Top Social

BLOGMAS #9: 25 Facts About me

sreda, 9. december 2015
Že nekaj časa sem razmišljala, da bi naredila takšno objavo, v kateri bi se ti lahko bolje predstavila. Odločila sem se, da bom napisala nekaj dejstev o meni. Na internetu sem našla kar nekaj zapisov na to temo in iz tega sestavila najbolj pogosta in zanimiva dejstva.1. Kraj
Prihajam iz Dravograda, kjer se nič kaj preveč ne dogaja. :D 

2. Astrološko znamenje
Rojstni dan imam 2.2. in sem vodnarka. 

3. Najljubši film
To je eno izmed težjih vprašanj, ker zelo rada gledam filme. Všeč so mi romantični filmi, grozljivke, kriminalke, trilerji... Nazadnje sem gledala film Everest, ki me je tako navdušil, da sem pogledala še tri dokumentarce na temo gorskega plezanja. Obožujem pa tudi filme od Nicholasa Sparksa, The Notebook je seveda klasika, všeč so mi tudi The Longest Ride, Best Of Me,... Bolje, da ne naštevam več, ker bo predolgo trajalo.

4. Največji strahovi
Strah me je pajkov. Fuj, grozni so mi. Ko sem bila majhna in sem v sobi videla pajka, sem šla iz sobe in čakala atija, da je prišel iz službe in odstranil pajka. Šele takrat sem lahko vstopila v sobo. 
Strah me je tudi neuspeha. Preden sem oddala prijavo za makeup akademijo, sem se spraševala ali bom slaba v tem, ali sploh imam 'žilico' za to,...

5. Ena izmed mojih slabih razvad
Grizenje nohtov. Mogoče zato nisi opazila, da bi kaj veliko pisala na blogu o nohtih. Trenutno se trudim in sem na dobri poti. Imam obdobja, ko imam lepe nohte, in obdobja, ko enostavno ves čas grizem - kadar sem pod velikim pritiskom. 

6. Najljubša barva
Modra mi je bila že od nekdaj najljubša. Ampak trenutno mi je zelo všeč mint barva. 

7. Najljubši parfum
Lancome La Vie Est Belle.

8. Bratje/sestre
Imam sestro Tejo, ki je 3,5 leta mlajša od mene. 

9. Najljubša serija
Ooo, trenutno sem navdušena nad serijo Quantico. Priporočam! Drugače mi je pa najljubša Grey's Anatomy, pa tudi Vampire Diaries obožujem.

10. Hišni ljubljenčki
Če še ne veš, imam doma deset let staro maltežanko z imenom Pepsy. Prav tako imamo tudi dve muci na vikendu. Obožujem živali in upam, da bom enkrat lahko imela vsaj dva psa. Sem bolj za pse kot za mačke, ampak zadnje čase vidim tako luškane muce, da bi imela kar vse doma. Moj fant vedno pravi, da sem čisto zmešana in začne naštevati kaj vse bi imela: 2 psa, 3 muce, konja, zajčka, malo kozico, koalo, pando, tigra,... Ne morem si pomagat, če so pa vse tako lepe. :)

11. Tattooji
Zaenkrat imam en tattoo, zadaj na vratu. Znak infinity, ki mi veliko pomeni.

12. Zadnja prebrana knjiga
J. A. Redmerski - Nikoli Tvoja. Tako dobra knjiga, da sem jo prebrala v enem dnevu. Veliko boljša kot 50 odtenkov sive.

13. Najljubši praznik
Ne morem se odločiti ali je to Noč čarovnic ali Božič. Oba obožujem. 

14. Stvari/ljudje, ki me osrečijo
Novi produkti za ličenje (seveda :D), ličenje, moj blog, dolg pogovor s prijateljicami, potovanja, moj fant in moja družina vključno s Pepsy. 

15. Najljubša trgovina
Če mora izbrati samo eno, je to Müller, ker ima skoraj vse. 

16. Najljubši blog
Težko izberem enega, saj je vsak blog po sebi drugačen in unikaten. Najdlje od vseh spremljam Ajda's blog. Sem pa v letošnjem letu spoznala toliko novih slovenskih blogerk, ki so odlične in zelo rada spremljam njihove objave.

17. Najljubša jed
Obožujem vse jedi z morsko hrano.

18. Najljubša pijača
Čaj. 

19. Potovati si želim...
... v Ameriko. Ne vem zakaj, ampak Amerika je prva, katero si želim obiskati. Rada bi si ogledala tako zahodni del kot vzhodni del Amerike. Zelo privlači me tudi Indonezija, zaradi hrane, kulture, lepih otokov in sanjskih zalivov. V Evropi pa bi med prvim rada obiskala Portugalsko in Anglijo. 

20. Če bi lahko izbrala samo en izdelek za ličenje...
... bi to bila maskara. Čeprav nimam popolne kože, je maskara tista s katero preusmerim pogled na oči. Kadar nimam časa, uporabim samo maskaro in mi je to dovolj.

21. Cilji v prihodnosti
Želim izboljšati moj blog in postati boljša blogerka. Prav tako bi rada bila tudi uspešna makeup artistka, saj me to delo res zelo veseli. Želim si ustvariti tudi svoj dom z osebo, ki jo imam rada, in ga lepo opremiti (notranje opremljanje me je že od nekdaj veselilo). 

22. Dnevna ali nočna oseba
Po navadi sem bolj nočna oseba kot dnevna. Jutranja oseba sem pa še najmanj ker rabim čas, da začnejo moji možgani funkcionirati. Kadar imam ogromno dela, takrat začnem že zjutraj urejati stvari. 

23. Najljubši spomin
Oh, ko jih je toliko. Zelo lepe spomine imam, ko sva lani jeseni s fantom odšla prvič sama na počitnice za cel teden v Tunizijo. Še posebej enodnevni izlet, kjer smo jahali na kamelah v puščavi in si na poti ogledali različne znamenitosti. 

24. Najljubša misel
''If you can dream it, you can do it!''.

25. Stvari, ki me zanimajo
To, da me zanima makeup tako že veste. Predvsem me pa zanimata še forenzika in psihologija. Prav zaradi forenzike sem se odločila za študij Laboratorijske biomedicine, saj je bila omenjena v opisu. Hitro sem spoznala, da temu ni tako. Zato zelo rada gledam Discovery Investigation in berem kriminalke. Zanima me tudi medicina, predvsem diagnostika (vsaj nekaj s čim je moj faks imel povezavo).
Nasploh sem zelo radovedna in mi je žal, ker nimam na razpolago več časa. :D 


Upam, da si me kaj bolje spoznala. Če te zanima še kakšna stvar, me brez skrbi vprašaj. :)''Nobody can make you happy until you're happy with yourself first.''

xoxo Vanja

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature