Top Social

BLOGMAS #14: Nanshy Eye Brush Set

ponedeljek, 14. december 2015
Po dolgem premisleku sem se odločila za nakup Nanshy čopičev. Kupila sem 7 delni set sintetičnih čopičev za oči v beli barvi, ker zadnje čase obožujem bele stvari. 


V setu dobiš:
Large Shader - nanos senčila na celotno veko
Blending Eyeshadow - zabrisovanje senčil
Eye Crease - natančen nanos in zabrisovanje senčil v pregib očesne gube
Tapered Crease - natančen nanos senčil in zabrisovanje, detajli
Flat Definer - za risanje ožjih in daljših črt
Angled Detailer - za detajle
Precise Bent Eyeliner - risanje eyeliner črte

Mene je komplet čopičev popolnoma presenetil, saj je zabrisovanje senčil z njimi izredno enostavno. Zelo lepo mi zabrišejo senčke in z njimi lahko ustvarjaš različne looke. Predvsem obožujem Eye Crease čopič, s katerim zelo lepo nanesem in zabrišem senčila v pregib očesne gube. Zdijo se mi res super začetni set čopičev ali pa dopolnitev k preostali zbirki, predvsem, če ti manjka kakšen čopič več za zabrisovanje senčk. Kvaliteta se mi zdi res dobra za svojo ceno, ampak mi po izgledu in kvaliteti ne premagajo Zoeva čopičev, na katere prisegam. Moram pa povedati, da so kljub temu čudoviti, predvsem mi je všeč vgraviran napis Nanshy, saj tako čopiči delujejo malce dražji na pogled. Nakupa definitivno ne obžalujem, saj sem v zadnjih dnevih ustvarjala samo z njimi in mojim novim Sigma čopičem. Vse kar sem ustvarila je izpadlo res odlično. Priporočala bi ga vsem puncam, ki ste začele spoznavati svet ličenja, pa tudi ostalim, ki menite, da vam primanjkuje čopičev.

Za celoten set čopičev boš odštela 42 evrov, kar se mi glede na to, da vključuje 7 čopičev, ne zdi predrago. Kupiš jih lahko na ličila.si.''Don't regret anything you do, because in the end it makes you who you are.''

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature