Top Social

Big news! New life in progress

sobota, 12. november 2016

Ko bi le vedela, kako zelo pogrešam pisanje bloga. Ob živce me spravlja, ker sem tako zasedena, da resnično ne utegnem napisati nekaj dobrega. Ampak kljub temu, sem se odločila, da si vzamem nekaj minutk in napišem krajši zapis o mojih trenutnih dogodivščinah. Dogaja se in to na veliko! Verjetno bom samo sebe srečala, ampak trenutno sem izjemno srečna. Tisti občutek, ko veš, da delaš prav, ko veš, da se bo tvoje življenje zasukalo za 360°, in to v še bolj pozitivno smer. In tega ne bi zamenjala za nič na svetu. 

Dva tedna nazaj me je prijateljica označila v objavi na facebooku. Bil je oglas za prostorno dvosobno stanovanje. Niti nisem razmišljala, ampak sem v roke vzela telefon in poklicala na telefonsko številko. Naslednji dan je sledil ogled stanovanja in konec tedna sva s fantom v roke dobila ključe od najinega doma. Lastnika sta zelo prijazna, mlada, in verjamem, da se bomo odlično ujeli. Priznam, da se je vse zgodilo tako na hitro, ampak vem, da sva se pravilno odločila. Vem, da bova še bolj uživala, in brez dvoma vem, da me bo skupno življenje osrečilo. Navsezadnje je on tisti, ki mi stoji ob strani, me spravlja v smeh, me razume in pomirja. Po štirih letih in pol je bil že res čas, ker življenje iz potovalke me je počasi nerviralo. :) Končno bom imela urejen kotiček, makeup na enem kraju, moje stvari v enem stanovanju in verjamem, da bom imela tudi s tem veliko boljšo organizacijo. Posledično upam, da bom s tem samo sebe disciplinirala do te mere, da mi mogoče pa le uspe spisati dve objavi na teden. :) 

Čeprav mi je že sama selitev, poleg službe, vzela ogromno prostega časa, pa je tukaj še učenje za strokovni izpit. Moje misli niso najbolj zbrane, trenutno sem tudi preveč navdušena nad vsem, ampak moram stisniti zobe in tale strokovni izpit opraviti. Joj, sem pa zaradi izpita postala prava živčna razvalina! Še dobro, da sva tako hitro podpisala pogodbo, drugače bi si lahko še moj fant premislil. :D Žal sem zaradi vseh teh dogodkov mogla nekaj postaviti na stran in to je moj blog. Res, s težkim srcem, ker imam toliko idej, sem pa vse zapisala v zvezek in bodo dočakale svojo objavo od konca novembra naprej.

Veselim se novega poglavja v mojem življenju. Že sedaj vidim, da bo lepo in sem na pravi poti. Ko najdeš tisto pravo osebo, enostavno veš, da je to tisto kar si iskala. Ko imaš rada to osebo, čeprav se občasno ne strinjata in vidiš kakšno napako, pa kljub temu je ravno to tisto, kar tvoj/vajin odnos naredi trdnejši. In, ko ta oseba v tebi vzbudi najboljše, potem se je za skupno pot vredno potruditi. :)

Hvala za potrpežljivost. Obljubim, da se oddolžim za mojo trenutno odsotnost. V decembru se bom maksimalno potrudila in bo moj blog poln novih idej, nasvetov, ustvarjanja in še kaj.


"Difficult roads often lead to beautiful destinations." 


9 komentarjev on "Big news! New life in progress"
 1. Saj veš kako zelo sem vesela zate, za vaju, predvsem pa vesela, ker tvoje sanje in želje postajajo resnične. Samo še strokovni izpit in si rešena. Jaz Vem, da boš potem lahko maximalno uživala se sprostila prišla do prostega časa in predvsem uživala v veselem decembru. Do takrat pa samo še malo stistni zobke za izpit. P.s tvoj nov domek je in bo čudoviiiittt:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Monika.♡ Res sem si že dolgo želela iti na svoje in končno se mi je želja uresničila. Super bo, komaj čakam, da naredim ta strokovni izpit in potem se bo tazabavni del začel. :)
   Hvala. :*

   Izbriši
 2. Ooooo, lep zapis :) <3

  Čudovito je prebrati, da si srečna. Če je to krivo - da ne blogaš, je vredno. Ne sekiraj se. Lepo si uredita gnezdece in srečno! :) <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Katja. ♡
   To in strokovni izpit sta trenutno glavna razloga, da sem dala blog na stran. Decembra se vrnem s super objavam, ki upam, da vam bodo všeč. :) Komaj čakam. **

   Izbriši
 3. Kako lep zapis! Sem zelo srečna zate in želim ti veliko sreče pri vseh obveznostih, ki so ti še ostale, potem pa le bloggat nazaj <3 Good luck xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala za lepe besede. :) Pridem počasi nazaj. ;)
   Xx **

   Izbriši
 4. Dobrošla nazaj! :) takšne hitre in nenadne odločitve kot si jo ti imela s stanovanjem, so včasih še najboljše ;) Držim pesti, da ti bo uspelo uskladit vse in da se boš zopet vrnila na blog ;)

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature