Top Social

L'Occitane Arlésienne - Več kot ženska

sobota, 8. oktober 2016

Ljubezen - je tista beseda, ki me spominja na L'Occitane. Njihovi izdelki so narejeni s srcem in v njih je vložena velika ljubezen do lepote. Ta pojem začutim prav tako v njihovih embalažah kot tudi v njihovih dišavah. L'Occitanovi vonji te popeljejo v čaroben svet skladnih harmonij, ki me vedno znova navdušijo. Nova kolekcija Arlésienne je popolna kombinacija treh ognjevitih cvetlic: vrtnice iz Grassa, vijolice iz kraja Tourrettes-Sur-Loup in žafrana iz Provanse. 

''Le nekaj izbrancev zna razbrati motive, vpletene v Arlésiennin okrasni trak, ki se ponaša z lastnim jezikom barv. Njegovi živahni odtenki opisujejo drzno žensko, ki je popolnoma svobodna. Belo ozadje namiguje na ženstvenost, temni odtenki pa poudarjajo čutno skrivnost o neotipljivi prisotnosti. Cvetlično-mošusno razkošje nove dišave Arlésienne, ki ga je navdihnil ta brezčasni, neizrečeni jezik, je dišavni izraz, posvečen vsem ženskam, še zlasti pa točno določeni gospodični …'' (L'Occitane)

Linija lepotnih izdelkov Arlésienne predstavlja svobodno in samozavestno žensko, ki je lahko točno to kar želi biti. Nova dišavna kolekcija bo na voljo v L'Occitanovih trgovinah od 3. novembra dalje. Kupila boš lahko Eau de Toilette Arlésienne, ki je popolna cvetlična dišava, gel za prhanje in kopel, lepotilno mleko za telo, balzam za ustnice in kremo za roke. Celotna kolekcija me je pozitivno presenetila s svojim bogatim vonjem, ki je primeren za jesensko-zimski čas. Sam dizajn je eden izmed lepših, saj je L'Occitane ustvaril trak, ki predstavlja vse tri zgoraj omenjene cvetlice, ter ga vključil na embalaže.

5 RAZLOGOV ZAKAJ SI MORAŠ PRIVOŠČITI VSAJ EN L'OCCITANE IZDELEK

1. Med vsemi izbranimi izdelki boš zagotovo našla eno linijo, katere vonj te bo očaral.
2. Njihove kreme za roke so ene izmed mojih najljubših: prijetno dišijo, lepo negujejo roke in embalaža je vedno zelo šik ter priročna za v torbico! (priporočam Negovalno trojico za roke)
3. Ker enostavno moraš preizkusiti linijo Mandelj, ki je njihova prodajna uspešnica.
4. Ker imajo vse njihove linije svojo zgodbo, ki te zapelje v čudovit svet dišav.
5. Embalaže in dizajni izdelkov so vedno estetski, privlačni in elegantni.


''There is nothing more rare, nor more beautiful, than a woman being unapologetically herself; comfortable in her perfect imperfection. To me, that is the true essence of beauty.'' - Steve 
Maraboli

10 komentarjev on "L'Occitane Arlésienne - Več kot ženska"
 1. Juj bere se čudovito in vonj vijoliiiic, imela sem nekaj letos z vonjem vijolice, pa se kar ne morem spomnit kaj točno že :). Linija ima prečudovit dizajn, tak kot ga zna narediti samo L´Occitane, vedno znova navdušijo. P.s a bodo imeli letos tudi kako posebno decembrsko izdajo tako kot lani. Ko enkrat preizkušis L´Occitane se vedno znova vrneš nazaj:):):)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O decembrski izdaji pa res nisem vprašala, ampak jaz mislim, da bodo nekaj ziher pripravili in pozitivno presenetili. :) Ne razočarajo nikoli. :)

   Izbriši
 2. Ooo obožujem linijo Arlesienne :) Imela sem tuš gel in kremo za roke, pa sta bila oba odlična :D Res super vonj! Tudi CC krema s potoniko je res odličen izdelek, oljni tuš gel pa je sploh stalnica pri nas :D Na sploh se mi zdi da so L'occitane izdelki res kvalitetni in kar plačaš, tudi dobiš.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam. :) CC kreme še nisem preizkusila, ker imam ostali stvari ogromno. :D Njihove kremice za roke pa so mi res top! :)

   Izbriši
 3. Vanja super objava! In kako disi ta linija <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Se strinjam z Ano! :) Super objava in dejansko NORO diši! <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tara. :) Vonj je kot vedno top! L'Occitane že ve. :P

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature