Top Social

BLOGMAS #18: Catrice Beautifying Lip Smoother

petek, 18. december 2015
Spadam v tisto skupino punc, ki obožujejo šminke. Da se v moji zbirki znajde kakšen glos, je to že skoraj neverjetno. Glose sem uporabljala nazadnje v osnovni šoli, mogoče še malo v začetku gimnazije. Ko pa sem odkrila svet šmink, me je popolnoma očaral. Pri glosih ponavadi ne maram lepljivega občutka, zato jih niti ne preizkušam, ampak tokrat sem naredila izjemo. 


Odločila sem se za nakup Catrice Beutifying lip smootherja v dveh čudovitih barvah: 040 Coffee To Go in 020 Apricot Cream.

Glos ustnice lepo obarva in na njih pusti čudovit sijaj. Všeč mi je, ker je celoten videz zelo naraven in ne preveč sijoč. Glos na ustnicah prav tako ne pusti lepljivega občutka. Vonj glosa je zelo prijeten in ni premočen. Tekstura je kremasta in gladka ter mi ne izsuši ustnic. Kar se tiče obstojnosti ne morem reči da je odlična, ampak kljub temu se na ustnicah obdrži nekaj časa. Zaradi flomaster aplikatorja (mehka gobica) in praktične embalaže, je nanos zelo enostaven. Glos lahko brez ogledalca dodatno nanesem na ustnice, kar mi je velik plus.

Nad glosom sem očarana in odtenek Coffe To Go redno uporabljam. Včasih je lepo malo preklopiti na kaj drugega kot pa samo mat učinek (čeprav ga obožujem). Definitivno priporočam vsem puncam, ki si želijo bolj naraven videz ustnic z rahlo obarvanim leskom. :)''Keep smiling because life is a beautiful thing and there is so much to smile about.'' - Marilyn Monroe

xoxo Vanja
Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature