Top Social

MUST HAVE! Makeup Geek eyeshadows

ponedeljek, 04. julij 2016

Že kar nekaj časa sem imela namen napisati objavo o Makeup Geek senčkah, ker sem nad njimi enostavno navdušena. Opazila sem jih pri različnih vlogerkah, ki so o njih govorile ter jih uporabljale. Prvo me je prepričala cena, ker so zelo ugodne, drugo pa njihova pigmentacija. Vsi pozitivni komentarji so me takoj premamili in senčke so morale priti samo do Evrope. Ko jih je začel prodajati Beauty Bay, sem morala izkoristiti priložnost. Do sedaj sem jih naročil že dvakrat in nakupa niti malo ne obžalujem, k večjemu sem postala obsedena! :)

Podjetje Makeup Geek je ustanovila Marlena in njeni produkti so postali zelo znani ter zelo prodajani. Zelo všeč mi je njeno razmišljanje, saj pravi: ''Makeup for me is a way to enhance my natural beauty - it isn't a mask or a way to hide, but more like a way to shine. It can also be a way to get creative and wear gorgeous colors in a fun way!''
Priporočam, da obiščeš njeno uradno stran Makeup Geek, saj na njej najdeš tudi blog z odličnimi nasveti in tutoriali, kako lahko ustvariš določen videz z njihovimi senčkami. 


6 RAZLOGOV ZAKAJ POTREBUJEŠ MAKEUP GEEK SENČILA ZA OČI

1. Nora izbira barv! Meni so čudovite, najdeš lahko vse od naravnih do vpadljivih in drznejših. Izbiraš lahko med mat efektom ali svetlečim, itd.

2. Cena! Mac-ova posamezna senčila za oči stanejo 14€, medtem, ko za posamezno senčko pri Makeup Geek odšteješ 6 € oziroma v ZDA 6$. Žal kvalitete zaenkrat še ne morem primerjati, ker nimam senčil od Mac-a, in glede na ceno dvomim, da jih bom kdaj kupila.

3. Odlična pigmentiranost in kvaliteta. Če pri svetlečih senčilih zraven uporabiš še fikser (npr. Mac fix +), bo intenzivnost barv še večja. 

4. Izdelaš si lahko popolnoma unikatno paletko, z barvami, ki so tebi všeč. Potrebuješ le paletko z magnetom - npr. Z palette.

5. Enostaven nanos, lahko zabrisovanje in dobra obstojnost. Seveda, če se tvoje veke rade mastijo, priporočam pred nanosom uporabo primerja za daljšo obstojnost senčil.

6. Izdelki niso testirani na živalih.


Sama imam 8 senčil za oči, v katerih je 1,8 g produkta, ki mi bodo verjetno služila precej dolgo. Glede na to, da so senčila zelo pigmentirana, za nanos ne potrebuješ veliko. Imam odtenke:

Peach Smoothie - nežna bež-marelična mat barva
Creme Brulee - peščena mat barva
Prom Night - taupe rjavkasta barva s toplimi podtoni in sivkastim pridihom, svetleč učinek
Homecoming - srednje rjava barva z zlatimi drobnimi bleščicami, svetleč učinek
Burlesque - svetleča/metalna bordo barva s toplimi podtoni
Bitten - temno rdečkasto-rjava mat barva
Roulette - srednje-temna bakrena metalna barva z rdečkastim in rjavim pridihom
Rockstar (duochrome) - siva osnova z odsevom v vijolično-roza barvi, svetleč učinek

V moji paletki lahko vidiš Makeup Geek senčke v tretji vrstici in zadnji (druga in tretja po vrsti od leve). Sama sem enostavno navdušena in zagotovo se bo moja zbirka povečala. Prvo si moram kupiti še eno Z paleto, ker mi je zmanjkalo prostora. :) Na posamezna senčila ne potrebuješ lepiti magnetnih ploščic, saj se zelo dobro primejo na magnet. ki je v paletki. V šestih razlogi zgoraj sem ti že napisala in povzela vsa glavna dejstva, ki so me navdušila nad Makeup Geek izdelki. Definitivno upoštevaj moj nasvet glede uporabe fikserja pri svetlečih senčkah, saj boš dosegla s tem boljši efekt in daljšo obstojnost senčil. Prav tako opažam, da mi je lažje nanesti svetleča senčila s prsti, ker se mi zdi, da tako prenesem na veke večjo intenzivnost barve. Sicer pa tudi s čopičem gre odlično nanesti produkt.

Kupiš jih lahko na Beauty Bay spletni strani.


Na sliki od zgoraj navzdol: Rockstar, Roulette, Bitten, Brulesque, Homecoming, Prom Night, Creme Brulee, Peach Smoothie.


P.s. če imaš še kakšno vprašanje glede Makeup Geek senčil, mi ga lahko brez problema pustiš v komentarju. Upam, da sem ti na večino vprašanj odgovorila že v objavi. :) Se opravičujem glede swatchev, ampak vedno, ko slikam svetleče senčke, mi telefon noče najbolj izostrit slike in prikazati čisto pravih odtenkov. Opozarjam, da se v resnici določene barve malce razlikujejo.


'' I can't change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination.'' - Jimmy Dean

13 komentarjev on "MUST HAVE! Makeup Geek eyeshadows"
 1. Ta paletka je tako JAZ:):), kako dobre odtenke si nabrala skupaj res ful so mi všeč ma vsi po vrsti. Sploh marelična mat mi je ful lepa, ker mi jr tak odtenek za poletje res ful lep. In Prom night je amazing lepa. Ma cela paletka je lepa. Jaz naročim, ko ti varno dobiš svojega Kevina :):):) p.S moram pohvaliti slikice:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. <3 Tele tavečje od Grimasa sem tudi skrbno nabrala, manjka mi samo še ena zelo temno rjava v hladnem odtenku. No, sicer pa od MG jih imam še veliko na WL. :D Pomoje bom ta mesec nove naročila, kljub neprijetni izkušnji. :/ Bom napisala na blog. Kevin pa upam, da res varno pride v moje roke... menda bo ja v drugo šlo brez problema. :)

   Izbriši
 2. Super senčke so, se strinjam :) Jaz sem sicer trenutno zaključila z njimi, ker sem nabavila vse, ki sem si jih želela a ne dvomim v to, da bodo naslednje leto dodali še kakšne, ki jih bom pač morala imeti. Nagledana imam še njihove contour powderje in blushe. Sem pa slišala da prihajajo tudi z osvetljevalci (komaj čakam), korektorjem, tekočim pudrom, itd. in to še vse letos. Komaj čakam, da vidim kaj nam je Marlena pripravila. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz bi skoraj vse imela. :D Mam namen še kupit kak lep zelen odtenek in še kakšne rjavkaste. Grandstand je definitivno na moji WL. :) Oooo noro, potem bomo pa spet šopingirali. :P

   Izbriši
 3. Zelo lep izbor odtenkov, zdaj si še mene navdušila <3
  xo
  K.

  OdgovoriIzbriši
 4. Marlena mi že deluje taka topla, srčna oseba, senčke pa so super :). Nisem vedela, da so sedaj dostopne tudi na Beauty bay, sem jih pred časom naročala kar prek njene uradne spletne strani. Trenutno imam Cosmopolitan, Creme Brulee, Wisteria, Sea Mist in še nekaj drugih. Res so dobre :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, meni so zelo všeč. Veliko bolj me privlačijo kot od Mac-a. :) Pa tudi lepo podporo ima Marlena pri profesionalnih makeup artistih (npr Kevin JB), kar je tudi velik plus zame. :)

   Izbriši
 5. Oooo vidim, da so must have te senčke <3.

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature