Top Social

BLOGMAS #23: Beauty Brands I Want To Try Out In 2016

sreda, 23. december 2015
V letošnjem letu sem se spoznala z ogromno lepotnimi znamkami. V eni izmed prejšnjih objav sem opisala katere lepotne znamke so me navdušile - prebereš si lahko tukaj. Čeprav sem se v objavi osredotočila predvsem na znamke za nego obraza in telesa, bom se v tej objavi posvetila ličilom. Kar nekaj lepotnih znamk, ki izdelujejo ličila, želim preizkusiti v prihajajočem novem letu. Pa naj bo ta objava kot moja novoletna zaobljuba. 

KIKO MILANO

Italijanski brand, ki ga hvali ogromno blogerk, je prebudil v meni ogromno zanimanje za njihove produkte. Predvsem si želim preizkusiti njihove lake za nohte in šminke, ki so po mnenjih sodeč, odlični izdelki. Tudi senčila za oči in svinčniki za ustnice me zelo mikajo. Produkt, ki si pa ga najbolj želim preizkusiti, je Water Eyeshadow. Nekaj dni nazaj sem gledala od Kathleenlights video, kjer je kazala ta senčila in izgledala so zelo pigmentirana.  
Če imaš mogoče kakšen njihov super izdelek, mi ga sporoči v komentarju. ;)

Source: http://www.nikkietutorials.com/site/2014/11/news-kiko-milano-in-the-netherlands/

ARTDECO

Na zadnji wish listi sem omenila njihov Perfect Teint Illuminator, ki me je zelo pritegnil. Če mogoče spremljaš Passing Fancy blog, boš na njem našla ogromno izdelkov od Artdecoja. In ravno Sara me je navdušila nad to lepotno znamko, predvsem njihovimi šminkami, ki so čudovite. Preizkusiti pa si želim tudi njihova senčila za oči in kakšen highlighter. Ker kot veš, pri meni ni nikoli dovolj highlighterjev! :)

Source: http://www.beautylish.com/b/artdeco

MAKEUP GEEK

Makeup geek ima odlična senčila za oči, ki naj bi bila celo bolj pigmentirana in kvalitetna kot Macova. Meni že to pove ogromno in v veliko tutorialih vlogerke uporabljajo ravno ta senčila. Glede na to kako jih hvalijo, jih enostavno moram preizkusiti. Imela bi jih tudi za svoj profesionalni kovček, saj si želim povečati zbirko perlastih senčil.
Saj veš, da sem mat dekle, ampak v decembru ne sme manjkati svetlikajočih ličil. In ja, tudi sama zelo rada posežem po njih v času praznikov.

Source: https://www.pinterest.com/pin/521221356850735646/

TOO FACED
Ta lepotna znamka mi zmaga zaradi čudovitih izdelkov, ki jih krasijo fantastične embalaže. Po mnenjih sodeč je tudi Too Faced kvalitetna znamka, ki ne razočara. Njihove paletke senčil so prelepe, ampak bolj kot senčila, me mikajo njihova rdečila za lička in bronzerji. The Little Black Book Of Bronzers in Love Flush Blush Wardrobe se mi zdita odlična izbira. Hkrati lahko preizkusiš več njihovih produktov in se potem odločiš kaj ti je najbolj všeč in to kupiš v normalni velikosti. Priznam, tudi kakšne paletke se nebi branila. :)

Source: https://www.toofaced.com/p/bronzers/the-little-black-book-of-bronzers-collection/

Source: http://www.temptalia.com/sneak-peek-too-faced-love-flush-blush-wardrobe-photos-swatches

MAKE UP FOR EVER

Profesionalna ličila višjega cenovnega ranga so kvalitetna in vredna nakupa. Brala sem odlična mnenja o Ultra HD Foundation - tekoči podlagi za obraz. Definitivno izdelek, ki ga želim enkrat preizkusit. Želim pa preizkusiti še kakšen primer za obraz, mogoče še šminko in korektor. Kot pri vsaki znamki višjega ranga, tudi tukaj verjetno ne drži, da so vsi izdelki odlični, zato se bom pred nakupom dobro pozanimala in na spletu prebrala ogromno mnenj. :)
Source: http://www.makeupandbeautyblog.com/cosmetics/make-up-for-ever-hd-invisible-cover-foundation-is-a-hit-on-camera-but-how-does-it-handle-oily-skin-in-real-life/


Katere lepotne znamke pa si ti želiš preizkusiti v novem letu? 

2 komentarja on "BLOGMAS #23: Beauty Brands I Want To Try Out In 2016"
  1. Make up Geek so dobre ja :) jih imam nekaj.. od Artdecoja pa sem do sedaj probala le maskaro in eno senčko, ki pa me začuda ni ne vem kako navdušila.. mikajo pa me šminke..uf, te Too Faced paletke so paša za oči!

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature