Top Social

Let's Get Personal: 50 Things That Makes Me Happy

nedelja, 03. april 2016

Ne vem kje naj točno začnem. Kar nekaj stvari mi leži na duši, ampak včasih je zelo težko po povedati na glas. Zadnji teden, ali kar zadnji trije tedni so bili zame slabi. Počutila sem se brez volje in motivacije, najslabše pa je bilo to, da me je to obdobje spravljalo ob živce in sem bila tako še manj produktivna. Ne smem se več obremenjevati glede številk, ker me res spravljajo v slabo voljo. Vem, da nimam več ogromno časa na razpolago za ustvarjanje in sama sem prav tako oseba, ki rada delam ogromno stvari. Kadar imam grozen dan in sem slabe volje, takrat ne pišem, ampak tokrat je žal prišlo daljše obdobje. Ko sem se v vse te misli poglobila in razmislila o vsem, kar me teži, sem nekje v ozadju ponovno našla strast in motivacijo. Odločila sem se tudi, da bom naredila nekaj sprememb pri sebi in si ne bom več nalagala toliko dela, tako se posledično ne bom več toliko obremenjevala. Ker sem upala, da bom lahko objavljala dvakrat na teden in to na določene dneve, je ta misel hitro splavala po vodi. Enostavno sem bila preveč pod pritiskom in se zaradi tega obremenjevala. Zaenkrat ne bom imela na blogu določene dneve in prav tako tudi ne določenega števila objav. Bom pa delala na tem, da se bom organizirala in enkrat imela to zadevo urejeno tipi topi. Da mi boš lažje sledila, lahko stisneš like na mojo FACEBOOK STRAN in mi slediš preko INSTAGRAMA @vanjazorman.

Ta objava nočem, da izgleda kot eno samo jamranje, niti nočem, da je negativna. Včasih vem, da more človek določene stvari povedati na glas in se že bolje počuti, vsaj pri meni je po navadi tako, ko se stvari nabirajo na kupček. Dobila sem kar nekaj idej, sedaj samo potrebujem čas, da jih napišem.



Tukaj pa je 50 stvari, ki me osrečujejo v življenju.

1. Moj fant in vse kar skupaj delava 
2. Sestra
3. Ljubezen in toplina
4. Prijatelji
5. Družina in sorodniki
6. Naša psička Pepsy
7. Fantov pes Jack
8. Naša muca Lola
9. Dobra knjiga
10. Moj blog - pisanje in ustvarjanje
11. Zabavna serija - F.R.I.E.N.D.S.
12. Branje drugih blogov
13. Gledanje tutorialov (Lisa Eldridge, Wayne Goss, Kathleenlights, Tati, ...)
14. Nakupovanje - priznam, da me uspešen shopping osreči, katero pa ne? :)
15. Ličila
16. Ustvarjanje (risanje, ustvarjanje izdelkov) 
17. Ličenje prijateljic in friziranje
18. Sladica - kos skutine torte!!, nora sem na sočna in sadna peciva
19. Sladoled
20. Morje
21. Potovanja v druge države in spoznavanje različnih načinov življenja
22. Zeleni čaj - v zimskem času
23. Smeh
24. Nova šminka! - priznam, da me osreči
25. Grey's Anatomy - serija, ki jo vsak teden z nestrpnostjo pričakujem 
26. Sprehod
27. Sonček
28. Druženje (ob kavici, na bazenu, s prijatelji, z družino...)
29. Dobra makeup knjiga (še posebej, če jo kupim in je potem moja)
30. Kuhanje in kuharske knjige
31. Pečenje muffinov in različnih sladic
32. Novi izdelek za nego obraza, ki pomagajo moji koži
33. Lush in L'Occitane izdelki
34. Fitnes/telovadba
35. Športna oblačila
36. Malenkosti. ki ti polepšajo dan
37. Jutranja kava
38.  Konji in jahanje (nekaj let nazaj sem šla na tečaj jahanja)
39. Gledanje medicinskih serij na televiziji (TLC)
40. Glasba
41. Družabne igre - Activity, Izgubljena mesta, Naseljenci otoka Katan, karte...
42. Pikniki, ko se začnejo topli dnevi
43. Sadje - jagode, banane, borovnice, pitaja, breskve, marelice, ... 
44. Presenečenja
45. Božič 
46. Udobna oblačila - trenirka in športni moderc
47. Fotografiranje
48. Narava
49. Prijazni in pozitivni ljudje
50. Motivacijske misli

To objavo sem napisala zato, da jo bom v slabem obdobju ponovno prebrala in se spomnila, katere stvari so pomembne v življenju in koliko stvari me osrečuje. Ni vredno, da si življenje otežujem zaradi določenih stvari, ki mi skoraj vedno pokvarijo dober dan.
Poskusi tudi sama napisati na list papirja 50 stvari, ki te osrečujejo, in verjemi mi, da se boš počutila bolje. 

Vprašanje zate: So ti takšne objave všeč in bi jih z veseljem prebrala še več? Razmišljam, da bi na blogu začela objavljati več objav na temo ''lifestyle'', ker mi je pisanje takšnih objav zabavno in zanimivo. :) 


''If you believe in yourself, anything is possible.'' 

10 komentarjev on "Let's Get Personal: 50 Things That Makes Me Happy"
 1. A ličila so komej 15.? :D Pa le nisi tak odvisnik ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nisem toliko gledala na vrstni red. :P Če bi, bi pa bila potem na 8 mestu. :D

   Izbriši
 2. u super post, se v veliko tvojih točkah kar sama najdem..p.s ne obremenjuj se s številkami, ker niso pomembne, pomembno je le to kako se ti počutiš ob tem, ko ustvarjaš, pišeš in veš, da res uživaš v tem. Midve vseeno pišemo samo v slovenskem jeziku in se verjetno vsak tujec, ko vidi x pisavo hitro odklika naprej, težko pa je doseči branost, ker se včasih vprašaš ali poleg blogerskih kolegic sploh kdo bere, pa je moj odgovor DA,samo čez čas in počasi pridejo vsi ti bralci.Tako, da ti samo ostani to kar si in vse bo OK, številke tukaj niso važne, bolj važno je da si srečna v tem kar delaš. A in 10. bo bodo zagotovo bolj pomembne od teh tukaj, še samo 7 dni in trud bo poplačan:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, imaš prav. Ker sem se primerjala z drugimi in obremenjevala s številkami, sem pozabila na to zakaj sem sprva ustvarila blog. Res je, važno je, da ti uživaš v tem kar delaš in si to kar si. :) Sem velikokrat razmišljala, da bi pisala tudi v angleščini, pa vem, da nimam slabega znanja, ampak je malo zakrnelo in tudi besedni zaklad ni najboljši. Mogoče pa kdaj napišem kakšno lifestyle objavo v ang. in jo tako malo obnovim. :) Hehehe, tega 10. se že res zelo veselim. :P
   Monika res si super in največji srček. <3 Hvala ti za lepe besede in res mi čisto vedno polepšaš dan. :*

   Izbriši
 3. Koristna objava, mogoče ne bi škodilo, če bi si tudi sama napisala stvari in ljudi, zaradi katerih sem srečna. 50 ni ravno mala številka. Zanima me, če si imela kakšne probleme napisati in zbrati na en kup?
  Lifestyle objave so mi všeč in upam, da jih boš pogosto pisala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. :) O problemih ponavadi premišljujem v svoji glavi. Ko imam vsega preveč, potem kdaj napišem v Wordov dokument svoje misli in včasih mi to pomaga. Ampak zaradi tega, ker se raje kot na slabe stvari, osredotočam na dobre, takšnega zapisa niti ne preberem več. :) Še vedno pa mi najbolj pomaga en dolg pogovor s prijateljico, sestro ali fantom. :)
   Se bom potrudila. Tudi meni so všeč. :)

   Izbriši
  2. Resno? Jaz si tudi včasih napišem v Word svoje misli in ko jih dam ven iz sebe, se precej hitro boljše počutim. Včasih jih preberem, včasih tudi ne.
   Super, se že veselim prihodnjih objav :)

   Izbriši
  3. Resno. :) Imava kar podoben način reševanja problemov in vsakemu nekaj drugega paše. Jaz sem navajena zapisati misli, ker sem kar dolgo pisala v dnevnik, sploh v osnovni šoli in gimnaziji. Sedaj mi je res zabavno za nazaj brati in kakšne ''probleme'' sem včasih imela. :D

   Izbriši
 4. Zelo dobra objava. Se definitivno znajdem v takšnih in drugačnih situacijah in verjamem, da se vsi, ker prej ko slej pride kakšno takšno bolj temno obarvano obdobje, vendar se v takih sitacijah moraš pobrati, prebrati kakšne pozitivne misli in tudi takšni seznam, kot si ga ti napisala - pomaga. Zelo rada prebiram takšne objave, mogoče nekoliko osebne, a hkrati uporabne ne samo zate, ampak tudi za nas druge. Stay positive xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. <3
   Res je, ko pride takšno obdobje, ni druge, kot da se pobereš in začneš na stvari gledati pozitivno. :)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature