Top Social

BLOGMAS #8: Milani Color Statement Lipliner

torek, 08. december 2015
Svinčnik za ustnice je meni osebno nujen pripomoček, kadar želim imeti popolno obliko ustnic. Mogoče lahko pri naravnih in svetejših odtenkih lepo naneseš šminko, ampak pri temnejših pa je to že večji problem. Torej, če želiš brezhiben nanos šminke in lepo obrobljene ustnice, ti je nepogrešljiv pripomoček ravno svinčnik za ustnice.

Res dobri lip linerji so mi od Mac-a, torej Lip Pencil in Pro Longwear Lip Pencil. Ampak problem je cena, ko si želiš imeti več barv. Odločila sem se najti cenovno ugodnejše svinčnike za ustnice, z dobro pigmentacijo, lahkim nanosom in obstojno formulo. Kupila sem Milani Color Statement Lipliner-je - Long-Wearing, Easy-Glide Formula to Line & Fill.

 

Nad njimi sem navdušena, saj mi nudijo točno to, kar potrebujem. Njihova formula omogoča lahek nanos, zato ne boš imela težav z obrobo ustnic. Opaziš pri določenih svinčnikih za ustnice kako že težko narišeš črto na roki, na ustnicah pa moraš še toliko bolj pritiskati, da svinčnik za seboj pusti sled? To se ti pri Milani liplinerjih ne bo zgodilo, saj so mehki in odlično pigmentirani. Z njimi zelo enostavno obrobiš in zapolniš ustnice, kar ti omogoča kasneje lažji nanos šminke. Velik plus mi je obstojnost, saj zdrži na ustnicah kar precej časa, in še boljša stvar je, da ti ustnic pri tem ne izsuši. Druga zadeva je, če ješ in piješ vmes, seveda bo potrebno svinčnik ponovno nanesti oz. vsaj dopolniti nazaj, kar se je zbrisalo. Težko je najti tako magičen svinčnik za ustnice za slabih 5 evrov. Ampak glede na to kaj vse mi ta svinčnik nudi, res lahko rečem, da je magičen.

Kupila sem si štiri barve, ki so čudovite. Elegantna embalaža pa je definitivno še en ogromen plus, saj izgledajo zaradi kombinacije z zlato barvo veliko dražji kot so v resnici. Kupiš jih lahko na MojaDrogerija za 4,95 evra.

03 Nude
09 Spice
05 Haute Pink
08 Fuchsia
Left to right: 03 Nude, 09 Spice, 05 Haute Pink, 08 Fushcia

Počasi bom mogla napisat že novo wish listo, saj sem na njo že dodala nove barve teh svinčnikov za usta in to so: Bordeaux, Brandy, Pretty Pink, True Red in All Natural. Ah, kar vse barve hočem imeti, ki so še na spletni strani ostale. :)''Magic is believing in yourself. If you can do that, you can make anything happen.'' - Johann Wolfgang von Goethe

xoxo Vanja

4 komentarji on "BLOGMAS #8: Milani Color Statement Lipliner"
 1. Joj kako so krasni. Pa izbira je tudi super. :D Si bom omislila kakšnega, ko... porabim kar imam ._.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaaa res so zelo lepi, jaz hočem vse imet. :D Hehe, pa sej kdaj ne škodi kakšen lipliner več. :P

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature