Top Social

BLOGMAS #2: Christmas gift ideas for HIM

sreda, 2. december 2015
Sama najtežje kupujem moška darila, priznam! To leto sem se odločila, da bom raje po internetu pobrskala ideje preden se odpravim nakupovat. Nekaj zanimivih idej sem že izbrskala in jih podeljujem s teboj. 

LET'S DOODLE KAPA

Moja sestrična je res carica in njena zamisel Let's doodle je zelo odbita. Torej hitro pokukaj na fb profil tukaj in v sporočilu izrazi željo, kakšno kapo želiš. Imajo kolekcijo za moške in tisti, ki je športnega tipa, bo izdelka zelo vesel. Predlagam barvno kapo za zimske in mrzle dni.

https://www.facebook.com/doodlesurf/

PRAZNIČNO PIVO

To darilo bi bilo še za mene popolno, ker obožujem Guinessa. Bistvo te ideje je, da kupiš kakršno koli pivo, ga lepo okrasiš v jelenčke ali božičke in podariš. Mislim, da bo tega darila vesel vsak moški, se strinjaš? :) 

https://www.pinterest.com/pin/421649583834137424/

FITNES 

Danes fitnes veliko ljudem ogromno pomeni, saj v njem vidijo odlično rekreacijo (okej, pustimo tisto pretiravanje, ki meni niti malo ni všeč). Ampak, če poznaš moškega/fanta, ki rad hodi v fitnes, zakaj mu ne bi kupila nekaj v zvezi s fitnesom. Npr. kupiš mu lahko njegove najljubše proteine, fitnes karto za naslednji mesec, športna oblačila, športna torba ali pa uteži, če jih še nima doma. Idej, ki jih lahko povežem s fitnesom, je res veliko, in zato ne dvomim, da ne boš našla nekaj uporabnega.

PULOVER

Če veš, da je tvoj dragi za dozo smeha in nima nič proti odbitim idejam, mu lahko kupiš božično obarvan pulover. Tale puloer iz H&M se mi zdi kjut, zabaven in čisto božičen. Če ga dobro poznaš in veš, da tega nikoli ne bo oblekel, potem je bolje, da mu kupiš en lep pulover, ki ga bo z veseljem nosil. :)

http://www.hm.com/si/product/35568?article=35568-A&piaDept=Subdepartment_men&piaType=Large_picture

SLUŠALKE 

Ali rad posluša glasbo? Za božička mu lahko kupiš kakšne boljše slušalke, da bo še z večjim veseljem poslušal glasbo. Veliko izbiro slušalk najdeš v Big bang prodajalnah. 

https://www.bigbang.si/slusalka/shl3065bk00-slusalke-philips-568606

WHISKY CHIVAS REGAL

Tudi ljubitelji viskija morajo priti na svoj račun. Po tem koliko sem kaj slišala, fantje hvalijo Chivas Regal, ali pa se mogoče motim. Sama se na viskije ne spoznam najbolje, ampak izberi tistega, ki veš, da bo tej osebi všeč.

http://www.bdsklep.pl/whisky,734

https://www.pinterest.com/pin/275141858460002833/

L'OCCITANE KOZMETIKA

L'Occitane ima izdelke tudi za moške in zdijo se mi čudoviti. Zato si le poglej na tej povezavi kaj vse je v ponudbi. 

http://si.loccitane.com/gel-za-britje-cedrat,2,2,69133,747722.htm#s=72

Izbrala sem nekaj idej, ki se mi zdijo super. Kaj bom sama kupila fantu raje ne bi pisala na blogu, ker mi fant večkrat pove, da je bral moj blog in nikoli ne vem, kdaj ga bo. :D O tem bom pisala potem, ko bo božič mimo. Še vedno pa se mi zdijo zelo uporabna darila: boksarice, pižama, skodelice, knjiga, oblačila, ura, moška kozmetika (gel za britje, vodica po britju, šampon,... ), nogavice, denarnica, komplet šal-kapa-rokavice, slika v okvirju, razvajanje v dvoje in še bi se lahko kaj našlo.

Upam, da ti bo kakšna ideja prav prišla in jo boš uporabila. Če imaš še sama kakšno dobro idejo, jo podeli v komentarju. Vesela bom vsakega komentarja in deljenja te objave. ''When you feel like quitting, think about why you staretd.''

xoxo Vanja

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature