Top Social

Quick look at my beauty haul from America

sreda, 19. oktober 2016

Preden začnem izdelke dobro testirati, jih bom na hitro predstavila tukaj. Komaj sem čakala, da dobim v roke svoj nakup iz Amerike. Prijateljica Ana (njen blog Alixanda), ki je med poletjem živela v Ameriki, mi je prinesla od tam kar nekaj stvari. Seveda so to izdelki, ki sem si jih želela že nekaj časa preizkusiti in tale nakup je prava makeup bomba! :) 

Too Faced Passport to Bronze se mi je zdel zelo prikupen komplet 3 bronzerjev. Že dolgo sem si želela preizkusiti kakšen Too Faced izdelke in odločila sem se za potovalno velikost, ker tako vem, da bom izdelke dejansko porabila. In če se mi bo kateri od teh bronzerjev prikupil, ga bom kupila še v originalni velikosti.

Makeup Forever Ultra HD Foundation je bil na moji listi želja že skoraj dve leti. Ko sem si naročila RCMA kremne pudre, sem imela možnost izbrati testerje od tega pudra. Puder sem že preizkusila in se mi je zdel super, zato sem ga naročila Ani, ki ga je kupila na IMATS-o s popustom. Definitivno se veselim uporabe in testiranja. Odtenek Y225.

It Cosmetics Bye Bye Undereye concealer je prišel v moje roke zato, ker sem prebrala oz. slišala kar nekaj objav o njem. Zanima me njegova prekrivnost, obstojnost, zahajanje v gubice in predvsem njegov efekt osvetljevanja. Predvsem pa, če res naredi to, kar pove njegovo ime. :) Odtenek Medium.

RCMA No-Color Powder se jena mojo listo želj uvrstil ravno zaradi dobrih ocen. Ko sem med poletjem naročila njihove kremne pudre (navdušili so me do nebes in nazaj, čisto zares!), sem vedela, da ta produkt ne more biti slab in bodo pohvale kar držale. Zelo se veselim testiranja. Sicer sem si predstavljala večjo embalažo, ampak produkta je notri ogromno in mi bo služil dolgo časa.

Nyx Lingerie tekoče mat šminke sem enostavno morala preizkusit. Nude odtenki bodo vedno 'in' pri ličenju, zato z njimi ne moreš zgrešiti. Odtenki in cena so me prepričali, da sem prijateljici povedala katere tri si želim imeti: Embellishment, Satin Ribbon in Honeymoon. Embellishment sem že preizkusila, ampak mi formula precej izsuši ustnice, kot skoraj vsaka tekoča mat šminka. Bom videla kako všeč mi bo ta linija, ko še stestiram ostala dva odtenka.

Ana je bila tudi v Outletu in tam kupila nekaj Mac izdelkov po nižji ceni. Izbrala sem si dva lip linerja v odtenkih Oak in Heroine ter mat šminko v odtenku All Fired Up. Šminka je tako lepa, da sem se zaljubila v njeno embalažo. Ne vem, če že imam v svoji zbirki tako odbito šminko kot je ta. Ne, mislim, da bo ta kar zmagala :)

In nazadnje še malce večji nakup od Colourpopa. Prisežem, da sem se mogla brzdati (če je to sploh mogoče, glede na to koliko stvari tukaj predstavljam), ampak vsi izdelki so mi čudoviti. Škoda, ker si nisem zaželela še kakšne senčke, pa drugič. Torej vzela sem štiri Lippie Stix-e: Poppin', She Bad, Cami in Pillow Talk, Ultra matte tekočo šminko v odtenku Avenue, svinčnik za obrvi v odtenku Dope Taupe, kremni svinčnik v odtenku Best O in kremni gel Call Me.
Za darilce od Ane pa sem dobila zelo lušten svinčnik z napisom Canada in Fan Mascara čopič. Hvala Ana, zlata si. :)  Preberi si tudi njej blog, saj si je sama nakupila veliko kozmetike in ličil, jaz že komaj čakam njene ocene.


Imaš tudi ti kakšne nove izdelke?
Ocena katerega izdelka te od zgoraj naštetih najbolj zanima? :)''May your day be as flawless as your makeup.''

5 komentarjev on "Quick look at my beauty haul from America"
 1. Ubistvu bi mogla brati nekaj za faks, but this is so much better :D same super stvari. Vse bi imela! Me zanima kako ti bodo všeč Colourpop stvari. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hehe verjamem!:P
   Ja, lippie stix sem že preizkusila, odtenek Cami. :)

   Izbriši
 2. Mislim pa daj no..same dobrote. To ga ni dela, ki bi me odvrnu, da jih začnem testirat takoj:)Že 3 dans gledam fotke, kaj vse je na njih. In jaz bi tudi takoj imela vse od Colourpop. Prosim želimo čimprejšne prve vtise.:)**

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Colourpop je res top ja. Komaj čakam, da vse sprobam. :)**

   Izbriši
 3. Everyone who comes back from a visit to America has brought some shades of colour pop lipsticks. I guess they are really good in application.

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature