Top Social

Mesečna škatlica MeTime

četrtek, 29. september 2016

Si že slišala za MeTime mesečno škatlico? Če še nisi potem, boš v tej objavi izvedela nekaj povsem novega in inovativna škatlica ti bo zagotovo všeč. MeTime škatlico je zasnovala znana slovenska Youtube vlogerka Tjaša, ki ustvarja portal Tjaša Deu

Se ti je že kdaj zgodilo, da je prišel tvoj čas menstruacije in je v tvoji omarici zmanjkalo vložkov/tamponov? No, meni se vsekakor je. In vsa jezna, ker sta mami ali sestra porabili zadnji vložek, sem odšla v trgovino ter ponovno naredila zalogo. In poleg tega sem doma še vsa ''zluštana'' iskala nekaj sladkega, ampak tudi tega ni bilo. Dejansko je ena izmed boljših rešitev tukaj MeTime škatlica, ki jo lahko prejmeš vsak mesec nekaj dni pred menstruacijo in v tvoji omarici ne bo nikoli zmanjkalo vložkov ali tamponov. Sliši se mamljivo, kajne? 

Izbiraš lahko med štirimi različnimi paketi:
NADOMESTNI FANT od 7.90 €
PREMIUM PAKET od 13.90 €
ULTIMATE PAKET od 16.90 €
SAMO DARILA od 11,90 €
Prav tako si lahko po svoji želji izbereš vrsto, velikost in količino tamponov in/ali vložkov. Odločiš se lahko ali boš škatlico prejemala 6 mesecev, 3 mesece ali samo enkrat. Za več informacij boš našla spodaj povezavo do uradne strani, priporočam pa ti, da si pogledaš še uvodni video tukaj.

Sama sem v moji septembrski škatlici prejela 10 vložkov Jasmine normal sensitive, 5 vložkov Jasmine super sensitive, 5 ščitnikov perila Jasmin slip flexi in 5 tamponov Jasmin mini. Seveda je škatlica še toliko boljša, saj je v njej bila tudi čokolada, proteinska ploščica, dva instant napitka, popularni metalik/flash tattooji, luštna zapestnica, dvojni svinčnik za oči, testerčki Dvorca Trebnik in za zabavo palčko za pihanje mehurčkov. Vse to pride v lepo zapakirani kartonasti škatli z logo napisom, notri so stvari lepo zavite v roza papir in vsi vložki so higienično zapakirani. MeTime škatlica me je res pozitivno presenetila in sama ideja, da ne potrebuješ več skrbeti ali boš v omarici imela dovolj vložkov/tamponov, je odlična.
To ni le navadna škatlica, ki te bo preskrbela s higieničnimi pripomočki v času menstruacije, ampak MeTime škatlica bo potešila tvoje brbončice, te razveselila in poskrbela, da ne boš nikoli več rabila nahecati fanta, da bi ti šel v trgovino kupit vložke (mislim, da bo zelo vesel). 
Minus dam le čokoladi, ker je ne bi smela preveč jesti, ampak 'who cares'... Vse vemo, da je takrat čokolada naša najboljša prijateljica. :P 

Škatlico MeTime lahko naročiš na http://metime.si/#hero
Slediš jim lahko na Facebook strani tukaj ali preko Instagrama tukaj. Prav tako je Tjaša ustvarila tudi nov YouTube kanal - MeTime, hitro pokukaj, ker bo zelo zanimiv!


In še super novička za vse moje zveste bralke! Če boš pri naročilu uporabila kodo MAKEUP & PASSION BLOG, boš prejela 10 % popust na nakup katerekoli škatlice MeTime. 

*PR izdelek

5 komentarjev on "Mesečna škatlica MeTime"
 1. Meni je sama ideja, koncept zanimiv in drugačen, tako da upam, da bo Škatlica marsikateri punci olajšala tiste dneve v mesecu. Sem pa jaz,ko sem jo testirala najprej pojedla čokoladice:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, se strinjam. :) Tudi jaz sem že odprla čokolado. :D :P

   Izbriši
 2. Na zacetku "odkritja" teh skatlic nisem bila tako zelo navdusena,vendar mi ta ideja postaja vedno bolj vsec. Tudi vsebina je super,se posebej cokolada,ki je v mojih "dneh" must have 👌🏻 xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni je sama ideja res dobra. :) Hehe ja, čeprav jaz sem vedno bolj fan skutinih peciv in sladoleda. :D

   Izbriši
  2. Meni je sama ideja res dobra. :) Hehe ja, čeprav jaz sem vedno bolj fan skutinih peciv in sladoleda. :D

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature