Top Social

BLOGMAS #15: More Gift Ideas For HER

torek, 15. december 2015
Še samo 10 dni do Božiča, ne morem verjeti. Verjetno že pridno nakupuješ darila, ampak v primeru, da ti primanjkuje idej, imam zate super ideje, kaj lahko kupiš osebi nežnejšega spola. Tokratna objava bo obarvana čisto dekliško in roza! :)


L'Occitanovo Mandljevo olje za prhanje je odlično in telo mi po uporabi še nekaj časa zelo diši. Mojo kožo naredi mehko in jo lepo nahrani. In kaj je še boljšega kot samo Madljevo olje za prhanje? Čudovito pakirani štirje geli za prhanje, ki bodo vsaki ženski narisali nasmeh na obrazu. Kolekcija gelov za prhanje vsebuje: Mandljevo olje za prhanje, svilnati gel za prhanje Vrtnice in kraljice, gel za prhanje in kopel Češnjev cvet in gel za prhanje Potonika. Popolna kombinacija odličnih vonjev, ki bodo lepo negovali kožo vsaki ženski. Cena kompleta je 21,90 evra.

Lush me s svojimi izdelki navdušuje že od poletja naprej. Verjetno tega niti ne potrebujem več omenjati, saj sem že tolikokrat poudarila. Tokrat sem kupila gel za prhanje Snow Fairy, ki čudovito in sladko diši. Vonj me spominja na ene bonbone, ampak ne vem točno katere. :D Priporočam nakup! Cena za 100 g je 7,95 evra. (Pozor, ni užitno!)

Catrice ima kar nekaj odličnih produktov v svoji ponudbi. Med njimi se definitivno najdejo laki za nohte in rdečila za lička. Catrice Defining Blush uporabljam vsakodnevno, ker je res odlično rdečilo - obstojno in dobro pigmentirano. Z njim ne moreš zgrešiti. Preizkusila pa sem tudi lak za nohte Luxury Vintage 02 Crush On MATT, ki ima satenast-mat učinek. Res je lep efekt in tudi barva je čudovita. Cena rdečila za lička in laka za nohte je 3,79 evra.

Pozimi je pomembna nega ustnic. Eos bo izgledal super prav tako v rokah kot tudi na ustnicah, saj nima tistega bleščečega sijaja, ki ga večina balzamov pusti na ustnicah. Coconut milk je popolna izbira za nežnejši spol, če veš, da je ljubiteljica kokosa in roza barve. Cena je okrog 8 evrov.

Nazadnje pa še moram priporočati theBalm. Njihova rdečila za lička so čudovita, predvsem Down Boy mi je resnično padel v oči od vseh. Zadnjič sem jih v Müllerjo preizkušala in bila sem navdušena nad pigmentiranostjo. Končno je en pristal v mojih rokah in to je bil Down Boy. Cena je okrog 21 evrov.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala pri nakupu preostalih daril. Objavo lahko tudi podeliš med prijatelje, če se ti je zdela uporabna in zanimiva. Vesela bom vsakega komentarja kot tudi deljenja objave.


''When life gives you a gift, receive it with all your heart.''

2 komentarja on "BLOGMAS #15: More Gift Ideas For HER"

Auto Post Signature

Auto Post  Signature