Top Social

Beautiful bloggers meet up 2016

ponedeljek, 17. oktober 2016
 

Ves september sem nestrpno pričakovala, da bo napočil 7. oktober. Dan, ko se blogerke zberemo na kup, čvekamo in se naučimo veliko novega. Blogerska konferenca me je lani izjemno navdušila in name naredila tako močen pozitiven vtis, da tega letos nisem želela zamuditi. Lepotna konferenca mi je pomagala, da sem izboljšala svoj blog in ga vizualno spremenila. Če me spremljaš od začetka, si verjetno tudi ti opazila to spremembo.

Celoten dogodek se je začel ob 8.15, Nika je vsaki izrekla dobrodošlico in že na začetku smo prejele darilce od Le Couvent des Minimes, v kateri smo prejele čudovito mapo s samorogom in negovalne izdelke. Pred začetkom predavanj, so nas pogostili z najbolj prisrčnimi cakepopsi v obliki samoroga, kavico in zajtrkom. Tema celotna konference je bil samorog, ki predstavlja magičnost, lepoto, pozitivnost in hkrati drugačnost!

BODI SAMOSVOJA, BODI SAMOROG!

Zelo sem se veselila predavanj, saj sem vedela, da bom ponovno odnesla domov veliko novih informacij. O fotografiji nam je predaval Aleš Bravničar, ki je zelo iskan in znan modni in beauty fotograf v Sloveniji. Sledilo je predavanje o SEO s predavateljico Leno Gregorčič, kjer sem spoznala osnove, v katere se moram še definitivno sama poglobit. Branislava Antovič, je blogerka, ki ustvarja Brana's Divine World, Imela je vso mojo pozornost, saj je ženska, ki ve kaj hoče in njena zgodba me je navdušila. Čeprav nisem najbolje razumela, ker je govorila v svojem jeziku, pa mislim, da sem glavno nit predavanja dojela. Mojca Marš, strokovnjakinja za družbena omrežja, nam je govorila o Facebook marketingu. Predavanje je bilo res top, saj sem izvedela, kar nekaj zanimivih informacij. Sanja Macur nam je povedala nekaj besed o tem, kako lahko zbudimo promet na svoji spletni strani. Predstavil se nam je tudi Dvorec Trebnik, glavni pokrovitelj. Letos je bila okrogla miza namenjena Instagramu, ampak moram priznati, da sem upala na več uporabnih trikov. Najbolj sem se veselila predavanja Kristine Vidic, svetovno priznane umetnice ličenja, ki že 15 let dela v Londonu. Blogerke smo izvedele kakšni trendi so trenutno na modnih revijah, sem si pa želela, da bi jo videla več ličiti oziroma, da bi izvedela bolj uporabne informacije. Kljub vsemu, so predavanja bila odlična. Sem od vsakega nekaj odnesla in se veselim, da določene stvari še sama bolj podrobno raziščem.

Med predavanji smo seveda imele vmesne pavze, kjer so nas odlično postregli in dvomim, da je katera ostala lačna ali žejna. Organizacija je bila ponovno na vrhuncu. Nika Veger je poskrbela za vse detajle - Happy Lights lučke (Smile Concept Store), šopki vrtnic (Box of Love), samorogi (enega je izdelala kar naša blogerka Karina). Nika je res carica in jo občudujem, tako kot tudi njen blog. Lepotni Pop Up je bil prava paša za oči, saj so se nam nekateri pokrovitelji osebno predstavili in povedali nekaj več o njihovih izdelkih. To se mi res zdi super način, da se z določeno znamko spoznam še bolje. Zelo sem bila vesela, ker je imela Melvita ponovno perfekten in zelo oseben pristop, saj sem si lahko izbrala lepotno olje za obraz po izbiri. Prav tako sem občudovala dekoracijo pri predstavitvi novega S.Oliver parfuma.


Rada bi se zahvalila Niki in vsej ekipi, ki ste prispevali k odlično izpeljanemu dogodku. Meni je konferenca letos bila eden izmed lepših dni, ki sem ga preživela v družbi punc, s katerimi si delimo isto strast. :)

Hvala tudi vsem pokroviteljem za prejeta darilca, ki jih bom z veseljem testirala.

DVOREC TREBNIK, ALESSANDRO, KOZMETIKA AFRODITA, AVON, BOX OF LOVE, CD, CURAPROX, DECLEOR, DEPEND COSMETICS, DM, HONOR, KSFH, LABELLO, LIČILA.SI, L'OCCITANE, L'OREAL, MEDEX, MELVITA, NIVEA, PHILIPS, S. OLIVER, SMILE CONCEPT STORE, VICHY, VIVADERM, ADRIAMEDIA


Aja, pa še to. Zadela sem glavno nagradno in prejela Philipsov sušilnik za lase, ki je vizualno popoln in še odlično mi bo služil. Nisem mogla verjeti, da so na oder poklicali moje ime... sreča je bila končno na moji strani. :)
Hvala Philips.


beautybloggers.si

Pokukaj še pri ostalih puncah kaj so zapisale:

The Beauty of Nail Polish
Cherry Colors
Lacquered Bits
Nail 2 express
Nina Novak blog
Angel Beauty
Low Maintenance Beauty
UniqaPoly
Sindiana Jones
Alixanda


Bodi to kar si, bodi unikatna, bodi samosvoja, sledi svojim sanjam in jih uresničuj. Bodi magična kot samorog in zvesta sami sebi. Moč je v tebi, zato jo do potankosti izkoristi.


''Make your life story so amazing that unicorns have trouble believing it is true.''


2 komentarja on "Beautiful bloggers meet up 2016"
 1. Super zapis Vanja in tudi fotke. Cestitam za nagrado. Se vidimo na prihodnjih dogodkih ;).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Nika. Komaj čakam, da se vidimo naslednjič, verjamem, da bo spet odlično. ;)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature