Top Social

Current Obssesion: Mary-Lou Manizer

sreda, 13. januar 2016
Mislim, da mi ni več potrebno poudarjati, da sem oboževalka highlighterjev. Zato mi je zelo pomembno, da osvetljevalec dosega določene (moje) standarde. Pri osvetljevalcih sem pozorna na tri stvari: da na koži pusti bolj naraven videz, da ne izgleda preveč svetleč, in da v njem ni ogromnih bleščic. Seveda imam na wish listi nekaj high-end osvetljevalcev, moje oči je zelo pritegnil izdelek Hourglass Ambient Lighting Palette. Ampak danes se bom osredotočila na drug top izdelek, in sicer Mary-Lou Manizer od znamke theBalm.


Mary-Lou je zelo opevan produkt na ogromno blogih in YouTube kanalih. Ker sem prebrala in slišala veliko pozitivnih mnenj, sem se tudi sama odločila za nakup. Z veseljem lahko potrdim, da je ta produkt vreden vsake pohvale. Prvo me je na svojo stran pridobila sama embalaža, ki je prikupna, vintage in zelo zanimiva. Všeč mi je napis, zakaj naj bi bilo dekle obtoženo - da je preveč lepa in preveč popularna. Da je izdelek samo še bolj popoln, mu je dodano v notranjosti ogledalce, ki vedno pride prav. Osvetljevalec je v barvi šampanjca - lepa svetlo zlata barva, ki vsebuje drobne bleščice. Prav te bleščice poskrbijo za čudovit sijaj na koži, ki izgleda precej naraven.
Zelo navdušena sem nad pigmentacijo, ki je več kot odlična, zato lahko tudi hitro naneseš na obraz preveč produkta. Če narediš dobro in obstojno podlago, bo highlighter še toliko bolj obstojen na obrazu.

Kam nanesti osvetljevalec (highlighter)? 

Osvetljevalec se nanese na vrh lične kosti, na rob zgornje ustnice, na vrh nosu, lahko ga naneseš še na sredino brade, pod obrvjo in na konico nosu. Priporočam, da uporabiš manjši čopič za bolj natančen nanos. Prav tako začni z lažjim nanosom in postopno dodajaj produkt do želene intenzivnosti.


Sama si ne predstavljam več življenja brez osvetljevalca. Pozimi z njim dosežem bolj zdrav videz kože, medtem ko poleti dodam to piko na i zagorelemu videzu. Ta barva je primernejša za svetlejšo in srednjo polt. 
Resnično ti ga priporočam, če želiš v svoji zbirki imeti en dober in kvaliteten osvetljevalec. Cena na ličila.si je 22 evrov. Izdelek je kvaliteten in čudovit, mogoče, če bi bila njegova cena 15 evrov, bi bil izdelek še veliko bolj mamljiv (kot da že ni dovolj :P).


''The best dreams happen when you are awake.''


5 komentarjev on "Current Obssesion: Mary-Lou Manizer"
 1. Super objava in lepe slikice, pogresam pa kaksen swatch ali pa kako izgleda highlighter na tebi ker verjamem da pride super :) pa še to, kje se da dobit tale čopič *_* <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. V objavi Blogmas: It's Christmas! imam na sebi May-Lou. Sem imela namen še swatch pokazat, ampak sploh nisem mogla lepe fotografije posnet. :( Se bom potrudila, da bo v kateri drugi objavi swatch. :)
   Tale čopič sem jaz celoten komplet kupila preko ebaya in sem dala 10$. Drugače imaš na ličila.si, ampak so meni osebno prevelike cene. :)

   Izbriši
 2. O ja cena nižja cena bi ga definitivno naredila bolj vabljivega :) ampak že tak je preveč vabljiv,ko ga vse tak hvalite :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sej to, meni teh 5€ več ni bil problem dat, ker sem si ga res želela. :)

   Izbriši
 3. O ja cena nižja cena bi ga definitivno naredila bolj vabljivega :) ampak že tak je preveč vabljiv,ko ga vse tak hvalite :))

  OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature