Top Social

Zimsko razvajanje z lepotnimi izdelki

četrtek, 22. december 2016

Tudi v zimskem času ne smemo pozabiti na svojo kožo. Temperaturne spremembe hitro vplivajo na nas in sama imam v zimskem času bolj suho kožo. To zimo se bom razvajala z lepotnimi izdelki, ki verjamem, da bodo mojo kožo nahranili, navlažili in ji dodali zdrav sijaj. Določene izdelke sem že preizkusila in prisegam na njih, določene pa nameravam uporabiti čimprej.

MASKE ZA OBRAZ

Montagne Jeunesse tonik maske za obraz so odlične. Obožujem dve, z aloje vero in glino, ki mojo kožo osvežita, zmehčata in naredita sijočo. Preproste so za uporabo in v 10 minutkah se lepo sprostiš ter uživaš v domačem razvajanju. Kupiš jih lahko v Müllerju ali pa naročiš preko ličila.si.
Sephorine maske za oči so moja nova pridobitev. Kupila sem jih prvič in komaj čakam, da jih uporabim. Zadnje čase mi primanjkuje spanca in to se seveda pozna na mojih podočnjakih. Mogoče pa bosta ti dve maski kaj spremenili in izboljšali stanje. V upanju na dejanske rezultate jih bom poskusila čimprej uporabiti.

LUSH - LEMONY FLUTTER

Lush enostavno ve! Osvežilno maslo je odlično za suho kožo in nego obnohtne kožice. Namažem si ga na suhe komolce, pete in včasih celo na roke, ker imam tukaj zelo suho in občutljivo kožo. Dejansko pomaga in je moj prvi S.O.S. izdelke pri negi suhe kože.

LUSH - LIP SCRUB

Te moje ustnice, kaj bom z njimi. Še Nux-ov balzam jim trenutno ne pomaga, ker so tako izsušene. Ima katera zelo uporabno metodo oz. kakšen izdelek, ki ji resnično pomaga? Vseeno bom poskusila z rednimi pilingi odstraniti suho plast in čez nanesti hranljiv balzam. Bubblegum sladkorni piling za ustnice noro diši! Tako zelo, da bi ga najraje celega pojedla. Mojih ustnic žal ne navlaži ali nahrani - potrebujem dodatno nego, je pa zelo nežen za uporabo zaradi zelo drobnih sladkornih kristalčkov.

MELVITA - ROŽNI NEKTAR

Razvajala se bom tudi z Melvitim balzamom za ustnice. Mogoče pa bo le ta moje ustnice ukrotil in izboljšal.

LUSH - SNOW FAIRY

Vreden svojega greha, ker diši slastno - vonj sladkorne pene in bonbončkov. Vsebuje tudi bleščice za ekstra razvajanje v duhu božiča. Priznam, da ga zaradi vonja zelo pridno hranim in mi ga je škoda uporabiti, ampak ta mesec ga odprem in si privoščim dišeče razvajanje.

AFRODITA - KREMA ZA ROKE

Afroditine kreme za roke zelo prijetno dišijo. Čeprav je Cotton & Silk glede nege solidna, mi vseeno kožo na rokah lepo navlaži in zgladi. Želim si, da bi bila krema malce bolj hranljiva, sploh sedaj v zimskem času. Krema se mi zdi bolj primerna za pomlad ali jesen, ampak jo bom kljub temu pridno uporabljala.

DIŠEČE SVEČKE

Svečke pričarajo prav posebno vzdušje. Sploh, če prijetno dišijo in z vonjem napolnijo ves prostor. Obožujem svečke in jih vsakodnevno uporabljam. V zimskem času so moja dnevna rutina za boljše vzdušje in počutje. :) 

Kako se boš pa ti razvajala v zimskem času? :)''Take a deep breath and just enjoy your life.''

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature