbriši
 2. Super objava, se z vsem strinjam in mi je zelo všeč! <3

  Se bom propala držati :) <3

  Zlata si!

  OdgovoriIzbriši
 3. Dragica moja hvala tebi za vse lepe trenutke, vesela sem, ker sem lahko kanček tistega veselja in pozitivne motivacije, ki ti jo dam. Saj veš, že samo ko se pozdravima naredim tak pomp okoli tega, da vsi vejo, da sem jaz na sceni. In vedno te nasmejem, ni važno kako slab dan imaš. Komaj čakam, da se spet vidimo. P.s ostani srečna, to je tisto, za kar se je vredno truditi :)**

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature