Top Social

Avon Ultra Color Tinted Lip Balms

torek, 16. februar 2016
Zadnje čase imam grozno obdobje suhih ustnic. Mogoče včasih krivim mojo slabo navado, saj popijem premalo vode - zelo težko popijem dva litra vode na dan! Ali samo meni to predstavlja problem? :) Se pa trudim in delam na tem. V tem obdobju želim ustnicam nuditi dobro nego in uporabljam izdelke, ki mi ne povzročajo dodatne izsušitve. Trenutno sem moje mat šminke mogla dati na stran, ker vem da bi stanje samo še poslabšale. :(
Eden izmed produktov, ki mi ne izsuši ustnic je Avonov obarvan balzam.


Obarvani balzam za ustnice vsebuje regenerativno olje jojobe, ki verjamem, da pomaga mojim ustnicah, da se ne izsušijo. Po nanosu opazim, da mi ustnice lepo nahrani in navlaži, zato je občutek na ustnicah zelo prijeten. Tekstura je kremna in ustnice nežno obarva z določeno barvo. Izbiraš lahko med odtenki Reviving Raspberry (roza odtenek), Berry Smooth (rdeč odtenek) in Caring Coral (koralen odtenek). Intenzivnost odtenkov je možno povečati z večkratnim nanosom balzama. Rdeč odtenek pa je od vseh najbolj sijoč, saj vsebuje bleščice. Kar se tiče obstojnosti ne morem reči, da je odlična - zelo je odvisno od različnih dejavnikov, se pa precej hitro zbriše. Če vmes ne ješ, ne piješ in si ne grizeš ustnic, je obstojnost okrog tri ure.


Kar se tiče odtenkov, je meni najljubši Reviving Raspberry, zato ker je nežen, nevpadljiv in primeren za vsak dan. Koralna barva mi žal ne pristaja, zato sem ta balzam podarila sestri, ki je svetlejše polti in njej se odlično poda ta barva. Rdeč odtenek sploh ni slab, ampak za ta odtenek že moram imeti namazane trepalnice in urejene obrvi.

L to R: Caring Coral, Reviving Raspberry, Berry Smooth

Meni so obarvani balzami všeč in verjetno bi si še kupila roza odtenek. Velik plus vidim v tem, da mi ne dodatno izsuši ustnic. Embalaža mi je prav tako zelo všeč, saj daje videz elegance.
Kako pa se tebi zdi obarvan balzam za ustnice? Če ga še nimaš, ali razmišljaš o nakupu?


''To be a champ, you have to believe in yourself when nobody else will.''

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature