Top Social

BLOGMAS #24 & #25: It's Christmas! + Makeup look

petek, 25. december 2015

Ker je bila v zadnjih dveh dnevih velika gneča, sem se odločila, da bom včerajšnji in današnji dan združila skupaj. Saj veste kako to gre ponavadi - obiski sem in obiski tja in preživljanje časa v družbi najdražjih. S fantom sva včerajšnji dan preživela pri njegovih, danes pa smo se z mojo družino zbrali pri nas. Res sta bila odlično preživeta dva dneva, obdana s čudovitimi darili. :) 

Torej kot veste je le prišel čas in to je zadnja objava v sklopu Blogmasa. Priznam, da je bilo na trenutke kar malo težko, predvsem zaradi različnih obveznosti in svetlobe. Ampak mi je uspelo in sem zelo vesela. Upam, da si sama uživala ob branju mojih objav, kajti jaz sem uživala ob pisanju. 


Želim ti lepe, vesele in mirne praznike, odete v čudovite spomine polne ljubezni. Naj se ti v novem letu uresničijo vse želje. In naj bo leto 2016 še bolj uspešno! :)

Za to objavo sem se odločila, da bom naredila kratek Christmas Tag - torej odgovorila bom na nekaj kratkih vprašanj, ki sem jih našla na spletu.


1. Najljubši božični film
Definitivno Love Actually.

2. Najljubša božična pesem
Train - Shake Up Christmas, ampak sem se težko odločila, ker mi je Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? prav tako zelo všeč.

3. Najljubša božična hrana
Za sladico lahko rečem, da so to medenjaki. Druga hrana, pa niti ne vem, nikoli nismo imeli doma kakšne posebne jedi. 

4. Prejemanje ali podarjanje daril? Bodi iskrena.
Priznam, da je super prejemati darila. Ampak velik čar pri meni osebno ima tudi dajanje daril. Tisti nasmešek na obrazu, ko nekomu polepšaš dan, je neprecenljiv. Res je težka odločitev, ampak verjetno bi se odločila za podarjanje daril, ker je nekaj posebnega. :)

5. Kaj pa novoletne zaobljube? Se jih držiš? 
Vsako leto do sedaj sem si postavila kar nekaj zaobljub, ki naj bi jih skozi vso leto izpolnjevala. Po navadi je tako, da mi jih ne uspe izpolniti veliko. :D Vedno najdem kaj drugega in na tiste stvari pozabim. Letos še ne vem, ali bi jih naredila ali ne. Mogoče bi se jih znala v novem letu pridno držati in jih izpolniti. Bomo še videli.

6. Kje ponavadi preživiš praznike?
Vedno v družbi domačih in v domačem kraju. Mogoče pa bom kdaj za praznike odpotovala kam na toplo.

7. Kaj je za tebe čar praznikov?
Absolutno to, da je vsa družina zbrana na enem mestu. Ob praznikih, predvsem na božični večer, se posvetimo drug drugemu, se pogovarjamo in smejimo. Na ta dan ni izgovorom in lepo je preživeti umirjen večer ob družbi domačih. :)Mi že slediš na instagramu? Tudi preko instagrama boš lahko izvedela kaj se dogaja novega in kdaj bodo prišle nove objave na blog.


Za vas lepotičke pa sem ustvarila tudi makeup look. Poudarila bom nekaj izdelkov, ki menim, da ne smejo manjkati na tvojem obrazu v prihajajočih dnevih.

Rdečilo za lička - Down Boy (TheBalm)
Highlighter - Mary-Lou Manizer (TheBalm)
Perlasto senčilo za oči - Lorac Pro 1 palette (alternativa: MUR Iconic Pro 1)
Udarna šminka - Rouge Edition Velvet liquid lipstick (Bourjois - Pink Pong) + pigment Rose (Mac)

Čeprav sem z šminko malo eksperimentirala, je celota na koncu izpadla odlično. Temu videzu bi se odlično prilegala tudi nude šminka ali pa kakšna temnejša. Ne pozabi na eyeliner, če ti je zelo pri srcu. Za dodatek sijočega efekta na lička pa obvezno uporabi highlighter. Izdelke sem napisala zato, da boš vedela katere sem jaz uporabila.


'If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders.'

4 komentarji on "BLOGMAS #24 & #25: It's Christmas! + Makeup look"
 1. Luštna objava, se zelo najdem pri tem razmišljanju o novoletnih zaobljubah,saj me začetna evforija prehitro mine. Upam, da bo letos drugače.
  Love actually pa sem že imela pred leti v mislih, da si ga moram ogledat, pa mi še zdaj ni ratalo, bom verjetno tekom teh dni končno uspela :D

  Pa prečudovit make up, perlast efekt oz. kombinacija šminke in pigmenta na ustnicah mi je zelo všeč! Pa smem vprašati, kje si kupila Lorac Pro? V tujini ali prek spleta?

  OdgovoriIzbriši
 2. Love actually moreš gledat! :D Top film!
  Paletko mi je prinesla prijateljica iz Amerike. :) V Evropi se jo težko dobi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelooo lepo :)
  Sem te pa prišla sem "pogledat", da ti povem, da sem te omenila v svoji zadnji objavi: http://www.cherrycolors.com/2016/01/my-blog-in-2015-and-bloggers-i-love.html

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. :)*
   Sem ti komentirala. ;) Res sem zelo vesela, si štejem v ponos.**

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature