Top Social

BLOGMAS #17: Lorac Pro 1 Eye Shadow Palette

četrtek, 17. december 2015
O Lorac Pro paletki senčil sem sanjala zelo dolgo. Na YouTube kanalih sem videla ogromno tutorialov, kjer so punce uporabljate to paletko in jo hvalile. Zelo sem si jo želela in bila je na moji wish listi. Dokler ni moja prijateljica odšla v Ameriko čez poletje. Ker sem končala makeup akademijo, sem želela kupiti eno paletko senčil, ki bi imela tako mat kot tudi šimrasta senčila. Enostavno sem mogla dobiti v roke ta senčila, zato sem prijateljico prosila, če bi mi jih lahko naročila. Naročila sem Pro paletko 1 in 2, ker se nisem mogla upreti obema in se odločiti med njima. Obe ponujata drugačne barve in veliko različnih makeup videzov. Verjetno si lahko predstavljaš kakšno veselje je bilo, ko sem obe paletki senčil dobila v roke? Ljubezen na prvi pogled. :) Odkar imam to paletko, drugih za lasten makeup nisem niti pogledala. Čeprav priznam, Pro paletka 2 še vedno čaka lepo zapakirana v predalu. Zadnji čas, da jo odprem, mogoče pa bom z njo ustvarila kakšen božični makeup. 


Pro 1 paletka je odeta v črno mat embalažo. Zaradi tega se paletka hitreje umaže in je ne moreš dobro očistit. Ampak meni je nasploh lepa, ker je črne barve, preprosta in hkrati elegantna. Prav tako je zelo tanka, zapira se na magnet in se mi zdi zelo priročna za potovanje, čeprav je večja v dolžino. In ko jo odpreš, je navdušenje še toliko večje, ker pred seboj zagledaš čudovite barve, ki kar kličejo po ustvarjanju.


Paletka vsebuje 8 mat (white, cream, taupe, light pink, mauve, sable, espresso, black) in 8 šimrastih (nude, champagne, gold, light bronze, pewter, garnet, deep purple, slate) senčil za oči. Glede poimenovanja pri Loracu niso bili najbolj izvirni, saj imajo senčke kar ime barve. Kdo bi jim zameril, če so pa tako čudovite barve. :)
Senčila so odlično pigmentirana in obstojna. Mat senčila so kremna in nekatera so malo prašna, ampak pri nanosu in blendanju ni prevelikega izpada pod očmi. Šimrasta senčila so prav tako zelo lepo pigmentirana, nekatera so tudi malce bolj prašna. Opazila sem, da pri šimrastih senčkah z Fix + od Maca dosežem še boljšo pigmentiranost na vekah. Na blazinico iz vate razpršim Fix + in čopičem nekajkrat pritisnem ob blazinico, nato pa s čopičem pričnem nanašati senčila na veke.
Kar se mi zdi fantastično pri senčilih je njihovo zabrisovanje, saj se barve med seboj lepo zabrisujejo in se kar zlijejo skupaj. Resnično uživam pri ustvarjanju z njimi.

Paletka vsebuje 8,8 g senčil, kar se mi ne zdi ogromno, ampak dovolj za daljše obdobje ustvarjanja. Barve so mi odlična izbira, saj lahko ustvariš z njimi preprost dnevni videz ali pa čudovit in udaren večerni makeup look. Všeč so mi bolj naravne barve, saj z njimi nikoli ne moreš zgrešit, in zaradi tega je paletka odlična za vse barve oči. So pa kljub temu določeni odtenki s katerimi lahko poudariš določeno barvo. Sama zelo rada uporabljam mauve barvo, ker res odlično pristaja zelenkastim očem.

Swatche sem naredila, da malce vidiš pigmentiranost in kakšne so barve. Žal mi nekaterih fotoaparat ni najbolje izostril, ampak se kljub temu vse lepo vidi. :)

Največji minus je dostopnost paletke. Žal jo je možno dobiti samo v Ameriki, oziroma lahko jo naročiš preko Amazona, ampak je potrebno doplačati carino. Cena je 42$, kar se mi za odlično in kvalitetno paletko ne zdi veliko. Sama sem imela še to srečo, da ko mi je prijateljica naročila paletki, sem dobila popust in tako prihranila okrog 20 evrov. Upam, da bom enkrat lahko sama obiskala Ameriko in zagotovo bo ta paletka prišla z menoj domov. :)


''The eyes are the window of the soul.''

4 komentarji on "BLOGMAS #17: Lorac Pro 1 Eye Shadow Palette"
 1. Čudovita je.. in itak, da bi jo takoj imela :(.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Preveč lepa. Jaz ne vem kaj bom naredila, ko jo bom porabila. :D Upam, da bo do takrat dostopna v Evropi. :D

   Izbriši
 2. Odgovori
  1. Jaaaa... res je super in kvalitetna. :) Zato si še toliko bolj želim met Lorac Pro 3 paletko. <3

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature