Top Social

NEW GOODIES: Sephora, Kryolan and Beauty Bay Haul

nedelja, 10. julij 2016

V preteklih treh tednih sem kupila nekaj novih izdelkov, kateri so me mikali že nekaj časa. Končno sem se odločila za nakup in zelo me zanima kako se bodo izdelki odnesli. Od izdelkov imam dokaj velika pričakovanja, zato upam, da me ne bodo razočarali. Seveda kot zakleto, ko sem začela pisati to objavo, se mi zapis ni shranil, zato to objavo pišem od znova že drugič! Držim pesti, da ne bom potrebovala pisati še tretjič. :) 

SEPHORA

Od prijateljice sestra je odšla na potovanje v New York in sem jo prosila, če bi mi lahko nekaj prinesla iz Sephore. Ker si že dolgo zelo želim obiskati to trgovino, sem s težavo izbrskala dva izdelka. Ne potrebujem govoriti, da je moj seznam precej dolg, kajne? :) Po skrbnem brskanju in branju mnenj, sem se odločila za Sephora Collection Cream Lip Stain v odtenku Infinite Rose in popularno masko za obraz Origins Clear Improvement. Res me zanima, če mi bo maska pomagala očistiti pore. Šminko sem pa uspela preizkusiti samo enkrat in sem zelo zadovoljna z obstojnostjo. Rada bi še preizkusila tudi kakšno barvo več, ker se mi zdi formula kar dobra - definitivno morem še nekajkrat nanesti šminko, da si bom ustvarila mnenje o njej.

KRYOLAN

Kryolanove izdelke lahko kupiš v Kabuki trgovini, ki se nahaja (na mojo žalost) v Ljubljani. Škoda, ker nisem bližje doma, saj bi se stoprocentno tam oglasila enkrat na mesec. Videti izdelke v živo in jih preizkusiti je velika prednost in meni osebno je tako najljubše nakupovati izdelke.
Sedaj v poletnih mesecih in za ličenje sem nujno potrebovala še kakšen dodaten dober fiksirni sprej. Odločila sem se za Ultra Setting Vaporizer, ki upam, da bo v vročih dnevih poskrbel za daljšo obstojnost ličil. Kupila pa sem tudi Makeu-up Blend, ki kremne produkte spremeni v tekoče in zelo prekrivne pudre spremeni v lahkotnejše in manj prekrivne. Ta izdelek sem že imela možnost preizkusit in mi je bil zelo všeč, uporabila sem ga zato, da sem tekoči puder Illamasquo z njim ''zredčila'' in tako pridobila bolj naraven videz kože. :)
P.s. ker imam doma nekaj njihovih izdelkov, me zanima, če bi te mogoče zanimala objava o vseh Kryolanovih izdelkih, ki jih imam?

BEAUTY BAY

Kevyn Aucoin The Sculpting Powder. Izdelek, katerega sem najbolj vesela in sem se morala zato, da ga končno imam v rokah, kar precej razjezit. Ampak je bilo vredno! Več o tej prigodi bom napisala v novi rubriki Five Thoughts. Five moments. - prvi zapis si lahko prebereš tukaj. Poleg tega sem opazila, da je trenutno tudi nekaj evrov cenejši, saj sem ga sama kupila za 40 €. Pigmentacija je odlična, všeč mi je, ker je hladen odtenek (medium). Kaj pa lahko drugega pričakujem, če je izdelek ustvaril Kevyn, ki je o senčenju pisal že veliko prej, preden je nastal ves ta hype okrog Kardashian klana in contouringa. O izdelku bom seveda napisala oceno, ker je verjetno eden izmed top izdelkov za senčenje obraza in zelo dobro sprejet med profesionalnimi makeup artisti. 

RIMMEL LONDON 

V DM drogerijo so končno pripeljali nekaj novega, ampak sem malce razočarana nad ponudbo. Sem pričakovala več od stojala. Kljub temu sem si kupila šminko št. 08 iz kolekcije Kate. Odtenek je zelo lep za vsak dan in nevpadljiv, zato ga nosim tudi v službi. Obstojnost ni najboljša, pa tudi najslabša ni. Če kaj vmes prigrizneš, si moraš potem na novo nanesti šminko. :)
Cena je okrog 6 €.Od zgoraj navzdol: Kate št. 08, Sephora Cream Lip Stain v odtenku Infinite Rose, Origins maska za obraz, Kevyn Aucoin The Sculpting Powder v odtenku Medium


Te je mogoče premamil nakup katerega od teh izdelkov? :) 


'' Be thankful for the hard times, for they have made you.''

6 komentarjev on "NEW GOODIES: Sephora, Kryolan and Beauty Bay Haul"
 1. Oh Kevin, koliko truda in živcev zanj, ane:) samo izplačalo pa se je,ker temu se reče hladen podton:)In Kevin je 500 let pred K. klanom:):):. Mene prav zanima kaj vse bi on sam osebno še ustvaril. Ful je lep in saj veš, če bo tebi kul bo mogu bit tut meni. Drgače pa sami odlični izdelki, upam, da ti fix. sprej bo pomagal obdržat makeup, v bolnicah je tolko vroče poleti. Kate šminkica je pa lepa, sicer bi jst kak drug odtenek verjetno, je pa ta tak tvoj:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaaa, Kevyn. <3 Vreden vsakega truda in napora. :P
   Tega bom mela bol za posebne priložnosti in ličenje, ker je ful močen in niti ni za vsaki dan. Kožo bi mi pomoje čisto zabil. :)
   Škoda, ker nimajo tistih res lepih nude odtenkov iz kolekcije Kate. :/

   Izbriši
 2. Zanimiv Sephorin nakup, šminka ima všečen odtenek :) Jaz sem prejela maskaro, ki naredi res nor volumen, moram še spisati objavo, tako da je vredna vsakega € :D Glede Rimmel stojala se pa tudi jaz strinjam, kar slaba ponudba :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Je lepa in ima tak metalic videz, ker ima bleščice in se posuši mat. Ker povleče bolj na "peachy" barvo se še odločam ali mi sploh pristaja. :D

   Izbriši
 3. Rimmel šminke so pa na meni kar obstojne, začuda, imam točno ta odtenek kot ti :). Sicer pa je pri nas res bolj revna ponudba.. Fajn pridobitve, Sephora šminka pa je res lepa :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, res škoda. Upam, da pride kdaj do kakšne spremembe. Hvala. :)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature