Top Social

Valentine's Day - Gift Ideas

nedelja, 07. februar 2016
Ponovno bo tukaj 14. februar in svoje najbližje je včasih lepo pocrkljati. Verjamem, da fantom večkrat zmanjka idej, kaj bi kupili svoji dragi, zato sem izbrala nekaj popolnih daril, ki jih bo vesela čisto vsaka partnerica. Lahko pa ta darila podariš tudi svoji sestri, mami, babici ali prijateljici. :) 

L'Occitane
VALENTINOV KOMPLET ČEŠNJEV CVET ZANJO

L'Occitane bo očaral vsako žensko. Sama prisegam na njihove kreme za roke, ampak so prav vsi njihovi izdelki popolni za razvajanje. V oči mi je padel komplet Češnjev cvet zanjo, ki je čudovit. Meni kolekcija Češnjev cvet zelo diši in če veš, da ima tvoja punca rada sadne vonje, potem bo to popolno darilo zanjo. Cena kompleta je 22,50 € in zraven je vključena še zelo luškana toaletka. Če si bolj na 'budgetu' pa definitivno priporočam kakšno kremo za roke.
Vse punce si prav tako lahko ogledate kakšna darila za svoje moške na tej povezavi.

Source: L'Occitane

Smile Concept Store
VERIŽICA SRCE - LET LOVE RULS

Če tvoja draga obožuje verižice, potem ji boš s tem darilo pričaral največji nasmešek na obrazu. Že samo prikupna embalaža ji bo všeč. Kupiš jo lahko v trgovini Smile Concept Store oz. preko spleta - tukaj

Source: Smile Concept Store


theBalm
MARY-LOU MANIZER

S priljubljenim osvetljevalcem bo vsaka ženska blestela. Če obožuje ličila, bo to tapravo darilo zanjo. Naročiš lahko preko ličila.si, cena pa je 21,95 €. Zelo priporočam!!

Source: Ličila.si

Zoella
LEPOTNA/KOZMETIČNA TORBICA


Lepotna torbica se mi zdi čudovito in zelo uporabno darilo. Vsaka punca ima rada kakšno novo toaletko, da lahko v njo shrani najljubša ličila. Če ni prevelika, je idealna za v torbico in tako so najnujnejša ličila vedno pri roki. Še posebej priporočam od Zoelle, ki je zelo znana lepotna & lifestyle blogerka in vlogerka na YouTubu. Lepotno torbico najdeš tukaj. Seveda pa lahko za kakšno lepo pobrskaš tudi v drogerijah pri nas.

Source: Feelunique

ŠMINKA ZA USTNICE

Šminka je vedno dobra ideja. Tokrat lahko svojo obdarovanko presenetiš s kakšno dražjo in bolj kvalitetno šminko. V Muller drogeriji najdeš znamke Shiseido, Clarins, YSL, ... Priporočam Shiseido Perfect Rouge, ki je tudi na moji wish listi. Drugače pa sem slišala nekaj pohval za Artdecojeve in Makeup Factory šminke, ki jih prav tako najdeš v Muller drogerijah.

Source: Feelunique

Pet idej, ki bodo definitivno osrečile in presenetile vsako žensko. Priporočam tudi kakšno večerjo v dvoje v gostilni Grof na Vranskem, kjer imajo zelo okusno hrano in sladice. Če imata s punco dogovor, da se ne obdarujeta, pa jo lahko to leto presenetiš s šopkom njenih najljubših rož. Včasih res ne potrebuješ veliko, dovolj so že lepe besede in dejanja, ki pomenijo veliko več kot pa materialna stvar. :) 


''Time has a wonderful way of showing us what really matters.''

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature