Top Social

December TO DO list

četrtek, 01. december 2016

Wuhu! Napočil je december in že komaj čakam nakupovanje daril, zavijanje in obdarovanje mojih najdražjih. Končno bom imela čas za blog, ki sem ga zelo pogrešala. Ampak, kar se mora naredit, se mora in strokovni izpit je opravljen. Ta teden je in še bo pester, pa čeprav ne bom več zabubljena v knjige. Ker je november bil bolj kot ne rezerviran za učenje, mi je ostalo kar nekaj stvari za uredit v mesecu decembru. Zato sem si ustvarila listo opravil, ki jo bom podelila kar s teboj.

OBISK VERONE

Jutri po službi odhajam ponovno v Ljubljano (ta teden že tretjič), ker si bova s sestro vzeli dan zase in v soboto obiskali predbožično Verono. Izleta se zelo veselim, v mislim imam tudi obisk Sephore, upam samo, da jo najdeva. Res se veselim, da bom s sestro preživela nekaj kvalitetnega časa, saj se odkar sem se odselila vidiva zelo malo. Čeprav se lahko v sekundi skregava, se v sekundi tudi pobotava in glede na to, da sva si od malega delili sobo, se ta navezanost oz. povezanost pozna. Pogrešam jo, zato bo sobota res lep dan in se je neizmerno veselim. :) 

ADVENTNI VENČEK

V mislim sem imela, da bi to leto sama izdelala adventni venček. Ker me je ta teden zelo zaposlil in prvo adventno nedeljo sem se itak učila, sem enostavno obupala, da bi našla čas še za to. Včeraj sva s fantom v Merkurju kupila že narejen adventni venček. Ah, drugo leto pa res! Da še lahko svoj DIY projekt delim s teboj. :)

ČIŠČENJE STANOVANJA

Naj sploh omenim, da še nisem vseh stvari preselila?! :D Določene stvari pa so tudi še vedno v vrečkah in čakajo, da jih pospravim. Vsekakor moram pred Božičem narediti greneralno čiščenje najinega stanovanja in izločiti stvari, ki jih ne uporabljam ter preseliti še vse druge stvari. Čaka me še kar nekaj dela, ampak vse se bo uredilo - počasi ali hitro.

NAČRTOVANJE IN NAKUPOVANJE DARIL

Nekaj malenkosti že imam kupljenih, večino še moram nakupit. Hočem podariti uporabne in lepe stvari, zato moram še malce razmisliti o nakupu. Mogoče bom že v Veroni našla nekaj stvari, drugače načtrujem tudi obisk Maribora, ali pa bo na koncu aktualno spletno naročanje. Darila želim kupiti malce prej, da ne bom vse zadnji dan, ker imam pred Božičem ves teden popoldansko smeno v službi.

VSELITVENA POGOSTITEV IN DRUŽENJE S PRIJATELJICAMI

Ker še s fantom nisva utegnila povabiti prijatelje na obisk v najino novo stanovanje, upam, da nama v mesecu decembru to uspe. Se že veselim peke peciva in pripravljanja pogostitve. Komaj čakam. Prav tako se moram podružiti s prijateljicami, pogrešam malce ženske družbe in čvek. Se pa zelo veselim, ko bom lahko prijateljicam pokazala stanovanje. Itak sem zelo navdušena nad njim, ker je čudovito in sploh neznam opisat z besedam kako lepo je živeti na svojem. :) 

OBJAVITI DVE OBJAVI NA TEDEN

Malce me je strah, ker sem napisala to ''na glas'', ampak imam v mislih dve objavi na teden. Ker ponavadi, ko to javno povem, mi ne uspe, ampak tokrat mi bo. Imam kar nekaj idej in se bom potrudila, da jih tudi napišem ter predstavim. Verjamem, da mi bo uspelo, če si bom čas dobro zorganizirala. Upam, da nisi pozabila name in boš spremljala moj blog, da bom tako imela še večjo motivacijo za naprej. :)

PEKA MEDENJAKOV

Mmmm... v prazničnem času medenjaki res ne smejo manjkati. Lani sem objavila super recept, ki ga lahko najdeš tukaj. Letos bom jih prav tako pekla. Moram pa kupiti še en valjar, ker ga še nimam. Verjetno bom pekla tudi nekaj čokoladnega, ker moj obožuje čokolado. :)


Kaj boš ti počela v mesecu decembru?
Imaš kaj posebnega v mislih? 


''Make it a December to remember!'' ;)


4 komentarji on "December TO DO list"
 1. Ooh, res kjut objava! :) Verono pa tudi jaz moram še obiskati. Meni je Italija nasploh zelo všeč. Včasih bi se kar preselila tja! :) Peka medenjakov je tudi na moji "to do" listi :D
  Jaz upam, da mi v decembru uspe pobegniti za kakšen dan ali dva na Dunaj. Nisem bila že grozno dolgo tam :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ooo kul, upam, da ti uspe. Meni je Dunaj vedno tako lep v božičnem času. :)

   Izbriši
 2. Ti želim, da se ti izpolni vsak tvoj plan, ki si si ga zadala. Predvsem pa, da uživaš v tem. Jaz bom exstra vesela, če nama uspe it na hamburger in da bom lahko prebirala 2 objavi na blogu:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. :*
   Ja, morema it na hamburger, ker je top! ♡

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature