Top Social

BLOGMAS #19: Christmas Wish List

sobota, 19. december 2015
Kar nekaj stvari se je nabralo, odkar sem nazadnje napisala wish listo. Iz prejšnje sem si kupila Mary-Lou Manizer, rdečilo za lička od znamke theBalm, Z paleto in Snow Fairy gel za tuširanje. Vidim, da se kar splača pisati listo želj, ker se očitno prej uresničijo. :P 

1. KOPALNI PLAŠČ

Bom začela prvo z stvarjo, ki nima nobene veze z ličili, in to je kopalni plašč. Že dolgo si želim imeti en udoben, mehek in zelo topel plašč. Ni ga boljšega kot pa, da si zjutraj lahko ogrneš čez pižamo mehak plašč, in zvečer, kadar te zazebe. V H&M sem videla res zelo lepe in mehke, cena pa je 30 evrov. 

http://www.hm.com/si/product/06438?article=06438-F

2. LANCOME LA VIE EST BELLE

Jaz sem nad njim navdušena. Doma ga imam v zelo majhni steklenički, zato si želim imeti večjega. Parfum mi zelo diši in vonj se obdrži na meni kar nekaj časa. Več o njem si lahko prebereš tukaj.

http://www.beautyencounter.com/buy/la-vie-est-belle-by-lancome-for-women/3605533286555/253132

3. ARTDECO - PERFECT TEINT ILLUMINATOR

O njem sem slišala kar nekaj pozitivnih mnenj, ravno dovolj, da si je prislužil mesto na moji wish listi. Rada preizkušam nove korektorje in odkrivam kateri mi najbolje osvetli predel pod očmi in pri tem zakrije še podočnjake. Upam, da ga bom v bližnji prihodnosti lahko preizkusila. Prav tako pa si želim preizkusiti kakšen produkt od Artdecoja, saj do sedaj še nisem utegnila kupiti nobenega.

http://www.artdeco.com/en/makeup-1/teint-1/concealer/perfect-teint-illuminator-4970-3819.html#option-15

4. ZOEVA COCOA BLEND

Še ena paletka senčil, ki si jo želim imeti. Grozna sem, vem, ampak verjamem, da nisem edina. :D Cocoa Blend paletka me je navdušila z izbiro barv, ker so čudovite in odlične za ustvarjanje boho stila. Všeč mi je zaradi bakrenih odtenkov in verjamem, da lahko z njo ustvariš čudovite makeup looke. Pa tudi Rose Golden je čudovita, o čopičih pa raje ne bi, ker jih seveda hočem imeti. Doma že imam Naturally Yours paletko, ki je fantastična. Več o njej si preberi tukaj.

https://www.zoeva-shop.de/en/eye-makeup/palettes/cocoa-blend-eyeshadow-palette/a-9008579/

5. MILANI MOISTURE MATTE LIPSTICK

Seveda, ker obožujem šminke in mat učinek, si želim preizkusiti tudi Milani mat šminke. Naročijo se lahko preko Moja Drogerije in stanejo okrog 8 evrov. Barva mi niti ni tako pomembna, naročila bi si verjetno kakšen nude ali pa temnejši rdeč/vijoličen odtenek.

http://www.vampyvarnish.com/2015/01/milani-moisture-matte-color-statement-lipstick-spring-2015/


Mojo wish listo bom raje zaključila, da ne bo na koncu predolga. Kaj pa imaš ti na svoji wish listi? :)


2 komentarja on "BLOGMAS #19: Christmas Wish List"
 1. Zoevina paletka je res prekrasna, se je tudi sama ne bi branila :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, a ne. :) Mene Zoevine stvari tako pritegnejo zaradi izgleda in prav tako kvalitete. ;)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature